تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: فیلترینگ واتساپ برداشته شد!

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

دیدید درست گفتم. بعد از واتساپ دیگه پیام رسان دیگری رفع مسدودیت نشد.

ظاهرا پیامرسان‌های داخلی به شدت مورد توجه قرار گرفته و کیفیت آن‌ها به شدت بهبود پیدا کرده.
    پیامرسان‌های داخلی تا یکی دو سال آینده جایگزین بسیار مناسبی برای پیام‌رسان‌های خارجی خواهد شد. علی الخصوص که سرورها داخل مرزهای ایران قرار دارند و تماس تصویری بسیار با کیفیت تری از خارجی‌ها ارایه خواهند کرد.

ادیت: ولی بهتره فراموش نکنیم که سرویس‌های رایگان و دولتی خوبی و بدی خودشون رو دارند، چه ایرانی چه خارجی.
    نه کیفیت داخلی نبوده عرزشی داخلی بوده !!! ترس از رسانه های قدرتمنده ...

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه کیفیت داخلی نبوده عرزشی داخلی بوده !!! ترس از رسانه های قدرتمنده ...
    سلام دوست من.
    به هر حال دلیلش هر چیزی که بوده، نتیجه مشخصه. به به تدریج طی یکی دو سال آینده پیام‌رسان‌های داخلی به مقدار زیادی جایگزین پیام‌رسان‌های خارجی خواهند شد. دور از انتظار هم نیست.
    هموطور که ۶ ماه پیش الان رو درست پیش‌بینی کردم، فکر میکنم الان هم ۳ سال دیگه رو درست پیش بینی می‌کنم.

منتها حرفم چیز دیگری هست، اینه که میخوام بگم فرهنگ استفاده از فضای مجازی و دیجیتال باید درست جا بیوفته وگرنه هر ممکنه هرکسی از بیگ‌دیتا ماها سوئ استفاده کنه. چه داخلی چه خارجی.
    Last edited by epsi1on; 11-04-2025 at 12:32.

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام دوست من.
    به هر حال دلیلش هر چیزی که بوده، نتیجه مشخصه. به به تدریج طی یکی دو سال آینده پیام‌رسان‌های داخلی به مقدار زیادی جایگزین پیام‌رسان‌های خارجی خواهند شد. دور از انتظار هم نیست.
    هموطور که ۶ ماه پیش الان رو درست پیش‌بینی کردم، فکر میکنم الان هم ۳ سال دیگه رو درست پیش بینی می‌کنم.

منتها حرفم چیز دیگری هست، اینه که میخوام بگم فرهنگ استفاده از فضای مجازی و دیجیتال باید درست جا بیوفته وگرنه هر ممکنه هرکسی از بیگ‌دیتا ماها سوئ استفاده کنه. چه داخلی چه خارجی.
    این محدودیت رقابت نیست که !!! شما تو کشوری هستی که بی کیفیترین اجناس رو میخری !!! تو اینترنت هم همین وضعیته زیرساخت درست درمون نداره - برق نداره دور روز دیگه همین اینترنت هم قطع میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این محدودیت رقابت نیست که !!! شما تو کشوری هستی که بی کیفیترین اجناس رو میخری !!! تو اینترنت هم همین وضعیته زیرساخت درست درمون نداره - برق نداره دور روز دیگه همین اینترنت هم قطع میشه
    من اصلا حرف شما رو رد نمیکنم، امیدوارم شما هم حرف من رو رد نکنید.
    صرفا یک موضوع رو از دوتا زاویه‌ی مختلف می‌بینیم.
    هدف من اینه که آینده رو پیش بینی کنم و بگم پیامرسان داخلی و خارجی فرقی نداره. هردو به بیگ دیتای کاربران دسترسی دارند.
    اگه کاربرها سواد استفاده از پیامرسان رو نداشته باشن. خودشون این بیگ‌دیتا رو در اختیار پیامرسان‌ها قرار می‌دن و طبیعتا عواقب خودش رو هم خواهد داشت.

پانوشت: اگه میخواید در مورد ضعف های فعلی ایران و رانت و فساد صحبت کنید هم خوشحال میشم صحبت کنیم. اون هم از موضوعات داغ روز هست و من هم بدم نمیاد در موردش صحبت کنیم. ولی خوب باید یک تاپیک جدا براش بزنیم با عنوان مرتبط.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2022

پيش فرض

با وجود هزینه های کلان برای فیلترینگ باز هم مردم از پیام رسان های خارجی استفاده می کنند به جای داخلی ها
    به این دلیل فیلترینگ شکست خورد طرح صیانت هم تبدیل شد به طرح رفع فیلترینگ

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    ببینید بین ما که غریبه نیست، اصولا ما اینجا کاربرای نیمه حرفه ای و حرفه ای هستیم.
    فکر میکنم همه‌ی ماها قبول داریم تماس صوتی/تصویری پیامرسان داخلی کیفیت بهتری از پیامرسان خارجی داره، دلیلش رو در پانوشت (پ.ن) ۱ نوشتم. خوب به راحتی میشه نتیجه گرفت که در آینده نزدیک سهم زیادی از کاربران خواهند داشت.

اصلا حرف من چیز دیگه‌ای بود. حرفم اینه که ماها بعنوان کاربرای حرفه‌ای باید فرهنگسازی کنیم. چه واتساپ چه ایتا. نباید مردم بیگ دیتا در اختیارشون قرار بدن.

پ.ن۱: چون سرور‌های ایتا و بله و ... داخل مرزهای ایران هست. دیتای واتساپ باید یکبار از روترهای مرزی و پالایش کننده عبور کنه و همین باعث تاخیر حدود ۸۰ میلی ثانیه و همچنین میتونه باعث اخلالش بصورت عمدی بشه. دقیقا مثل گوگل پلی که رفع فیلتر شد ولی سرعت فوق العاده پایینش باعث میشه غیر قابل استفاده باشه.

پ.ن۲: اگر راستش رو بگم، برای منم فرقی نداره که این بشه یا اون بشه، من کلا از پیامرسان‌ها خیلی کم استفاده می‌کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

این مشکل زیر ساخت کشورته که نمیتونه به روتر های بیرون دسترسی سریعی داشته باشه !!!! مشکل پیام رسان خارجی نیس کل دنیا حتی اتیوپی هم با این قیمت و سرعت اینترنت به ملتشون نمیفروشن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان سو تفاهم نشه، هدفم تبلیغ برای پیام‌رسان خاصی نیست.
    چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. در کشورمون و کلا در دنیا، خیلی چیزها به واسطه‌ی انحصار رشد می‌کنن. شاید پیامرسان‌ها هم از این قضیه مستثنا نباشند.
    امیدوار بودم اصل حرفم رو متوجه بشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب من میرم دو-سه سال دیگه میام، ریپلای می‌کنم که دیدید درست گغتم...
    فعلا تا ۲-۳ سال دیگه، مراقب خوبی‌هاتون باشید...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •