![]() |
|
|||||||
| گرایش های برق زیرشاخه ی تخصصی رشته ی برق : الکترونیک، مخابرات، قدرت، کنترل |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
Banned
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: شيراز
|
سلام دوستان
نمي دونم تا به حال ديديد يا نه؟؟ولي من تا حالا دو بار ديدم يه چيزي جلوي دو تا ماشين ديدم كه عين دوربين عكاسي فلش مي زد مي خواستم بدونم چه جوري مي تونم با كمترين هزينه اين كار رو بكنم يا مثلا بشه در درست به وسيله ي باتري كتابي اين كار رو كرد؟؟؟ البته من يه كيت چشمك زن دارم با لامپ هالوژن كار مي كنه ولي من يه چيز قوي تر مي خوام با تشكر باي |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
در آغاز فعالیت
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
|
اگر منظورتونو درست فهميده باشم ميتونم بگم با يك آي سي تايمر 555 كه به صورت آاستابل بسته ميشه و مدار ساده اون در كتاب تكنيك پالس هست اين كار به سادگي انجام ميشه و رنج ولتاژ 555 4.5 تا 18 ولت است كه با تغذيه 9 ولتي تا 7.5 ولت ميتونه بهت خروجي بده .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: گیلان
|
آ استابل كه بدون آي سي 555 هم مي شه بست
سرعت چشمك زدن رو هم مي شه با كم و زياد كردن ظرفيت خازن و مقدار مقاومت ميزان كرد |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
سلام دوستان
كيت آمادش گير نمياد؟؟؟ با تشكر باي |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: گیلان
|
نقل قول:
فكر كنم مشهد كيت زده ولي دوست عزيز مدارش خيلي خيلي ساده ي! مداري رو كه از 555 استفاده نكرده فقط شامل 2 تا ترانزيستور و 4 تا مقاومت و خازنه! چيزي نداره |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
سلام دوست عزيز
اون رو خيلي وقته درست كردم خوبه نه اينكه بد باشه ولي با لامپ هالوژن كار مي كنه و نور كافي نداره با تشكر باي |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
سلام دوستان
ببينيد من لامپ فلش دوربين عكاسي رو دارم كه سه تا سيم ازش مي زنه بيرون و به يه كيت وصل مي شه حالا من مدار اون كيت رو مي خوام با تشكر باي |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت