ببخشيدا ! روم به ديوار . خيلي عذر ميخوام خبر انتخاب شدن شما بعنوان بزرگترين پيشگوي قرن و دومين پيشگوي بزرگ تاريخ ( بعد از نستراداموس )
:| خواستم يه چيزي بگم خجالت كشيدم تو هم بيخيال شو :|
ببخشيدا ! روم به ديوار . خيلي عذر ميخوام خبر انتخاب شدن شما بعنوان بزرگترين پيشگوي قرن و دومين پيشگوي بزرگ تاريخ ( بعد از نستراداموس )
:| خواستم يه چيزي بگم خجالت كشيدم تو هم بيخيال شو :|
OOOLE OLE OLE OLE
JOOOOOHOOO
من از آخرای نیمه اول رسیدم به بازی. ولی این میرزاپور نزدیک بود سوتی بده. ولی توپ آخری
رو خوب بلوک کرد.
بعدش مهدی جان. این همه آدم اینجا خوشحالن شما یه کمی هم خوشحال نشدی؟
خبرگزاري رويترز هم خبر پيروزي و صعود ايران رو داد و بيان كرد كه اين دليلي ميتونه باشه براي جشن و پايكوبي مردم ايران !
منم تبريك ميگم
اميد وارم هميشه شاد و شاد تر از اين باشيد.
ولي خودمونيما اين مردم تو خيابونا چكار ميكنن من كه تو كرج هستم اينجا غلغلست انگار مردم رنگ شاديو تا حالا نديده بودن
hyriand جان معلومه كه خوشحال شدم. هر كي خوشحال نشه به ايراني بودنش بايد شك كرد.
اون رو براي اين گفتم كه بگم چقدر به اين تيم ملي و بازيكنانش مطمئن بودم.
اما خداوكيلي اگه ناشكري نباشه مي خوام بگم كه سال 98 كه زور زوركي رفتيم جام جهاني خيلي بيشتر حال داد!!!! :mrgreen:
آخه ما هميشه عادت داشتيم كه بگيم اگه اين اونو ببره - اون با اين مساوي كنه - ابر و باد و مه و خورشيد و فلك به كمك ما بيان - شايد (يكبار ديگه تاكيد مي كنم تازه شايد) بريم بالا!! اما اين بار هنوز هم مثل اينكه باورم نشده كه به اين راحتي صعود كرديم!
خدا رو شكر!
با اين تيم ملي و بازيكنان قوي كه در حال حاضر داريم و با اين شرايط راحت صعود كه از بين 4 تا تيم 2 تيم مي ره بالا اگه شما فكر مي كردي كه ايران صعود نمي كنه بايد به استعداد فوتباليت مشكوك مي شدي!!!!!نوشته شده توسط avecina
اين كه ديگه پيشگويي نداشت كه! همه كارشناسان هم مي گفتند بعد از برد برابر كره شمالي در پيونگ يانگ تقريبا صعودمون قطعي شده!
آقا منم اين صعود را تبريك ميگم . مباركا باشه
ما ديشب تا ساعت 12:30 بيرون بوديم خيلي با حال بود ولي بعضيام خيلي بي معني بازي در ميووردن يه عده پرچما تبليغاتي كانديداها را سوزوندن يه عده ماشينا مردمو اذيت ميكردن(برا همينه سري قبل نرفتيما)
ولي من در تعجبم چطوري مامور اصلن نبود(تو اصفهان كه اينجوري بود اونجاي كه ما بوديم) تا ساعت 12:15 اصلن مامور نبود :twisted:
صعود غرور آفرين تيم ملي را به جام جهاني را منم به همه ي عزيزان تبريك عرض ميكنم و براي همه ي ايرانيان توفيق روزافزون از خداوند ممنان خواستارم .
چو ايران نباشد تن من مباد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)