هر کی لینک تست شده داره بزاره مرسی ضمنا ویروس اسکن رو ورژن 10 رو دارم همون 2066 یا نه به نظر میاد 2006 فرق داشته باشه
اگه پررویی نیست فول ورژن :oops: :lol:![]()
هر کی لینک تست شده داره بزاره مرسی ضمنا ویروس اسکن رو ورژن 10 رو دارم همون 2066 یا نه به نظر میاد 2006 فرق داشته باشه
اگه پررویی نیست فول ورژن :oops: :lol:![]()
بری فایروالش اینو پیدا کردم اگه کسی میتونه توی qfile.de آپلودش کنه ببخشیدا :oops:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasan.k جان فایروالشو که من معرفی کرده بودم در ضمن کارت رز یا شبکیه بخر فکر کنم رپیذ را باز کنه
علی جون حالا لینک های دیگه نمی تونی جور کنی فول ورژن هم آنتی ویروس هم فایروال :roll:
McAfee AntiSpyware v2.0.0.167.Retail-ZWT
McAfee Personal Firewall Plus 7.0.150-CYGNUSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMcAfee VirusScan v10.0.21.Retailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید جون خیلی مخلصیم این آنتی اسپایوررو خوب اومدی
ببین این McAfee 10.0.0.21 همون McAfee VirusScan 2006 هست فکر نکنما 2006 جدیدتر از اون باید باشه :|
++++
قسما اول فایروال دانلود نمیشه :cry:
ای آنتی اسپایور هم دانلود نمیشه لینک دانلود غیر مستقیمشو بزار وحید جون :roll:
ادقام شد
من چند وقت پیش نسخه جدید آنتی و یروس نسخه خانگی را گرفتم ولی موقع نصب برنامه با مشکل روبرو میشه و پنجره error باز میشه
که مشگه می خوای مشکل را برای شرکت بفرستی یا نه
حجمشم 7.98mb است
به نضر شما مشکل از خود برنامه است
ممنون میشم راهنمایی کنید
Mcafee VirusScan 2006
9.6 mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید جان
این یکی که نوشتیت که مشکلی نداره
من خودم نگرفتم . ولی باید کار کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)