![]() |
|
|||||||
| گرایش های برق زیرشاخه ی تخصصی رشته ی برق : الکترونیک، مخابرات، قدرت، کنترل |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: كرمانشاه
|
سلام من چند تا سوال دارم:
من تازه ميخوام با ميكروكنترلر كار كنم.يه پروگرامر kdi گرفتم اما مشكل من با ريختن فايلهاست.چندتا از تاپيك مخصوصش گرفتم اما نمي تونم بريزم.و با چه زباني ميشه برنامه هاشو نوشت؟! 2-در مورد اين آمپلي فاير ميتونين كمكم كنيد؟:(300 وات واسه ساب ووفر [url]http://sound.westhost.com/project68.htm[/url] ممنون ميشم جوابمو بديد. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
سلام دوست عزيز
با چه ميكرويي قصد داريد كار كنيد ؟ AVR 8051 or PIC ? هر كدام روش متفاوتي دارن مشكلتون با پروگرمر رو دقيق تر بگيد اگر ممكنه دقيقا بيان كنيد كه اشكال چيه و چه Error ي ميده . --------- در مورد آمپلي هم بقيه دوستان كمك مي كنن |
|
|
|
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: گیلان
|
سلام
خسته نباشين در مورد سوال اولتون كه دوست عزيز توضيح دادن در مورد سوال دوم هم عرض كنم كه اول بايد بگين كه چه مشكلي دارين تا بعد همانطور كه خودتون گفتين اين مدار يه آمپلي فاير 300 واته ولي جواب گرفتن از اين مدار مطمئن باشين خيلي مشكله و احتمال اينكه اين مدار بعد از اتمام كار اونطوري كه مي خواين جواب نده خيلي زياده اونم با 300 وات تقويت. به هر حال اگه سوالي باشه من و دوستان ديگه در خدمتيم... ممنون |
|
|
|
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
|
من وقتي مي خوام فايلهايي رو كه از اين انجمن گرفتم بريزم تو ميكرو اصلا نميشناسه.تو قسمت اپن اون فايل نمياد.من با89c51 ميخوام كار كنم.
من فقط راهنمايي مي خواستم كه اين نقاط سيم 1و2 كه نوشته واسه چيه؟و اينكه صداي بمو تقويت مي كنه؟ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
داره خودمونی میشه
|
درمورد كابل نوري و چگونگي انتقال سيگنالهاي صوتي هم يه كم اطلاعات ميخوام.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
کاربر فعال انجمن
![]() تاريخ عضويت: Dec 2004
محل سكونت: تهران
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
|
يكي نيست جواب مارو بده؟اينجا چرا اينجوريه؟
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
دوست عزيز سلام
نرم افزار واسطه براي هر پروگرمري با ديگري فرق مي كنه اين كه شما ميگيد برنامه رو نميشناسه شايد از تنظيمات اشتباه باشه آيا پروگرمرتون امكان شناسايي خودكار ميكرو رو داره ؟ اگر امكان داره از صفحه تنظيمات و يا اشكالي كه ميگيره يه عكس بگيريد و اينجا بگذاري تا ببينم مشكل چيه ممنون و پوزش بابت دير كرد |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
داره خودمونی میشه
|
نقل قول:
جولب اينو كه ميتونيد بگيد ديگه.نه؟ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: گیلان
|
سلام
avr - اسمبلي و ... |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت