تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: راهنمای در مورد شکایت از همسایه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دو بار با چند تا ادم لاشخور در بیافتی تو مملکت می فهمی که قانون در مقابل اوها هیچ کارایی نداره و سیستم قضایی و انتظامی هم اصلا ( حق ) و اینها براش پشیزی ارزش نداره
    سیستم خودش ته و اِند فساده و از فاسدایی و لاشخورهایی مثل خودش حمایت می کنه نه تنها تو مملکت خراب شده ما بلکه تقریبا همه جا
    قدرت دست لاشخور هاست
    من کی الان از حزب اللهی دفاع کردم صحبت راهنمایی در مورد شکایت از همسایه شد این خل وچل فول اچ دی اومده میگه چون علی با نقی و تقی ساختمون زدن مشکل اقتصادی هست تو قرمه سبزی گوشت میریزن از صاب سگ نباید شکایت کرد ببین با جه دیوانه هایی هم مملکتیم حرفتو در مورد قدرت و فساد قبول دارم ولی خودم تو همین سیستم فاسد حقمو از ده ها نفر گرفتم از طریق قضایی برای مثال امروز ی همسایه نفهم داریم تصرف مشاعات کرده حرفی بهش نزدم با پررویی اومده ب من تذکر میده پلیس آوردم صورت جلسه کرد شد موش آبکشیده (من حرفتو بد متوجه شدم شرمنده اگه گفتم خل و چل)

2. 2 کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

خودم تو همین سیستم فاسد حقمو از ده ها نفر گرفتم از طریق قضایی
    من هم همچنین ولی نمی ارزید به اعصاب خوردیش من کلا تمام سعی ام اینه که کمتر آدم های دیگه رو ببینم و باهاشن کار داشته باشم حتی خانواده خودم
    کسی هم حقمو بخوره قابل چشم پوشی باضشه به خاطر اعصابم اصلا بی خیالش می شم ولی قابل چشم پوشب نباشه اینقدر یارو رو اذیت می کنم یارو خودش کم بیاره

همیشه هم به طرف می گم خسارت هایی که زدم من بودم اذیت هایی هم که می کمن من ام دوست داشتی برو شکایت کن شکایت کنی تو چلسه و دادگاه و شورای حل اختلاف این ها می زنم زیرش و وب بلدم دروغ بگم فقط اگر شکایتکردی چه منو محکوم کردی چه نکردی دیگه روی ارامش رو نخواهی دید

(من حرفتو بد متوجه شدم شرمنده اگه گفتم خل و چل)
    گوربان علی ام می گن اخه قدیما شما اینجوری نبودی

من صلا عنتاگرام ندارم حالم ازش به هم می خوره یکی دوبار امدنم اکانت ساختم دیدم تحمل تعوعی که توش هست رو ندارم

4. این کاربر از Yamani47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Yuri Gagarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

اون همسایه ما که سگ داره تو آپارتمان نیست خونه بغلی ماست و خونش حیاط داره سگش از 24 ساعت روز 29 ساعت در حال عرعر کردنه
    البته بیشتر بخام حساب کنم صدای سگ بهونه است چون توی ساختمون دفتر کارمون چند تا هستند که سگ دارند توی واحد و توی ساختمون و اون هم سگ هاشون عرعر می کننن ولی نسبت به اون ها حساسیت نمی دم به خرج یعنی رو اعصابم نیستند اونها
    این ها که همسایه خونمون اند از این لاشخور ها و الوات اند که تو ماه های خاص قمری هم مراسم مذهبی می گیرند با بلند گو عرعر می کنند تو اعصاب ما
    به مدت 19 سال مراسم مذهبیشونو تو خونه ما برگزار می کردن با وجود این که خودشون خونه بزرگ و حیاط دار داشتن من یه سال به جنون آنی رسیدم رفتم ادوات و وسایل مراسمشون رو فرو کردم به سوراخ های بدنشون و از ساختمون خودمون بیرونشون کردم با وجود مخالفت دیگر همسایگان

و کلا ازشون انزجار و نفرت دارم و دوست دارم اگر بشه یه جوری با حذف فیزیکیشون از این دنیا ثوابی برده باشم و خدمتی به این جهان کرده باشم

کلا از هر کسی که مذهبشو عیان میکنه و بروز می ده می کنه تو حلق ما نفرت شدیدی دارم در حد کشتار

6. این کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

البته وجود سگ در اطراف آدم فوایدی هم می تونه داشته باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اون همسایه ما که سگ داره تو آپارتمان نیست خونه بغلی ماست و خونش حیاط داره سگش از 24 ساعت روز 29 ساعت در حال عرعر کردنه
    البته بیشتر بخام حساب کنم صدای سگ بهونه است چون توی ساختمون دفتر کارمون چند تا هستند که سگ دارند توی واحد و توی ساختمون و اون هم سگ هاشون عرعر می کننن ولی نسبت به اون ها حساسیت نمی دم به خرج یعنی رو اعصابم نیستند اونها
    این ها که همسایه خونمون اند از این لاشخور ها و الوات اند که تو ماه های خاص قمری هم مراسم مذهبی می گیرند با بلند گو عرعر می کنند تو اعصاب ما
    به مدت 19 سال مراسم مذهبیشونو تو خونه ما برگزار می کردن با وجود این که خودشون خونه بزرگ و حیاط دار داشتن من یه سال به جنون آنی رسیدم رفتم ادوات و وسایل مراسمشون رو فرو کردم به سوراخ های بدنشون و از ساختمون خودمون بیرونشون کردم با وجود مخالفت دیگر همسایگان

و کلا ازشون انزجار و نفرت دارم و دوست دارم اگر بشه یه جوری با حذف فیزیکیشون از این دنیا ثوابی برده باشم و خدمتی به این جهان کرده باشم

کلا از هر کسی که مذهبشو عیان میکنه و بروز می ده می کنه تو حلق ما نفرت شدیدی دارم در حد کشتار
    یکی اونکه مذهبشو اونم افراطی بروز میده خطرناکه یکی هم اونی که از آزار دادن انسان توسط سگ خوشحال میشه هردوی اینا موجودات به شدت روانی و خطرناکین

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

از شکایت از همسایه رسیدیم به نرمش قهرمانانه با حیوانات اگر شکایتی دارید شورای حل اختلاف برای همین موارد ساخته شده استفاده کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از شکایت از همسایه رسیدیم به نرمش قهرمانانه با حیوانات اگر شکایتی دارید شورای حل اختلاف برای همین موارد ساخته شده استفاده کنید
    مزاحمت از هرنوعش جرم کیفریه و ارسال ب دادسرا میشه نه حل اختلاف بالام جان

داره خودمونی میشه Yuri Gagarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

یکی اونکه مذهبشو اونم افراطی بروز میده خطرناکه یکی هم اونی که از آزار دادن انسان توسط سگ خوشحال میشه هردوی اینا موجودات به شدت روانی و خطرناکین
    راه های رسیدن به خدا زیاده میشه برخی ها رو به صورت تردیجی ارسال کرد به جهان آخرت که پای آدم هم گیر نباشه
    Last edited by Yuri Gagarin; ديروز at 00:35.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •