سلام دوستان عزیز ...
راستش من الان مشغول ساخت چیزی هستم با مکس 2009 و الان پشیمونم و میخوام بیارمش 2008 چون هم حجمش بالاتر هست هم Vray براش نیست . چیکار میتونم بکنم ؟
سلام دوستان عزیز ...
راستش من الان مشغول ساخت چیزی هستم با مکس 2009 و الان پشیمونم و میخوام بیارمش 2008 چون هم حجمش بالاتر هست هم Vray براش نیست . چیکار میتونم بکنم ؟
سلام سروش جان
شما باید مدلتو با فرمت obj. خروجی بگیری بعد وارد 2008 کنی...
خوب من بهت پیشنهاد میکنم که با 3ds خروجی بگیری چون معمولا برای جابجایی بین مکسو اینا این پسوند مناسب تره
اما خوب این پسوند هم مشکلاتی داره
به هر حال با هر دوشون امتحان کن اونی بهتره رو انتخاب کن
موفق باشی
ممنونم از نظرت هادی جان ، راست میگی ، من با Obj گرفتم مدلم سطوحش مثلثی شد :( می تونم مربعش کنم ؟
خوب گمون کنم اگه با 3ds بگیری مثلثی نشه
اگرم بخوای مدلی که مثلثیه رو به مربع تبدیل کنی کارت طولانیو خسته کننده میشه
بهتره که دوباره از اول با 3ds امتحان کنی
خوب با obj هم میشه مربعی کرد
تو تنظیمات خروجی توی مکس 2009 میتونی تنظیم کنی برای چه برنامه ای خروجی میگیری
و میشه تنظیم کرد که فیس ها مربعی باشن یا مثلثی
جلوی faces یه لیست هست توش نوشته triangles . اینو کافیه عوض کنی بذاری رو quads و خروجی مربعی میشه
با سلام به دوستان گلم
آقا بحث این 3تا 4تا شد گفتیم ما هم یه چیزی بگیم.
فرض کنیم که ما یه آبجکت ساختیم که هم وجه 3 تایی هم 4 تایی و هم 5 تایی داره.
خب اگه اینو اکسپورت obj. از نوع Triangles بگیریم که یه چیز فجیع به ما میده، اگه Quads خروجی بگیریم هم که اون وجه های 5تاییمون هم میپرن. پس باید چیکار کرد که دقیقا همون مدلمون رو با همون مقدار و نوع فیس هاش خروجی بگیریم؟
جوابش یه گزینه زیر این دو انتخاب قبلی بود یعنی: Polygons
به تصویر زیر هم یه نگاهی بندازید:
اگرم فکر میکنید که با این گزینه ی Polygons اون دوتای دیگه به کار نمیان باید بگم همه ی برنامه ها نمیتونن با مدلی که همه جور وجهی داره کنار بیان، واسه همین همیشه باید حواسمون باشه که بهترین گزینه رو زمان خروجی گرفتن در نظر بگیریم، که در اینجا چون خروجیمون واسه خود مکسه مشکلی پیش نمیاد.
وای دیگه بسه، چقدر حرف زدم.
با تشکر.
واسه ی پارکینگه میخوای؟؟؟
سروش جان من خودم هم اونو با پسوند obj میبرم تو مکس 2008
ممنونم از نظرت ، ولی برهان جان راستش برای اون نخواستمبرای مدلی که دارم می سازم خواستمش ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)