![]() |
|
|||||||
| گنو لينوكس بحث و تبادل نظر در باره اين سيستم عامل ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال انجمن امنیت نرم افزار
![]() تاريخ عضويت: Sep 2004
محل سكونت: اصفهان
|
خیلی وقت پیش یکی از دوستام گفت که از طریق لینوکس یک راهی برای دور زدسرور ویندوز وجود دارد
من فکر کردم دروغ میگه ولی وقتی یادم داد توش موندم! من اینکار را با Suse و Debian بلدم ---------------------------- Debian وارد ترمینال میشود و تایپ میکنید SU تا وارد روت شوید پسورد را تایپ کنید حالا که دسترسی شما یه روت امکان پذیر شد تایچ کنین KPPP حالا یک Private بسازین موقع زدن Password و Username چیز اشتباه تایپ کنین بعد شماره تلفن سرور ویندوز قربانی را وارد کنین حالا وصل شین و حال کنین گوش کنین در Debian فقط از روت میشه این کار را کرد ------------------------------ Suse در پایین دسکتاب روی عکس پریز کلیک کنید یادر ترمینال تایپ کنین KInternet یک Private بسازین و مثل آموزش Debian عمل کنین ------------------------------ من میدونم که این کار فقط روی سرور ویندوز میشه و همیشه سرور های خری هستند که هنوز ویندوزند من میدونم که کار میده ولی هنوز امتحان نکردم اگر کار داد نرید به همه بگین چون اگر به گوش سرورهای ویندوز برسه فوری لینوکسش میکنن! قربانتان ع.ش |
|
|
|
|
#2 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2004
محل سكونت: MATRIX
|
علي رضا مرسي ديگه داري مجبورمون ميكني لينوكسي بشيم فقط يه سوال اين ها چي هستند :
Suse و Debian بيشتر توضيح ميدي اگه چيز تابلويي هست كه ما گيجيم پعغام خصوصي بزن ضايع نشيم تق قوربون دستت :mrgreen: |
|
|
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Apr 2005
محل سكونت: تهران
|
اسمه 2 تا ورژن و توزیع مختلف لینوکسه !
من بقیش رو نفهمیدم ! :mrgreen: |
|
|
|
|
#4 |
|
آخر فروم باز
|
بابا علیرضا دمت گرم
ترکودی اینجا رو کسی با ردهت هم بلده؟ |
|
|
|
|
#5 |
|
|
سینا گود جان شما متوجه شدین؟
میخوام ببینم اگر کسی متوجه نمیشه یک آموزش دیگه بزرام!!!؟؟؟؟؟ اگر صد درصد کارداد من دنبال رد هتش هم میرم این دوستم روی کامپیوترش همه نوع لینوکس داره و ویندوز نداره! |
|
|
|
|
#6 | |
|
آخر فروم باز
محل سكونت: تهران
|
نقل قول:
راستی یه پیشنهاد توپ : به این دوستت بگو یه سری به سایت ما بزنه ! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
اصلا تاحالا با لینوکس به اینترنت وصل شدین؟
برای اتصال به اینترنت مودمت را نتخاب کرده ای؟ لینوکس ودمت را میشناسه؟ ------------------ فکر کنم باید یک آموزش لینوکس هم درست کنم! البته شوخی کردم ناراحت نشو!!!!! من یک راهنما درست میکنم از 0 تا 1 البته امروز نمیتونم! قربانتان ع.ش |
|
|
|
|
#8 |
|
آخر فروم باز
محل سكونت: Mat®ix
|
اقا یعنی دیگه نیازی به کارت نداریم
این طوری که یه انقلاب میشه! اخه مگه میشه؟؟؟ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
|
|
|
|
#9 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Oct 2004
|
این یکی از مشکلات فراوان سرور های ویندوز است . من خودم با این سرور های لینوکس چه کارایی که نکردم ! :mrgreen: کلی اکانت ملت رو کش رفتیم و ... برای همین خودم می دونم این ویندوز و اون سرورش چیه برا همین حداقل کارت اینترنتی می خرم که سرورش لینوکس باشه :wink:
|
|
|
|
|
#10 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Dec 2004
محل سكونت: خودم اينجا قلبم بينالحرمين
|
سلام