تو گیم نت های معمولی ورود بانوان ممنوعه !! اما گیم نت هایی هستن که مخصوص خانوم هاست و ورود آقایون بهش ممنوعه حداقل قبلا بود الان اطلاعی ندارم !بچه ها من يه سوال داشتم مگه خانوما حق بازي كردن ندارند منم دلم ميخواد برم گيم نت بازي كنم ...
تو گیم نت های معمولی ورود بانوان ممنوعه !! اما گیم نت هایی هستن که مخصوص خانوم هاست و ورود آقایون بهش ممنوعه حداقل قبلا بود الان اطلاعی ندارم !بچه ها من يه سوال داشتم مگه خانوما حق بازي كردن ندارند منم دلم ميخواد برم گيم نت بازي كنم ...
سلام. من فكر مي كنم خود گيم نت به نفسه چيز بدي نيست چون باعث هيجان و البته اعتماد به نفس مي شه. ولي وقتي سر و كله حرف هاي ركيك و شرط بندي و سيگار و ... مياد وسط اونوقته كه ديگه مثل سمه. البته بهتره بگم كه به نظر من گيم نت اعتياد مياره ( البته اعتياد به بازي و گيم نت نه مواد مخدر ). من كه خودم هفته اي نيم ساعت مي رم. و به قول دوستمون مثل همه چيز خودش قبل از فرهنگش اومد...
خيلی جالب که بدونی زير نظره سازمان اصنافه حلا چه ربطی به اونجا داره خدا ميدونهنوشته شده توسط h @ M I D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم موافقمنوشته شده توسط Kingpin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه محیطش خوب باشه منظور خود ساختمون کامپیوتراش و اعضاش خیلی بیشتر
از خونه حال میده خلاصه هیچی جای هوش انسانی رو نمی گیره
اصناف دیگه چیه ؟؟؟؟نوشته شده توسط Mahdi Hero [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط h @ M I D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازيمانيه که تمامه مغازه هايه در سطح شر زير اونند و خودشم زيره نظره شرداريه
مسخره هست !!نوشته شده توسط javid_blogsky [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتون قول میدم از هر 1000 دختر 2 تاشون عشق بازی کامپیوتری باشن
گیم نت خانوما که نمیچرخه روزی یه دختر میره برا بازی!!
اونم فقط سیمس رو بازی میکنن و بس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)