![]() |
|
|||||||
| رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
|
سلام امروز براتون یه مغلطه می ذارم .
اگه تونستید ثابت کنید 1=0 در حد اطلاعات بچه های دبستانی . من این سوال رو سر کلاس بچه های المپیاد ریاضی اول دبیرستان گفتم ولی کسی نه تونست ثابت کنه و نه تونست دلیل بیاره . ( آخه من معلم المپیاد هستم . ) هر کس می تونه دلیلش رو هم بگه ( من بلدم ، اگه نتونستید دلیلش رو هم مذارم ). 1=0 می دانیم که : ....................+1-1+1-1+1-1=0 حالا ( در حد بچه های دبستانی ) دور یه قسمت از عبارت پرانتز می ذاریم . ( در حد پیشرفته تر فرض کنید اولین یک رو نوشته ، از بقیه عبارت از یک منفی فاکتور می گیریم .) حالا چی میشه؟ (.............-1+1-1+1-1+1-1)-1=0 حالا جواب پرانتز رو به دست بیارید . جواب پرانتز شد صفر . حالا کل عبارت رو با هم حل می کنیم . (0)-1=0 که میشه : 1=0 توجه کنید : اثبات بالا در حد دانش آموزان دبستانی می باشد . لطفا دلیل شما نیز در حد درک همین گروه سنی باشد . ( دلیل این کار اینکه این طوری حتی کسی که اطلاعاتی دقیق از ریاضی نداره بتونه جواب رو درک کنه و از ریاضی لذت ببره ، هر چه به زبان ساده تر باشه بهتره )
Last edited by behroozifar_s; 11-07-2007 at 03:36 PM. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 | |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
همکار انجمن ساخت و ویرایش بازی
![]() تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: بر فراز درختان هندونه !
|
خیلی جالب بود ممنون
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2005
|
اولین عبارت داخل پرانتز 1+1 که مساوی 2 میشه که در نهایت داخل پرانتر مساوی 1 میشه
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
|
استدلال تون این طوریه : مقدار سری =A پس A=1-A. ( جالبه که در مقطعی ( البته اون طور که شنیدم) حتی اویلر هم به این سری مقدار 1/2 رو نسبت داده بود.) ببینید شما برای یه سری واگرا مقدار حقیقی در نظر می گیرید. سری :1و-1و1و-1و... واگراست یعنی اساسا مقداری به عنوان یک عدد حقیقی نمی شه بهش نسبت داد نه صفر ونه یک . مثلا در این مورد علت واگرایی اینه که حد دنباله( 1- به توان n-1 ) صفر نیست. پس سریش حد نداره. با تشکر.
Last edited by yugioh; 11-06-2007 at 11:44 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
|
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 | |
|
داره خودمونی میشه
|
نقل قول:
از جواب شما ممنون . معلومه که اطلاعات خوبی دارید . |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
داره خودمونی میشه
|
توجه کنید : اثبات بالا در حد دانش آموزان دبستانی می باشد . لطفا دلیل شما نیز در حد درک همین گروه سنی باشد .
Last edited by behroozifar_s; 11-07-2007 at 10:42 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
|
شما یه چیزی که اصلا به دبستانی ها ربطی نداره واسشون اثبات کردین حالا ما که دبستان نیستیم می گیم ایراد داره میگید ایراده دبستانی بگیرید
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت