اره عنده خز بازی هست این کار...نوشته شده توسط sina_hp_system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره عنده خز بازی هست این کار...نوشته شده توسط sina_hp_system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته
به نظر من بازیهایی مثل کانتر و دوتا جون میدن واسه مولتی بازی کردن
البته با 4 تا آدم شاخ و بهتر بازی کن
نه با جوجه هایی که بازیشون از تو بد تره
باهات موافقم...نوشته شده توسط r@r#m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بود فرگش 400 بود معععععععععععععععععععععععع ععع
شما که دیگه خیلی از گیم نت ها بد می گین...
تا حالا وقت نکردم گیم نت های تهران رو برم ببینم چی می گین.
تو رشت که اتاق بازی جدا از سروره و هر کاری بخوایم می تونیم بکنیم.
دخترا هم میان کسی کاری نداره.
ضمنا...
یه ذره انصاف داشته باشین.
سیگار کشیدن تو گیم نت بهتره یا چیز دیگه کشیدن گوشه ی خیابون.
تنهایی هم که حال نمی ده.
اینجا گیم نت هایی که سیستم هاش کنار سرور باشه خلوتن.
اصل حال گیم نت اون آزاد بودن و... هست.
سیگار کشیدن تو خیابون که برای زیر 18 سال ممنوع شده.
و...
یه ذره بی طرفانه حرف بزنین.
سلام. زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. و اگر گیم نت ها مجوز نداشته باشن ، مسئولین این سازمان حق بتستنشو دارن.نوشته شده توسط H @ M I D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل گیم نت ها وسیله ای برای آموزش خشونت برای نو جوون هاست. و فضای اونجا موجب این میشه. پس مراقب باشین!
نوشته شده توسط RT8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زير خاكي بالا كشيدي داش
اخرين پستش براي 2007 است
در مورد گيم نت موضوع به مديرش بستگي داره 4 تا گيم نت با 4 تا مدير متفاوت ديدم و بيشتر به شخصيت طرف وابسته است تا اونجا رو مديريت كنه
یادش بخیر ما هم گیمنت میرفتیم آخرین بار فکر کنم 3 سال پیش بود
خوب و بد بودن یه گیم نت رو مشتری هایی که داره و مدیریتش تعیین میکنه. دو تا از مشتریهای من شاگرد اول شدن تو کلاس خودشون و یکیشون هم دانش آموز نمونه از نظر اخلاق و انضباط شده. هیچ چیزی به خودی خود بد یا خوب نیست.
قطعا و بلاشک بنظرم خوبه و بد نیست یه نوع تفریحه دیگه مگه چیه که بخواد ارور بخوره بهش
جالبه یکی از کاندیدای ریاست جمهوری هم درباره سرعت اینترنتی حرف میزد دلش برای گیمیرا سوخته بود که موفع بازی با نوسانات و قطعی اینترنتی روبرو میشن ���������������� �جالبه!
بنظرم اگر که به فکر سلامتی خودتون هستید بهتره که به نورپردازی اتاق گیمینگ اهمیت ویژه تری رو بدید تا به بهترین شکل ممکن بتونید بهترین نتیجه لخواه خودتون رو بگیرید. برای همین بهتون پیشنهاد میکنم برای اینکه چشم هاتون موقع بازی اذیت نشه و بتونید با خیال راحت و اسوده تر گیم حرفه ای خودتون رو پیش ببرید نگاهی به مقاله زیر بندازید تا با اتاق گیمینگ و نحوه نورپردازی و استفاده از تجهیزات و لامپ گیمینگ مناسب اشنا بشید ⚡
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)