تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: حذف نرم افزار sql server2000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض حذف نرم افزار sql server2000

سلام
    نرم افزار حسابداری پارسیان نسخه رایگان برای تست بر روی سیستم خود نصب کردم، همزمان با نصب sql2000 هم روی سیستم نصب شد ، الان هر دو را می خوام حذف کنم برنامه sql2000 خطای زیر را می دهد و حذف نمی شود
    Internal error, unable to load or call external DLL. Please contact your vendor for more information
    لطفا راهنمایی کنید که چطور این برنامه را حذف کنم . ویندوز 10 روی سیستم نصب هست

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام! برای حذف نرم‌افزار حسابداری پارسیان و SQL Server 2000 از سیستم شما، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید :

1. استفاده از دستورات پیشرفته :

- باز کنید PowerShellو اجرای دستورات زیر را تلاش کنید
    :
    Get-Process | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Stop-Process -Force

سپس از دستور زیر برای حذف نرم‌افزارها استفاده کنید:

Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Uninstall-WmiObject

استفاده از نرم‌افزارهای خارجی

- از نرم‌افزارهایی مانند Revo Uninstaller یا IObit Uninstaller استفاده کنید که می‌توانند به شما کمک کنند تا نرم‌افزارها را به طور کامل حذف کنید

3. پاک کردن فایل‌ها و آی‌پی‌ها :
    - پس از حذف نرم‌افزارها ، می‌توانید به دنبال فایل‌ها و آی‌پی‌های مربوطه بگردید و آن‌ها را پاک کنید. معمولاً فایل‌ها در پوشه‌های **Program Files** و **Program Files (x86)** وجود دارند

4. تغییرات در Registry :
    - اگر مشکلاتی باقی بماند، می‌توانید به دنبال کلیدهای مربوطه در Registry Editor بگردید و آن‌ها را حذف کنید. با این حال، این کار با توجه به اینکه ممکن است موجب تغییرات نامنظم در سیستم شما شود، توصیه نمی‌شود

- - - Updated - - -

سلام! برای حذف نرم‌افزار حسابداری پارسیان و SQL Server 2000 از سیستم شما، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید :

1. استفاده از دستورات پیشرفته :

- باز کنید PowerShellو اجرای دستورات زیر را تلاش کنید
    :
    Get-Process | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Stop-Process -Force

سپس از دستور زیر برای حذف نرم‌افزارها استفاده کنید:

Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Uninstall-WmiObject

استفاده از نرم‌افزارهای خارجی

- از نرم‌افزارهایی مانند Revo Uninstaller یا IObit Uninstaller استفاده کنید که می‌توانند به شما کمک کنند تا نرم‌افزارها را به طور کامل حذف کنید

3. پاک کردن فایل‌ها و آی‌پی‌ها :
    - پس از حذف نرم‌افزارها ، می‌توانید به دنبال فایل‌ها و آی‌پی‌های مربوطه بگردید و آن‌ها را پاک کنید. معمولاً فایل‌ها در پوشه‌های **Program Files** و **Program Files (x86)** وجود دارند

4. تغییرات در Registry :
    - اگر مشکلاتی باقی بماند، می‌توانید به دنبال کلیدهای مربوطه در Registry Editor بگردید و آن‌ها را حذف کنید. با این حال، این کار با توجه به اینکه ممکن است موجب تغییرات نامنظم در سیستم شما شود، توصیه نمی‌شود

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    نرم افزار حسابداری پارسیان نسخه رایگان برای تست بر روی سیستم خود نصب کردم، همزمان با نصب sql2000 هم روی سیستم نصب شد ، الان هر دو را می خوام حذف کنم برنامه sql2000 خطای زیر را می دهد و حذف نمی شود
    Internal error, unable to load or call external DLL. Please contact your vendor for more information

سلام
    با تشکر از دوست خوبمون ک توضیح کامل دادن
    قبلش با نرم افزاری مث Advanced Uninstaller
    ببینین برنامه پاک میشه اصلا؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    اگر SQL 2000 از طریق کنترل پنل حذف نشد، می‌تونید آن را به‌صورت دستی حذف کنید:

1. توقف سرویس‌های SQL Server

• کلیدهای Win + R را فشار دهید.
    • عبارت services.msc را تایپ کرده و Enter بزنید.
    • سرویس‌های مرتبط با SQL Server (مانند MSSQLSERVER یا SQL Server Agent) را پیدا کنید.
    • روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Stop را بزنید.

2. حذف فایل‌های SQL Server

• مسیرهای زیر را بررسی کرده و پوشه‌های مرتبط با SQL Server را حذف کنید:
      C:\Program Files\Microsoft SQL Server
      C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server
    • اگر اجازه حذف ندارید، ابتدا مطمئن شوید که هیچ سرویس SQL در حال اجرا نیست.

3. پاک کردن SQL Server از رجیستری

توجه: قبل از تغییر در رجیستری، یک بکاپ از آن بگیرید.

• کلید Win + R را فشار دهید، regedit را تایپ کنید و Enter بزنید.
    • به مسیر زیر بروید:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\M icrosoft SQL Server

پوشه‌های مرتبط با SQL Server 2000 را پیدا کرده و حذف کنید.

4. حذف از مسیر Uninstall در رجیستری

• به مسیر زیر بروید:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\W indows\CurrentVersion\Uninstall

در لیست، کلیدهایی که مربوط به SQL Server 2000 هستند را حذف کنید.

5. این کاربر از javadshahvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •