نه کیفیت داخلی نبوده عرزشی داخلی بوده !!! ترس از رسانه های قدرتمنده ...![]()
نه کیفیت داخلی نبوده عرزشی داخلی بوده !!! ترس از رسانه های قدرتمنده ...![]()
سلام دوست من.
به هر حال دلیلش هر چیزی که بوده، نتیجه مشخصه. به به تدریج طی یکی دو سال آینده پیامرسانهای داخلی به مقدار زیادی جایگزین پیامرسانهای خارجی خواهند شد. دور از انتظار هم نیست.
هموطور که ۶ ماه پیش الان رو درست پیشبینی کردم، فکر میکنم الان هم ۳ سال دیگه رو درست پیش بینی میکنم.
منتها حرفم چیز دیگری هست، اینه که میخوام بگم فرهنگ استفاده از فضای مجازی و دیجیتال باید درست جا بیوفته وگرنه هر ممکنه هرکسی از بیگدیتا ماها سوئ استفاده کنه. چه داخلی چه خارجی.
Last edited by epsi1on; 11-04-2025 at 12:32.
این محدودیت رقابت نیست که !!! شما تو کشوری هستی که بی کیفیترین اجناس رو میخری !!! تو اینترنت هم همین وضعیتهزیرساخت درست درمون نداره - برق نداره دور روز دیگه همین اینترنت هم قطع میشه
من اصلا حرف شما رو رد نمیکنم، امیدوارم شما هم حرف من رو رد نکنید.
صرفا یک موضوع رو از دوتا زاویهی مختلف میبینیم.
هدف من اینه که آینده رو پیش بینی کنم و بگم پیامرسان داخلی و خارجی فرقی نداره. هردو به بیگ دیتای کاربران دسترسی دارند.
اگه کاربرها سواد استفاده از پیامرسان رو نداشته باشن. خودشون این بیگدیتا رو در اختیار پیامرسانها قرار میدن و طبیعتا عواقب خودش رو هم خواهد داشت.
پانوشت: اگه میخواید در مورد ضعف های فعلی ایران و رانت و فساد صحبت کنید هم خوشحال میشم صحبت کنیم. اون هم از موضوعات داغ روز هست و من هم بدم نمیاد در موردش صحبت کنیم. ولی خوب باید یک تاپیک جدا براش بزنیم با عنوان مرتبط.
با وجود هزینه های کلان برای فیلترینگ باز هم مردم از پیام رسان های خارجی استفاده می کنند به جای داخلی ها
به این دلیل فیلترینگ شکست خورد طرح صیانت هم تبدیل شد به طرح رفع فیلترینگ
سلام دوستان.
ببینید بین ما که غریبه نیست، اصولا ما اینجا کاربرای نیمه حرفه ای و حرفه ای هستیم.
فکر میکنم همهی ماها قبول داریم تماس صوتی/تصویری پیامرسان داخلی کیفیت بهتری از پیامرسان خارجی داره، دلیلش رو در پانوشت (پ.ن) ۱ نوشتم. خوب به راحتی میشه نتیجه گرفت که در آینده نزدیک سهم زیادی از کاربران خواهند داشت.
اصلا حرف من چیز دیگهای بود. حرفم اینه که ماها بعنوان کاربرای حرفهای باید فرهنگسازی کنیم. چه واتساپ چه ایتا. نباید مردم بیگ دیتا در اختیارشون قرار بدن.
پ.ن۱: چون سرورهای ایتا و بله و ... داخل مرزهای ایران هست. دیتای واتساپ باید یکبار از روترهای مرزی و پالایش کننده عبور کنه و همین باعث تاخیر حدود ۸۰ میلی ثانیه و همچنین میتونه باعث اخلالش بصورت عمدی بشه. دقیقا مثل گوگل پلی که رفع فیلتر شد ولی سرعت فوق العاده پایینش باعث میشه غیر قابل استفاده باشه.
پ.ن۲: اگر راستش رو بگم، برای منم فرقی نداره که این بشه یا اون بشه، من کلا از پیامرسانها خیلی کم استفاده میکنم.
این مشکل زیر ساخت کشورته که نمیتونه به روتر های بیرون دسترسی سریعی داشته باشه !!!! مشکل پیام رسان خارجی نیس کل دنیا حتی اتیوپی هم با این قیمت و سرعت اینترنت به ملتشون نمیفروشن![]()
دوستان سو تفاهم نشه، هدفم تبلیغ برای پیامرسان خاصی نیست.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. در کشورمون و کلا در دنیا، خیلی چیزها به واسطهی انحصار رشد میکنن. شاید پیامرسانها هم از این قضیه مستثنا نباشند.
امیدوار بودم اصل حرفم رو متوجه بشید.
هموطور که ۶ ماه پیش الان رو درست پیشبینی کردم، فکر میکنم الان هم ۳ سال دیگه رو درست پیش بینی میکنم.
خوب من میرم دو-سه سال دیگه میام، ریپلای میکنم که دیدید درست گغتم...
فعلا تا ۲-۳ سال دیگه، مراقب خوبیهاتون باشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)