نوشته شده توسط sh-a
اگه منظورت اینه که توی یه درایو هم مثلا ویندوز xp داشته باشی و هم ویستا... نه امکانش نیست. اگه روی درایوی که ویندوز روش نصبه بخوای ویستا نصب کنب ویندوز قبلی میترکه. اما اگه روی درایو های مختلف باشه اشکالی نداره
نوشته شده توسط sh-a
اگه منظورت اینه که توی یه درایو هم مثلا ویندوز xp داشته باشی و هم ویستا... نه امکانش نیست. اگه روی درایوی که ویندوز روش نصبه بخوای ویستا نصب کنب ویندوز قبلی میترکه. اما اگه روی درایو های مختلف باشه اشکالی نداره
سلام دوستان - بالاخره ديروز براي اولين بار windows vista را روي دستگاه ريختم (در كنار WinXP) - فروشنده با اطمينان گفت اين نسخه Final هستش (Built 6000) اما انگار هنوز اين هم نسخه RTM يا Ready to Manufacture نيست هر چند كه جايي خواندم نسخه نهايي چند روز ديگر آماده مي شه و ورژن آن نسبت به اين نسخه به صورت مثلا 6000.11 عوض ميشه . دوستان اطلاعي در اين مورد دارن؟
2- من معمولا در XP مي خواستم يكي از ويندوز ها را پاك كنم پارتيشن اونرو format ميكردم بعددر فايل Boot.ini خط مربوط به آن ويندوز را delete ميكردم ولي در vista همانطور كه مي دانيد اول system commander مربوط به خودش اجرا ميشه، آيا يك راه مطمئن براي پاك كردن vista بدون مشكل دار شدن XP و system commander آن سراغ داريد (من روي PC دو تا XP و يك Vista دارم ). مرسي
Yamicsoft.Vista.Manager.v1اگر کسی برنامه ای میشناسه که برای این ویندوز ساحته شده باشه معرفی کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : بلك مايسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=-=-=
البته انجمن بحث هاي نرم افزاري هست ولي خب شايد هم به دور نباشه
erd commander واسه پسورد ویستا عمل میکنه؟
سلام.
من ویندوز vista نصب کردم.
وقتی میخواهد وارد ویندوز شود جلوی administor پسورد میخواهد.وقتی بدون پسورد ok میکنی یک صفحه باز
میشود که مربوط به active ویندوز میباشد البته من در حالت safe mode برنامه Activator را نصب کردم ولی باز هم
کد میخواهد.لطفاُ مرا راهنمایی کنید
[QUOTE=ali74م - فروشنده با اطمينان گفت اين نسخه Final هستش (Built 6000) اما انگار هنوز اين هم نسخه RTM يا Ready to Manufacture نيست هر چند كه جايي خواندم نسخه نهايي چند روز ديگر آماده مي شه و ورژن آن نسبت به اين نسخه به صورت مثلا 6000.11 عوض ميشه . دوستان اطلاعي در اين مورد دارن؟
2- من معمولا در XP مي خواستم يكي از ويندوز ها را پاك كنم پارتيشن اونرو format ميكردم بعددر فايل Boot.ini خط مربوط به آن ويندوز را delete ميكردم ولي در vista همانطور كه مي دانيد اول system commander مربوط به خودش اجرا ميشه، آيا يك راه مطمئن براي پاك كردن vista بدون مشكل دار شدن XP و system commander آن سراغ داريد (من روي PC دو تا XP و يك Vista دارم ). مرسي[/QUOTE]
در مورد موضوع اولی با شما موافقم خبرهای غیر رسمی حاکی از اونه که بیلد نهایی با شماره 6600 !! برای فروش به بازار میاد اما نباید فرق زیادی بکنه (به خصوص در core )
در مورد دومی هم به راحتی می تونید توی ویندوز xp درایو مربوط به ویستا رو فرمت کنید
من این کار رو حداقل 5 بار در مورد بیلدهای قبلی کردم صفحه بوت اولیه بدون مشکلی از بین می رود
سلام
من یه Dvd ویندوز ویستا رو از تکنو 2000 خریدم بعد که آوردم خونه دیدم یه سی دی توشه که کرک ویندوز توشه و یه سری مراحلی رو گفته که تاریخ بایوس مادربرد رو جلو ببرید و یکی دو تا کار دیگه تا نصب بشه مثلا زمانی که سریال میخواد چیزی وارد نکنید و این چیزها
میخواستم بدونم مگه سریالی نیست که بهش بدیم نصب بشه ؟
پس بچه هائی که از قسمت معرفی نرم افزار اون لینک ها رو دانلود کردند چطور نصب کردند ؟
اگر ممکنه یه توضیحی در مورد نحوه نصب توسط سریال معتبر رو بگین یا اگر کرک بهتر و کم دردسر تری هست
ممنون
كرك درست و حسابي نيست هنوزنوشته شده توسط sh-a
2 تا فايل مي ريزي
بعد با سريال RC می توني محدوديت رو بيشتر كني اينگار
دوستان بحث كرك رو لطفا در اين تاپيك ديگه مطرح نكنيد
چون تاپيك داره خودش
من ویستای خودمو قانونی کزدم و حتی آپدیتهای مایکروسافت رو هم از سایتش گرفتم کرک کردنش سخته و دردسر زیاد داره
اگر یه جاش اشتباه کنی باید دوباره درایوت رو فرمت کنی و از اول ویندوز بریزی
سلام
می دونید که این بار مایکروسافت ویندوز (ویستا) رو در نسخه های مختلفی منتشر کرده...
دو سوال...
کاملترین و بهترین نسخش کدومه؟؟؟
برای ما چه نسخه ایش مناسبه؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)