تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کمک....... انتی ویروس روی گوشی n73 ن اجرا نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

2 کمک....... انتی ویروس روی گوشی n73 ن اجرا نمیشه

سلام
    من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
    Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
    Exovirus Stop
    یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
    باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام
    اخيرا هفته نامه عصر ارتباط همراه با ويژه نامه موبايل اقدام به توزيع يه نرم افزار چند رسانه اي كرده شما ميتوني با خريد اين ويژه نامه و نصب انتي ويروس هاي مخصوص گوشي خود از طريق همان سي دي كه عرض شد به نتيجه برسي و در نصب اون هم مشكلي پيش نمياد
    موفق باشي

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

برای n73 هیچ وقت ویروسی تولید نمیشه و نیازی به آنتی ویروس نیست دوست من... در مورد اون پیغام خطا... کافیه تاریخ گوشی رو چند ماه ببری عقب برنامه رو نصب کنی و دوباره تاریخ رو برگردونی.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آنتی ویروس برای n73 هست اما من که آزمایش کردم سرعت گوشی رو خیلی پایین میاورد برای همین پاکش کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا از نتی ویروس Netqin استفاده نمیکنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
    Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
    Exovirus Stop
    یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
    باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه
    من یه n73دارم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
    Exovirus Stop

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •