تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل وصل نشدن هندزفری بلوتوثی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2025

پيش فرض مشکل وصل نشدن هندزفری بلوتوثی

سلام دوستان
    بنده لپ تاپ hp دارم که بلوتوث نداشت براش یک دانگل بلوتوث خریدم که بتونم با هندزفری به سیستم وصل بشم
    الان دانگل در دستگاه متصل هست منتها هندزفری رو شناسایی نمیکنه
    ممکنه راهنمایی بفرمایید چکارکنم
    البته بگم با گوشی و از طرق بلوتوث هم نمیتونم به دستگاه وصل بشم اصلا اسم بلوتوث لپ تاپ حتی تو لیست سرچ هم نمیاد

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

1. فعال کردن گزینه "Allow Bluetooth devices to find this PC": به تنظیمات بلوتوث بروید و گزینه "Allow Bluetooth devices to find this PC" را فعال کنید
    2. خاموش و روشن کردن بلوتوث: بلوتوث را یک بار خاموش و دوباره روشن کنید. برای این کار به تنظیمات بلوتوث بروید و بلوتوث را خاموش و روشن کنید
    3. حذف و اضافه کردن دوباره دستگاه: دستگاه هندزفری بلوتوث را از لیست دستگاه‌های متصل حذف کنید و دوباره تلاش کنید تا آن را متصل کنید
    4. آپدیت کردن درایور بلوتوث: درایور بلوتوث لپ‌تاپ خود را آپدیت کنید. برای این کار به Device Manager بروید و درایور بلوتوث را آپدیت کنید
    5. اطمینان از خاموش نبودن حالت هواپیما: مطمئن شوید که حالت هواپیما در لپ‌تاپ شما خاموش است

امیدوارم این راهکارها به شما کمک کند تا مشکل اتصال هندزفری بلوتوث به لپ‌تاپ خود را حل کنید. اگر همچنان مشکل دارید، لطفاً بگویید تا بیشتر راهنمایی کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2025

پيش فرض

ممنونم ازتون بابت راهنمایی ولی بیشتر از ده بار همه اینکارو کردم فایده نداشت .. این دانگل سی دی داشت برای راه اندازی منتها چون لپ تاپ من سی دی نمیخوره نتونستم با اون نصبش کنم اما آپدیت هم میزنم مشکل نداره و درایور نصب شده هست .. به نظرتون میتونه بخاطر همون نصب نشدن سی دی باشه ؟

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

بله ارتباط میتونه داشته باشه برای خودم پیش اومده چون یک رابط گرافیکی ایجاد می کرد :

دانلود نرم‌افزار از وب‌سایت سازنده : به وب‌ سایت سازنده دانگل مراجعه کنید و نرم‌افزار مربوطه را دانلود و نصب کنید

استفاده از درایو سی دی اکسترنال : اگر امکانش را دارید، یک درایو سی دی اکسترنال تهیه کنید و نرم‌افزار را از طریق آن نصب کنید

استفاده از فایل‌های نصب شده در سی دی : اگر به کامپیوتری با درایو سی دی دسترسی دارید ، فایل‌های نصب شده را از سی دی به یک فلش مموری یا هارد اکسترنال منتقل کنید و سپس آن‌ها را روی لپ‌تاپ خود نصب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2025

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمایی اتون بله باید همینکارو کنم .. چون دلبل دیگه ای نمیتونه داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •