تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2024

پيش فرض اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا

لینک ویدیوهایی تماشایی از اختراعات علمی فوق العاده و منحصربفرد علی پوراحمد نابغه و نخبه ایرانی در جهان که با ساخته شدنشان آینده صنایع مختلف علمی و فناوری را در سرتاسر دنیا متحول خواهد کرد. از اتومبیل سواری کوچک تبدیل شونده به کامیون بزرگ..... تا...... سیستم تعلیق قایق و کشتی....... چتر نجات هواپیمای ارباس مسافربری....... برج ها و آسمانخراشهای معلق ابر رسانا شناور در آسمان....... طولانی ترین پل معلق 9 کیلومتری جهان........ دستگاه ایجاد و تولید مزه های مصنوعی در مغز......... دستگاه فرود هواپیما بدون چرخ........ بلند شدن و فرود کاملا عمودی هواپیمای بزرگ مسافربری ایرباس بدون نیاز به باند فرودگاه....... پزشک متخصص و جراح رباتیک هوش مصنوعی از راه دور....... خودرو الکتریکی بدون نیاز به منبع برق شهر و ایستگاه شارژ که می تواند خودش از درون، باتری های خودش را با سیستمی بی نظیر شارژ کند....... هواپیمای برقی بدون نیاز به شارژ از منبع برق شهری....... لاستیک های مولد برق برای خودروهای برقی.... و.... اختراعات علمی منحصر بفرد دیگر......

لینک یک:
    ویدیوهای دارای ستاره زرد "اختراع و نوآوری" در کانال رسمی علی پوراحمد:
    Aparat.com/studio100
    لینک دو:
    برگرفته از کانال رسمی علی پوراحمد در یوتوب:
    Youtube.com/@alipourahmad.official

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

استیک های مولد برق برای خودروهای برقی
    لاستیک یا زمین وقتی حالت نرم پیدا میکنن واسه تولید الکتریسیته خیلی بیشتر از نیرویی که برداشت میشه صرف غلبه بر اصتحکاک میشه

مثلا شما با دوچرخه روی شن سواری کن یا روی یه سطح نرم / یا وقتی تایر کم باده حتی خود طرف متوجه میشه بیشتر باید زور بزنه

_ ویدئوی مربوط به اختراع یروگاه جاذبه ای واقعا مسخره و ابتدایی و کپی از ویدئوهای یوتیوبه در این حالت انرژی تعادل پیدا میکنه و 0=0 و حتی مقداری از انرژی در اثر استحکاک از بین میرن یعنی 0= -1

بقیعه ویدئو ها رو ندیدم ولی با این وجود بقیه هم ارزش دیدن نداره همش توهمات یه مخترع آماتوره .
    یه انجین ساخت نیروگاه با دارم 8 ساله اختراع کرزدم رو دستش نیومده به علت گرون بودن یکی از متریالها نتونستم نسخه کاملشو بسازم بزار کارکردشو بزارم ملت ببینن اوضا چند چنده من نه کارم قانون بقای انرژی رو زیر سوال میبره نه چیزی از عدم تعادل انرژی در مکانهای مختلف استفاده میکنه و به خوبی و قدرت بالا به کارش ادامه میده
    داشتم یه کتاب آماده میکردم همه رو یهویی بدم بیرون حالا پشیمون شدم این یکی رو به زودی رو کنم
    تعلیغ مغناطیسی سالهاست کشف شده حالا باهاش قطار بسازی یا ماشین فرقی نمیکنه اصل موضوع اختراع شده
    حریف میطلبیم
    Last edited by Reza Azimy_RW; 22-01-2025 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

این که مخترع نیست میخاد معروف بشه این کلیپای تولید انرژی از ده ها سال پی در یوتیوب هستن تازه بسیار حرفه ای تر که کسی شک نکنه این که

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عاغا یه س.ال حقوقی من اگه چیزی رو الان تو ان انجمن به اشتراک بزارم و تاکید کنم بر حقوق مادی و معنوی و یکی پرید ثبت کرد حقو به من میدن که اولین بار معرفی کردم یا اون که اولین بار ثبت کرده ؟!
    کار درستیه ؟

Last edited by Reza Azimy_RW; 23-01-2025 at 14:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •