سلام دوستان من این فایل ویستا رو دنلود کردم که یک فایل ISO میباشه, خوب منم روی دی وی دی ریختم ولی موقع اجرا شدن بالا نمیاد. چیکار کنم؟ عکس پایین هم ماله فایلهای مربوط به همون فولدری میشه که من دنلود کردم.
سلام دوستان من این فایل ویستا رو دنلود کردم که یک فایل ISO میباشه, خوب منم روی دی وی دی ریختم ولی موقع اجرا شدن بالا نمیاد. چیکار کنم؟ عکس پایین هم ماله فایلهای مربوط به همون فولدری میشه که من دنلود کردم.
من وقتی با dvd نصب میکنمنوشته شده توسط alirafaat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا اون قسمت اول که مربوط میشه به کپی کردن فایل ها ظاهر نمیشه. یعنی کمتر از چند ثانیه 100 درصد میشه و میره سراغ مرحله بعدی
شما چجوری میگی که تا 50 درصد بیشتر نمیره؟ نکنه منظورت چیزه دیگه ایه؟
آقا من نسخه فینال ویندوز ویستا رو نصب کردم بعداز نصب این پغام رو میده:
Windows Vista (TM)
Build 6000
this copy of windows is not genuine
اگه ممکنه Product Key ویندوز ویستا رو نسخه فول برام بزارید
نوشته شده توسط Kolang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دقیقا منظورم همون بود
تا به این 50 درصد هم برسه حدود 20- 30 ثانیه طول می کشه (البته سیستم من هم ضعیف نیست )
دورود به دوستان گلم
چند تا سوال
1.این ویندوز وقتی روی هارد نصب میشه چند گیگ جا میگیره؟وکاملترین نسخه کدوم یکی هست؟
2. من شنیدم که نسخه فاینال هنوز وارد بازار نشده شما اطمینان دارید که فاینالش اومده؟
با سلام
2 تا سوال
توی ویندوز ویستا فتوشاپ 8 اجرا نمیشه بعد 9 هم که اجرا میشه آخرش خطا میده
یه کرک درست حسابی ندارین کار کنه
این دوتا که تو پست اول بود که من نتونستم بگیرم البته سی دی شو دارم اجر انمیشه
با تشکر
آقا اسم اين ويندوز مگه Vista نيست؟!!!
پس چرا دهنه خيلي ها Longhorn افتاده؟!!!
نوشته شده توسط Feli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاگهورن اسم رمز پروژه ويستا بود كه مدتها به همون نام ازش حرف مي زد ماكروسافت ولي بعدا به ويستا تغيير نام دادن ولي يك عده اي هنوز لاگهورن مي گن
تقصير ماكرسافته هميشه از اين كارا مي كنه يادهمه اكس پي هم دو اسمه بود
سلامنوشته شده توسط chista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- حدود 7 گیگ، نسخه ultimate
2- بابا اومده. به خدا اومده. به پیر به پیغمبر اومده
من با فتوشاپ 9 که مشکلی نداشتم. البته یه نکته ای دارهنوشته شده توسط Shahvand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بار اول باید روی روی icon برنامه راست کلیک کنی و run az administrator رو بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)