![]() |
|
|||||||
| آموزش زبان انگلیسی / English as a Foreign Language انجمن تخصصی آموزش زبان انگلیسی |
| مشاهده نتيجه نظر خواهي: temp | |||
| a |
|
0 | 0% |
| b |
|
0 | 0% |
| راي دهنده: 0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد | |||
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Feb 2005
محل سكونت: Tehran
|
You can take this place as a trash bin. Problematic topics or posts are stored here for a short period of time to make their creators aware that something is wrong with their posts or topics and they have to regenerate them properly. This topic is always locked & no more posts are allowed and its posts will gradually be deleted.
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 | |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: None of your Business
|
نقل قول:
dianella ي عزيز ! اولا در گذشته ساده هرگاه Did بياد فعل به صورت ساده نوشته ميشه. دوما ect نيست و etc هست كه مخفف etcetera هست. Persian post
|
|
|
|
| این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#3 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
محل سكونت: Dubai
|
Dear Reza,
Actually I was looking for this book Thank you very much |
|
|
|
|
#4 | |
|
Nature & Science
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: Трансильвания
|
نقل قول:
سلام اشكان جان تو نارسيس نوشته يعني "غزل" همون غزليات حافظ راستي >>>WELCOME BACK!<<< No Persian post
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: ∞±
|
نقل قول:
ممنون ... جالبه تا حالا نشديده بودم... معادل ايرانيه فكر كنم.. برا برگشتنم هم ماجراش مفصله... اما ميسي... No Persian post
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
پروفشنال
|
از دوستان خواهش مي كنم به من كمك كنند
من در رابطه با زمانها مشكل دارم يكي از دوستان لطف كنه و براي هر زمان مثلا حال ساده حال استمراري آينده و گذشته چند تا مثال بياره و كاربردشون و طريقه شناسايي شون رو بگه و رو خيلي ممنون مي شم با تشكر Persian post
|
|
|
|
|
#7 |
|
كاربر حرفه اي
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: جلو مونیتور!
|
شما به تاپیک زیر مراجعه کنید سه کتاب برای دانلود هست که مفصلا و بطور دقیق تمام نکات گرامری زبان انگلیسی رو شرح داده:
http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=45893 Persian post
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
پروفشنال
|
اگر زحمتي نيست يكي از اساتيد لطف كنه و
در باره زمانها در زبان انگليسي و طريقه شناسايي و كاربرد هر زمان به همراه چند مثال توضيح بده مثلا حال سداه حال استمراري گذشته ساده آينده و .... با تشكر فراوان از همه دوستان و اساتيد گرانقدر No Persian post
|
|
|
|
|
#9 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2005
|
DIANELLA جان مثال اوليت رو مطميني؟
nor اين معني رو ميده = نه اين.....نه اون.... مثله مثال دوميت= نه توي قفسه چيزي برا خوردن داريم نه تو يخچال البته شايدم من نشنيده باشم اگه درست بود يه چند تا مثال ديگه بزني appriciate ميشم(اگه درست نوشته باشم) گفتم فارسي بگم راحت بفهمين No Persian post
Last edited by GiGida; 05-31-2006 at 03:08 AM. |
|
|
|
|
#10 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: کنار مردم
|
ببخشید از اینکه سوالم رو فارسی می نونیسم...به خاطر اینکه نمیشه انگلیسی بنویسم
سوالم اینه که کسی میدونه ((ریاضیات گسسته)) به انگلیسی چه میشه؟؟؟در واقع همون عنوان کتاب پیش دانشگاهی رشته ریاضی رو به انگلیسی می خواستم لطف کنید اگه مطمئن هستید بگید...چون مهمه!!! با تشکر Dear friend
Please leave your posts in the right place! Your problem is with the translation of a word and fortunately we already have a topic named Translation where you can put your question. Reza |
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت