تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: فلز جیوه ؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض فلز جیوه ؟

با سلام خدمت اساتید
    ازاونجایی که من یه اختراع کردم که جیوه لازم داشتم مقدار کمی (100 گرم حدود 5 سی سی) خریدم البته فک نمیکردم اینقدر سنگین باشه و حجمش کم بشه و اصلا واسه تستم نشه
    از اون بگذریم خرافه یا چیزای عججیبی به عنوان خواص جیوه در نت ذکر شده که میخاستم اگه ممکنه راستی آزمایی کنید آیا واقعا همچین خواصی داره ؟!
    تستها »
    _در نت میگفتن طلا نزدیکش کنی مثل یه حالت آهنربایی به طرفش جذب میشه ! که بسیار برام جالب بود و تست کردم ابته با طلای کمی (یه پلاک که زیاد هم کلفت نبود) ولی هیچ تکونی نخورد حتی ذره ای که امیدوار بشم حجم بیشتر تاثیر داره و آزمایشو پیش ببرم
    _دوباره میگفتن از سیر فرار میکنه یعنی دور میشه !!!! یا ابرفرض وقتی کلیپشو دیدم کف کردم که این چه انرژی ناشناخته ای داره نه امواج الکترونیکی میتونه باشه نه .... چطور میشه چنین چیزی رو تا حالا دانشمندا ازش استفاده نکرده باشن ؟!
    بازم تست کردم البته سیر نداشتیم ترشی سیر بود هرچی بهش نزدیک کردم تاثیری نداشت
    میگن چگالیش خیلی مهمه شاید چگالیش کم بوده ولی اصلا جیوه خالص چگالیش چنده مگه که ملت دنبال 15 به بالا میگردن ؟! فقط واسه یه شایعه ؟ خالص سازیش سخته ؟ من اینی که داشمو چگالی گرفتم 14.8 بود

__ در کل اصلا" این فلز خاصیت خاصی داره ؟!
    __ آهنربا هم میگفتن روش تاثیر داره که نداشت !
    __ توی فلزیابهایی که علمی درست شدن جیوه وجود داره(منظورم شاقول و اینا نیست) ؟

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

جیوه یک فلز سنگین و مایع در دمای اتاق است که خواص فیزیکی و شیمیایی خاصی دارد. اما بسیاری از ادعاهایی که در مورد خواص عجیب و غریب جیوه مطرح می‌شود، پایه علمی ندارند. بیایید به برخی از این ادعاها نگاهی بیندازیم:

جذب طلا: جیوه به طلا جذب نمی‌شود. در واقع، جیوه و طلا با هم ترکیب می‌شوند و آمالگام تشکیل می‌دهند، اما این فرآیند نیاز به تماس مستقیم و زمان دارد و به صورت آهنربایی نیست.

فرار از سیر: هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد جیوه از سیر فرار می‌کند. این ادعا بیشتر به خرافات و افسانه‌ها مربوط می‌شود.
    چگالی جیوه: چگالی جیوه خالص حدود 13.6 گرم بر سانتی‌متر مکعب است. چگالی 14.8 که شما اندازه‌گیری کرده‌اید ممکن است به دلیل ناخالصی‌ها باشد.
    تأثیر آهنربا: جیوه خاصیت مغناطیسی ندارد و تحت تأثیر آهنربا قرار نمی‌گیرد.
    استفاده در فلزیاب‌ها: جیوه به طور معمول در فلزیاب‌های علمی استفاده نمی‌شود. فلزیاب‌ها بیشتر از تکنولوژی‌های الکترومغناطیسی برای تشخیص فلزات استفاده می‌کنند.
    در کل، جیوه یک فلز خاص با کاربردهای صنعتی و علمی است، اما بسیاری از ادعاهای عجیب و غریب در مورد آن پایه علمی ندارند.

3. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

چگالی جیوه: چگالی جیوه خالص حدود 13.6 گرم بر سانتی‌متر مکعب است. چگالی 14.8 که شما اندازه‌گیری کرده‌اید ممکن است به دلیل ناخالصی‌ها باشد.
    ناخالصی که سبکترش میکنه برعکس ! فک نکنم اینی که شما میگی باشه چون دیگه نهایتش جیوه هر سیسی یا سانتیمتر مکعب 14.5 گرمه (تغریبا" خالص) خودم اندازه گرفتم آخه چه فلزی سنگینتر از جیوه ناخالصش کرده آخه ؟!
    پس این جیوه مرک آلمان چیه با چگالی بالای 15 ؟!!
    Last edited by Reza Azimy_RW; 06-01-2025 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

در مورد پاسخدهی به سیگنالها و ... یا عملکردش به عنوان هسته سلف یا آنتن کسی بررسی کرده ؟
    اول باید یه تقویت کننده 25 مگاهرتز بخرم بعد با سیگنال ژنراتور و اسکوپ اطلاعاتو ازش بکشم بیرون چیزی که مطمئنم هزاران نفر دیگه امتحان کردن و شاید نتیجه گرفتن به صورت اسرار نظامیه یا به اطفاق من به نتیجه ای برسم مثه کشف تاثیر امواج ماکروویو روی آب یا... که اطفاقی کشف شدن
    به هر حال جیوه رو وقتی وزنشو حس میکنی و حالت عجیبشو یه حسی بهت میگه اسرار زیادی توشه
    مثلا تاثیر اتقال حرارت رو (اسم قانونشو نمیدونم) که از یکطرف (+) به طرف دیگه (-) گرما رو جذب میکنه باید روش تست کنم یا ...

در مورد چگالی هم همش چرته حالا مثلا چند دهم بالا یا پایینتر بودنش باعث میشه یهو خاصیتش عوض بشه ؟! اثن نظریه هم بدونیم غیر علمی به نظر یرسه
    ممنون از دوستان فقط کاش این عادت Buld کردن نوشته ها رو کنار میزاشتین به نظر میاد برعکس اینکه توجه رو جلب کنه حجمش زیاد میشه حوصله خوندنشو از دست میدی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 06-01-2025 at 12:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •