تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مهاجرت

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض مهاجرت

سلام خدمت اساتید
    میبخشین من یه سوال داشتم کسی که مثل من مشکل خروج از کشور نداره و از نظر سربازی هم مشکلی نداره چرا قاچاقی پناهنده بشه ؟
    منظورم اینه مگه نمیشه من یه ویزا مثلا یه هفته ای لندن بگیرم تمیز برم اونجا درخاست پناهندگی بدم و در صورتی که شغلم جزو شغلای رو به رشد و جزو نیازمندیهای اول اون کشور باشه میتونم کاری بکنم ؟!

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام

راحترین راهه برای افراد تنبل و درس نخون و بی هنر !!!!!!!!!!

3. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

والا منطورتو دقیقا نفهمیدم فک کنم تیکه بود به هر حال :

من همه چیم اوکیه هم برنامه نویسی میتونم حرفه ای کار کنم هم بازیسازی و الکترونیک هم تو سطح بالایی هستم و نمونه کار و مدرک فنی حرفه ای هم زیاد دارم با دو تا دیپلم میتونی راه بهتری معرفی کنی ؟ کم هزینه تر و .... ؟
    صرفا" داشتن علم و مدرک فایده نداره نمیدونم بعضیا چجوری از یه شرکت دعوتنامه میگیرن ؟
    مثلا من یه نوع حس جدید واسه دسته های پلی استیشن (مثل ویبره یه همچین چیزی ) اختراع زدم مثلا " فرستادم پیج پلی استیشن جواب ندادن دادم واسه ایکس باکس اونا هم جواب ندادن . اصلا نمیدونم چرا من هر وقت به شرکتای بزرگ پیام دادم جواب نگرفتم هر چند این مورد رو تصویری خیلی خوب میشد نشون داد زیاد به زبان هم نیازی نبود هر چند زبانمم بد نیست یعنی خوندن نوشتن رو تغریبا میفهمم ولی حرف زدنش برام مشکله
    Last edited by Reza Azimy_RW; 23-01-2025 at 00:26.

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

برای اینکه بتونید به شرکت‌های بزرگ دسترسی پیدا کنید و دعوتنامه بگیرید، چند نکته رو پیشنهاد می‌کنم:

شبکه‌سازی (Networking) : شرکت در رویدادها و کنفرانس‌های مرتبط با حوزه کاری‌تون می‌تونه به شما کمک کنه تا با افراد و شرکت‌های مختلف آشنا بشید. همچنین، عضویت در گروه‌ها و انجمن‌های آنلاین مرتبط با تخصص‌تون می‌تونه مفید باشه

پورتفولیو (Portfolio) : یک پورتفولیو آنلاین از نمونه کارها و پروژه‌های خودتون ایجاد کنید. این پورتفولیو می‌تونه شامل توضیحات، تصاویر و ویدیوهای پروژه‌ها باشه. سایت‌هایی مثل GitHub، Behance و LinkedIn می‌تونن برای این کار مناسب باشن

رزومه و نامه پوششی (Resume & Cover Letter) : رزومه و نامه پوششی خودتون رو به زبان انگلیسی و با کیفیت بالا تهیه کنید. در این اسناد، مهارت‌ها، تجربه‌ها و دستاوردهای خودتون رو به خوبی بیان کنید

ارتباط با شرکت‌ها : به جای ارسال پیام‌های عمومی به صفحات اجتماعی شرکت‌ها، سعی کنید از طریق ایمیل‌های رسمی و فرم‌های تماس وب‌سایت‌ها با شرکت‌ها ارتباط برقرار کنید. همچنین، می‌تونید از پلتفرم‌های شغلی مثل LinkedIn و Glassdoor برای پیدا کردن فرصت‌های شغلی استفاده کنید

بهبود مهارت‌های زبانی : اگرچه زبان انگلیسی‌تون خوبه، اما بهبود مهارت‌های مکالمه می‌تونه به شما کمک کنه تا در مصاحبه‌ها و ارتباطات حرفه‌ای بهتر عمل کنید می‌تونید از دوره‌های آنلاین، اپلیکیشن‌ها و تمرین با دوستان استفاده کنید

ثبت اختراع : اگر اختراعی دارید، می‌تونید اون رو به صورت رسمی ثبت کنید. این کار می‌تونه به شما کمک کنه تا اعتبار بیشتری کسب کنید و شرکت‌ها به اختراعات شما توجه بیشتری داشته باشن

6. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

فدایی داری
    فقط تفاوتش چیه که اینجا دعوتنامه رو بگیری یا همینجوری پاشی بری اونجا همینجوری فک کنم هزینه زیادی میخاد چون لاقل یه ماهی الافی تا یه شغل پیدا کنی ؟ بسیار ممنون

مثلا در ههمین مورد دسته بازی تو یه عکس با تصویر و متن همه چیو توضیح دادم عملکرد کاملا مشخصه اینو بفرستم به خوده ایمیل سشرکت سونی یا سونی پلی استیشن ؟؟
    منظورم اینه سر مار رو باید هدف بگیری یا دست و پاشو آخه خیلی بزرگ شدن
    Last edited by Reza Azimy_RW; 23-01-2025 at 15:17.

8. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

فدایی داری
    فقط تفاوتش چیه که اینجا دعوتنامه رو بگیری یا همینجوری پاشی بری اونجا همینجوری فک کنم هزینه زیادی میخاد چون لاقل یه ماهی الافی تا یه شغل پیدا کنی ؟ بسیار ممنون

مثلا در ههمین مورد دسته بازی تو یه عکس با تصویر و متن همه چیو توضیح دادم عملکرد کاملا مشخصه اینو بفرستم به خوده ایمیل سشرکت سونی یا سونی پلی استیشن ؟؟
    شما زبان بلد باش پاشو برو

10. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navidmay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

فدایی داری

گرفتن جاب آفر از کشور های اروپایی از ایران ساده نیست. چون شرکتی که می خواد شما را استخدام کنه باید شما را بیمه کنه و اداره مهاجرت اون کشور را قانع کنه که کسی که اهل اون کشور است را پیدا نکرده که بتونه کار کنه و بعلاوه شما باید خیلی خارق العاده باشی تا برای شما جاب افر بفرسته. رفتن به هرکشوری نیاز به ویزا دارد که خیلی از کشور ها هم به ایرانی ها ویزا نمیدن مثلا آلمان یک طرح دارد به اسم کارت شانس که به ایرانی ها اصلا نمیده. در ضمن شما باید زبان کشور مقصد را فول باشی و پول کافی داشته باشی. زبان خواندن و نوشتن کافی نیست.

12. این کاربر از navidmay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

شما زبان بلد باش پاشو برو
    گرفتن جاب آفر از کشور های اروپایی از ایران ساده نیست. چون شرکتی که می خواد شما را استخدام کنه باید شما را بیمه کنه و اداره مهاجرت اون کشور را قانع کنه که کسی که اهل اون کشور است را پیدا نکرده که بتونه کار کنه و بعلاوه شما باید خیلی خارق العاده باشی تا برای شما جاب افر بفرسته. رفتن به هرکشوری نیاز به ویزا دارد که خیلی از کشور ها هم به ایرانی ها ویزا نمیدن مثلا آلمان یک طرح دارد به اسم کارت شانس که به ایرانی ها اصلا نمیده. در ضمن شما باید زبان کشور مقصد را فول باشی و پول کافی داشته باشی. زبان خواندن و نوشتن کافی نیست.
    ممنون یعنی همینجوری برم بیشتر پول لازم دارم تا یه کاری آماده باشه درسته ؟

مثلا این کشورایی که تو یه موضوع خاص مثلا بازیسازی یا پرستاری نیاز به نیروی کار دارن و خودشون اعلام میکنن که این افراد رو میپذیرن چطوریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •