تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: افزایش vram کارت گرافیک مجزا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض افزایش vram کارت گرافیک مجزا

سلام دوستان
    یه کارت گرافیک gtx 1050 2gb دارم خواستم بدونم امکان افزایش حافظش از طریق بایوس هست؟! مثلا از دو گیگ به چهار گیگ یا بیشتر شیر کنم بهش؟
    مشخصات سیستم:

Motherbord:gigabayte h410m
    Ram ddr4 2×8gb 16gb
    Cpu:i5 10400f
    یه جا گفتن فقط رو گرافیک انبورد میشه، تو سایت های خارجی دیدم گرافیک مجزا رو هم از رم بهش شیر کردن، اگه کسی اطلاعاتی دقیقی داره ممنون میشم بگه چکار کنم حتی اگه عوض کردن مادربرد باشه

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من یه سرچ کردم فک کنم تو مین شما بشه
    اینو پیدا کردم برین تو بایوس

پس از ورود به منوی اصلی BIOS، روی سربرگ Configuration بروید. از آنجایی که در بایوس‌های قدیمی ماوس کار نمی‌کند، شما می‌توانید با استفاده از دکمه‌های جهت موجود در کیبورد در منوی تنظیمات بایوس حرکت کنید.

قدم دوم) به بخش UMA Frame buffer size در بخش انتها رفته و روی دکمه‌ی اینتر کیبورد ضربه بزنید.

قدم سوم) حالا میزان مد نظرتان را انتخاب و سپس روی اینتر کلیک کنید.

قدم چهارم) پس از این‌که تغییرات لازم را انجام داده‌اید، دکمه‌ی F10 کیبورد را فشار دهید.
    قدم پنجم) گزینه‌ی Yes را انتخاب کرده تا تغییرات اعمال شود. در نهایت با خروج از بخش بایوس، سیستم عامل ویندوز را اجرا کنید.

اگر شما همان گزینه‌هایی که گفته شده را در Windows System مشاهده نکرده‌اید، شاید بایوس توسط شرکت سازنده مادربورد از یک رابط کاربری جدید بهره می‌برد. در این وضعیت، بهتر است اسامی جایگزین را از طریق چک کردن سایت سازنده‌ی مادربورد پیدا کنید.

- - - Updated - - -

ممکنه مال شما تا حدی با این فرق کنه البته...

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

البته اینو بگم رو گرافیک اینترنال جواب میده و گرافیک مجزا فک کنم ج نده...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز، مطالب شما رو هم تو گوگل از قبل دیدم، ولی من دنبال یه راهی برای افزایش کارت گرافیک مجزا هستم، نمیدونم خودم باید دستی انجام بدم یا خودکار تو بعضی بازی ها از رم شیر میکنه، اگه اساتید دیگه راه حلی بلدن ممنون میشم

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام

برای افزایش حافظه گرافیک GTX 1050 2GB خود، بایوس‌های موجود برای این کار وجود ندارد. این به دلیل این است که حافظه گرافیک در این مدل از کارت گرافیک به صورت فیزیکی

متصل است و نمی‌توان آن را با بایوس تغییر دهی
    اگر به افزایش حافظه گرافیک نیاز دارید ، بهترین روش این است که به یک کارت گرافیک جدید با حافظه بیشتر برگردید اگر عوض

کردن مادربرد مدنظر شماست، مطمئناً باید مادربرد جدیدی با پشتیبانی از حافظه گرافیک بیشتر را انتخاب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض

ممنونم دوستان، ولی چند جا خوندم این کارت گرافیک چون حافظش کمه میتونه از رم شیر کنه، خواستم بدونم این کارت اتومات وار شیر میکنه تو بازی ها یا کلا امکانش نیست و باید به همون ۲ گیگش کفایت کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •