دوستان در مورد برداشته شدن فیلترینگ واتساپ اینجا صحبت کنیم.
نظرتون رو لطفا بگید..
به نظرتون پلتفرم بعدی چی میتونه باشه؟!
دوستان در مورد برداشته شدن فیلترینگ واتساپ اینجا صحبت کنیم.
نظرتون رو لطفا بگید..
به نظرتون پلتفرم بعدی چی میتونه باشه؟!
پلت فرم بعدی همه میدونن چیه .
چه فایده؟ همه چی باید رفع فیلتر بشه نه واتساپ. اصلا کی از واتساپ استفاده میکنه وقتی تلگرام هست
اون که بله. وقتی فیلترشکن هست همه از همهچیز استفاده میکنن.
اط نظر تئوری توطعه اگر نگاه کنیم فکر کنم ماجرای پشت پردهی حذف فیلترینگ واتساپ در آن انجمن، این بوده:
بین شبکههای اجتماعی معروف، واتساپ از همه کم خطرتر بوده، از لحاظ استفادهی دشمن از بیگدیتای کاربران.
متا سه تا پلتفرم داره، یکی فیسبوک یکی اینستا و یکی هم واتساپ. تلگرام و اینا هم هستن. به نظرم از بین این ۴ تا واتساپ از همه کم خطرتر بوده چون دیتای چتها رمزنگاری میشه و کسی غیر از دوطرف به محتوای نوشته ها دسترسی نداره (البته طبق دانستههای ماها) . بنابراین شرکت متا نمیتونه دیتای زیادی از کاربران ایرانی داشته باشه تا ازش سو استفاده کنه و به این ترتیب امنیت ملی ایران از طریق دستکاری احساسی و کنترل جمعی ایرانیان از طریق پلتفرمهایی مثل اینستا کمتر مورد تهدید قرار میگیره.
اینستا و فیسبوک و تلگرام اینطوری نیستن و دیتای و رفتار کاربران توش بصورت خیلی دقیق تر و جزیی تر میتونه توسط دوژمن مورد استفاده قرار بگیره.
ضمن عذرخواهی از دوستان، من طبق عرایض خودم به این نتیجه رسیدم که واتساپ تنها پلتفرمی هست که رفع فیلتر میشه و هیچ کدام ز پلتفرمهای شبکههای اجتماعی یا پیامرسانها رفع فیلتر نخواهد شد... امیدوارم دیدگاهم اشتباه باشه.
محتوای مخفی: اسپویلر
Last edited by epsi1on; 29-12-2024 at 08:52.
به نظرم تا زمانی که فیلترینگ و حذف فیلتر کارشناسی شده نباشه همین آش و همین کاسه هست.
الان فکر مردم دنبال این است که دلار شده 82 تومن و تا بالای 100 هم میره. این مسخره بازی ها فقط بخاطر این است که مردم را سر کار بزارن. وقتی مردم نون شب خودشون را ندارن با این کلکا نمیشه آنها را سر کار گذاشت و جلوی قیام میلیونی مردم را گرفت
اینها همه درسته و چیزهایی هست که همهی ما ایرانیها داریم هر روز باهاش دست و پنجه نرم میکنیم،
ولی متوجه نمیشم این تاپیک چه ربطی به اون مسایلی که شما میگید داره؟
شایدم منظور شما اینه که کلا کسی چیزی نگه تا شما وضعیت سفید اعلام کنید؟!
علی الحساب نوشتهی شما رو بعنوان اسپم ریپورت میکنم تا مدیریت در موردش تصمیم بگیرند.
ادیت: ضمنا اگر موضوع دیگری مد نظر شما هست که به موضوع این تاپیک مربوط نیست، میتونید در بخش مربوطه تاپیکش رو بزنید تا در موردش صحبت بشه.
ادیت: ظاهرا پست هردوی ما بعنوان اسپم شناسایی شد و پاک شد. بهتره بیشتر هوای هم رو داشته باشیم...
Last edited by epsi1on; 29-01-2025 at 19:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)