سلام ببخشيد من هر پنجره اي رو كه باز ميكنم تصاويرش ديده نميشه چه كار بايد بكنم؟
سلام
تصاویر بعضی از پست ها بعد از مدتی به خاطر پاک شدن لینکش از سرور مربوطه دیگه مشاهده نمیشن ، متاسفانه
سبز بطور تقريبي با رنگهاي ديگر رابطه دوستي دارد و با توجه به دامنه گسترده آن مي تواند در حالاتي از آرامش، سكوت و يا حتي برانگيختن احساسات بكار آيد.
رنگ سبز با ته رنگ آبي بيشتر مناسب فضاهاي رسمي است.
سبز با ته رنگ زرد رو به گرمي گذاشته و دامنه بكارگيري بالايي از سبك ها و چيدمان هاي متنوع ارائه مي كند.
اگر در استفاده از رنگ غلضت دار هراس داريد از درجات رقيق تر آن بهره بگيريد و خود را از تمايل به سبز محروم نكنيد.
با سبز طبيعت سرسبز در هر فصل سال و در هر مكان كه اراده كنيم مهمان ما خواهد بود.
پيشنهاد تركيب رنگ:
سبز و قرمز
سبز و آبي
سبز و نارنجي
سبز و زرد
سبز و بنفش
decoration.wordpress.com
سلام دوستان!!!من خیلی علاقمندم درباره معماری داخلی مطالعه کنم...حالا 2 سوال:
1. اگه بخوام مطالب این تالپیک رو بخونم به همون ترتیبی که گذاشتید ,بخونم؟
2.مطالب این تاپیک به صورت PDF یا WORD موجود نیست؟
مرسی و معذرت اگه تاپیک منحرف شد...
بای
سلام
در مورد سوال اولتون، مطالب رو بر اساس علاقه تون دنبال کنید، هرچند پست های ابتدایی بیشتر شامل مقالات هستند
در مورد سوال دوم تون
در تاپیک زیر دو فایل مربوط به این تاپیک به صورت پی دی اف موجوده - هرچند خیلی آپدیت نیستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی عزیز ولی یک مشکل: نمیدونم چرا تاپیک برای من باز نمیشه....میشه لطف کنید لینکاشونو بدین؟
و اما اگه من بخوام در اینده حرفه ای دنبال کنم , بهتره چجوری شروع کنم؟
مرسی بابت پشتیبانی
خواهش میشه
لینک داخل کد رو کپی کردید؟
در هر حال
این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا منظورتون از حرفه ای چی باشه
اگر منظورتون گذروندن دوره های آکادمیکه دو راه دارید. یکی قبول شدن در یکی دو تا دانشگاهی که این رشته رو ارائه می کنند که تا اونجا که من اطلاع دارم دانشگاه سوره تهران هست و یک دانشگاهی در شمال کشور ( نور فک کنم) - (اگر جای دیگه ای هم هست من اطلاع ندارم)
اما راه بعدی که به نظر من بهتر هست گذروندن یک دوره در موسساتی هست که معماری داخلی درس میدن - موسسات مختلفی هستند که با چارت درسی و به صورت دوره های ترمیک این رشته رو آموزش میدن
و یک بخش مهم اینه که دانش کار کردن با نرم افزار های مربوط به طراحی داخلی رو داشته باشید
در کل به نظرم بهترین راه گذروندن یک دوره ی آکادمیک و در کنارش مطالعه و کار کردن زیاد و خلاقیت ...
موفق باشید![]()
دنبال نمونه قرارداد شرکت ساختمان سازی و معماری و دکوراسیون داخلی میگردم اما چیزی پیدا نکردم کسی سراغ داره ؟
نمونه قرارداد برای ساخت و ساز - دکوراسیون داخلی - معماری و این چیزا
ممنون![]()
سلام دوستان.
من دنبال یه مقاله در مورد cell planning به زبان فارسی میگردم . لطفا یه کمکی بکنید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)