تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: خريد سيستم با 1800000 تومان بودجه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض خريد سيستم با 1800000 تومان بودجه

سلام

لطفاً راهنمايي كنيد .خيلي عجله دارم !

من قصد خريد يه سيستم با بودجه تقريبي 1800000 تومان را دارم . نظرتون در مورد اين قطعات چيه ؟
    اگه قطعه اي رو نمي پسندين لطفاً بگين چي به جاش بگيرم . با تشكر .

cpu : Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13GHz (230)
    fan : gigabyte 3D Rocket II (55)
    Mainboard : ASUS - P5W DH Deluxe (240)
    Ram :CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) (360)
    Hard : Western Digital - SATA - 320GB + 16mb buffer - 3.0GB/s(110)
    Vga : ASUS - EN7900GS (240)
    Floppy , DVD Rom , DVD writer , modem ,ADSL modem (140)
    Monitor :SAMSUNG - 17" - 740N (220)
    Case : ? (50)
    Keyboard , mouse , speaker (30)
    TV@TUNER-WinFast Leadtek - TV2000 XP Expert (45)
    Power Supply : GREEN - GP580B-EPS (90)
    assemble : (40)

Sum : 1850000 T

البته خودم فكر مي كنم براي رم مي تونم از kingston Hyper X PC2-6400 هم استفاده كنم كه قيمتش
    حدوداً 100 تومان ارزونتره .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سیستمت عالیه . فقط vga رو اگه بکنی سری x1900 ati بهتر میشه.
    رم خیلی گرون برداشتی ولی خوبه. مادربردت رو اصلا تغییر نده.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بنظر من حالا كه هزينه مي كني كيس و پاور و فن cpu رو thermaltake بردار اگه هست. رم و مادربرد و گرافيك عاليه ولي اگه دنبال اوركلاك هستي با اين مادربرد مثل سري 965 نميشه مانور داد ولي بازم عاليه.
    kingston hyper x هم رم عاليه ولي من كروشيال و بيشتر از اون corsair رو ترجيح ميدم. (فكر هم نمي كنم 100 تومن ارزونتر باشه... شايد گرونتر هم باشه)
    در ضمن كي براي اسمبل 40 تومن مي گيره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت تمامي دوستان عزيز

در اين چند وقته تحقيقات گسترده تري نسبت به قبلاً داشتم . كه نتيجه به اين صورته :

Mainboard : GIGABYTE 965P-DQ6
    Ram : Kingston- Dual Channel 2GB - 800
    vga: XFX-NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB DDR3 Extreme
    Case : Farassoo - FCH-4818
    Power Supply : GREEN - GP680B-EPS

باقي قطعات مانند قبل . به نظر دوستان اين انتخابها درسته يا نظره بهتري دارند . در ضمن اين سيستم نسبت به
    قبلي حدود 200 تومن گرونتره . ولي فكر كنم ارزشش رو داشته باشه . راستي پاور گرين و كارت xfx رو پيشنهاد
    مي كنيد يا نه . چون در مورد كارت تمامي تستها رو بخوبي جواب داده و در ضمن قيمت مناسبتري نسبت به بردهاي
    ديگه داره . همين طور پاور .
    با تشكر فراوان از اساتيد گرام .
    Last edited by Nimanm; 20-03-2007 at 00:10.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت تمامي دوستان عزيز

در اين چند وقته تحقيقات گسترده تري نسبت به قبلاً داشتم . كه نتيجه به اين صورته :

Mainboard : GIGABYTE 965P-DQ6
    Ram : Kingston- Dual Channel 2GB - 800
    vga: XFX-NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB DDR3 Extreme
    Case : Farassoo - FCH-4818
    Power Supply : GREEN - GP680B-EPS

باقي قطعات مانند قبل . به نظر دوستان اين انتخابها درسته يا نظره بهتري دارند . در ضمن اين سيستم نسبت به
    قبلي حدود 200 تومن گرونتره . ولي فكر كنم ارزشش رو داشته باشه . راستي پاور گرين و كارت xfx رو پيشنهاد
    مي كنيد يا نه . چون در مورد كارت تمامي تستها رو بخوبي جواب داده و در ضمن قيمت مناسبتري نسبت به بردهاي
    ديگه داره . همين طور پاور .
    با تشكر فراوان از اساتيد گرام .
    مادبردت رو همون ایسوس بگیر.asus p5wdh deulxe
    خیلی سر تره
    گرافیکت که حرف نداره
    کیس الگانس 2201 بگیر
    با پاور گرین
    قیمت این رم چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از راهنمايي شما بسيار ممنون

علت اينكه مادربرد رو گيگا برداشتم يكي براي اور كلاك كردن ديگري اين بود كه تو سايت ايسوز زير تنها اين مادربرد
    نوشته بود براي اينكه با كور تو دو خوب كار كنه بايد بايس آپديت بشه . نمي دونم چقدر مسئله مهمي ولي مي خواستم يه مادربردي باشه كه بي دردسرتر باشه و گرنه من هم از ابتدا مثل شما از اون خوشم اومد .لطفاً نظرتون رو در مورد اين آپديت بايس بنويسيد كه تا چه اندازه مسئله سازه .
    در مورد كيس هم اول خواستم گرين سايلنت استورم رو بگيرم ولي راستش يه كم گرونه و فكر نمي كنم چندان تاثيري داشته باشه با توجه به اينكه گرافيك و مادربرد از نظر خنك كردن بسيار خوب و فن گيگا هم براي cpu كافيه . بنابراين دو تا فنه 12 سانتي هم مي تونن خنك كنن . لطفاً اندكي در مورد اين كيس الگانس توضيح بدين يا لينكي معرفي كنيد .
    در مورد رم هم راستش هنوز قيمت قطعي نگرفتم ولي از اونجا كه رم جيل هميشه از كينگ استون گرونتره و قيمت رم جيل يك گيگ با باس 800 حدود 136 تومنه پس نتيجه مي گيريم اين رم ارزونتره !

تا آخره عيد فرصت دارم كه تحقيق كنم چون پروژه اي كه برداشتم و اين سيستم رو مي خوام براش بخرم شروع شده و نبايد فرصت رو از دست بدم .

با تشكر فراوان

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نمیدونم درسته یا نه که باید اپدیت بایوس بشه. ولی نهایتا بشه. هیچ مشکلی نداره کاره 1 دقیقه هست
    آپدیت بایوس مادربرد های ایسوس خیلی راحته.خودتم میتونی انجام بدی
    کیس الگانس 2201 پیشنهاد میکنم.
    2 تا فن بغل کیس
    یکی هم بالا در صورت نیاز میتونی فعال کنی
    فنهای بغل کیس با توجه به درجه دما فعال میشن که قابل تنظیمه.
    دیگه یه display داره که همه چیزا رو نوشته درج دما کیس .
    میزان روشن بودن
    ساعت و............
    لینک که ندارم یه لینک سایت رایان صبا هست که عکسش کوچیکه ولی همون مدله
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از راهنمايي شما بسيار ممنون

علت اينكه مادربرد رو گيگا برداشتم يكي براي اور كلاك كردن ديگري اين بود كه تو سايت ايسوز زير تنها اين مادربرد
    نوشته بود براي اينكه با كور تو دو خوب كار كنه بايد بايس آپديت بشه . نمي دونم چقدر مسئله مهمي ولي مي خواستم يه مادربردي باشه كه بي دردسرتر باشه و گرنه من هم از ابتدا مثل شما از اون خوشم اومد .لطفاً نظرتون رو در مورد اين آپديت بايس بنويسيد كه تا چه اندازه مسئله سازه .
    در مورد كيس هم اول خواستم گرين سايلنت استورم رو بگيرم ولي راستش يه كم گرونه و فكر نمي كنم چندان تاثيري داشته باشه با توجه به اينكه گرافيك و مادربرد از نظر خنك كردن بسيار خوب و فن گيگا هم براي cpu كافيه . بنابراين دو تا فنه 12 سانتي هم مي تونن خنك كنن . لطفاً اندكي در مورد اين كيس الگانس توضيح بدين يا لينكي معرفي كنيد .
    در مورد رم هم راستش هنوز قيمت قطعي نگرفتم ولي از اونجا كه رم جيل هميشه از كينگ استون گرونتره و قيمت رم جيل يك گيگ با باس 800 حدود 136 تومنه پس نتيجه مي گيريم اين رم ارزونتره !

تا آخره عيد فرصت دارم كه تحقيق كنم چون پروژه اي كه برداشتم و اين سيستم رو مي خوام براش بخرم شروع شده و نبايد فرصت رو از دست بدم .

با تشكر فراوان
    احتمال داره مادبردي كه ميگيري بايوسش قديمي باشه و core 2 duo رو ساپورت نكنه (قبل از 0604 فكر كنم) در اينصورت بايد با يه cpu ديگه مثلا سلرون بايوسشو آپديت كني و بعد c2d رو نصب كني. dq6 هم نگيري بهتره همون p5w خيلي بهتره. (فقط حسن 965 اينه كه بطور طبيعي رم باس 800 رو ساپورت ميكنه ولي براي 975 بايد اور بشه ولي اينم اصلا مشكلي نيست)
    رم تازگي من Kingston HyperX PC-8500 2*512MB گرفتم كه با p5b delux براحتي با ولتاژ پايين 1066 كار ميكنه و پرفورمانسش هم خوبه. البته 240 تومن شد. 2GB ميشه 490 تومن! باس 800 نميدونم چنده.
    گرافيكت كه عاليه ولي اگه p5w ميگيري بد نيست روي ATI هم فكر كني شايد بعدها بخواي از crossfire هم استفاده كني. كاش مي تونستس صبر كني تا برد هاي 680 , 650SLI هم بياد...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

منم گفتم بهتره گرافیک رو سری 1900ati بگیری که بتونی از کراس فایر P5w استفاده کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمايي هاتون

در مورد مادربرد هنوز به نتيجه قطعي نريسيدم . تستها رو كه نگاه مي كردم Asus P5B-E با اينكه قيمت مناسبي داره ، خيلي خوب ظاهر شده . نظرتون چيه ؟
    در مورد فن از اونجا كه مي خوام از 266 تا 350 اور كنم فكر نمي كنم نياز باشه فنه ديگه اي به غير از فن استوك انتخاب كنم . بنابراين از خريدن فن منصرف شدم . كسي مي دونه اگه 6400 رو از 266 تا 350 اور كنيم با فن استوك در حالت لود چه دمايي داره ؟
    كارت گرافيك هم مي خوام اگه بشه يه 8800 GTX بگيرم . درسته كراس فايره ولي فكر كنم اين كارت به حالا حالاها واسم كار كنه و نيازي به تعويض يا اضافه كردن كارت نباشه .
    درباره رم هم اين هزينه بسيار بالاست . رم كراشيال با باس 800 حدود 360 تومن در مياد كه تو ليست قيمت رايان صبا از همه گرونتره . اين يكي كه از اون هم بالاتر مي شه . و از اونجا كه انتخاب رم به انتخاب مادربرد بستگي داره بايد اون رو هم وقتي مادربرد رو انتخاب كردم ، انتخاب كنم . راستي اين QVL مادربردها چقدر مهمه و اگه رمه ديگه اي انتخاب كنيم چقدر تو پرفورمنس تاثير داره ؟

راستي ا گه 8800GTX بگيرم ، به نظر شما پاوره 680 گرين كه توليستم گفتم برا اين سيستم مناسبه يا بايد به فكر بالاتر باشم ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •