تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: هنگ کردن ویندوز 10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2024

پيش فرض هنگ کردن ویندوز 10

سلام دوستان
    من ویندوز 10 روی یک سیستم با این مشخصات نصب کردم 6 گیگ رم ،هارد ssd 120 گیگ،مادربورد ASUS P8H61-MLE و سی پی یو core i3-2100 cpu 3.10 GHz در حال حاضر مشکل اینجا هست که این سیستم در بوت اولیه درست کار می کنه ولی وقتی سیستم sleep میشه و دوباره بخوام از سیستم استفاده کنم وقتی از حالت sleep خارج میکنم در حدود 30 الی 60 ثانیه سیستم به سختی کار میکنه نمیتونم مروگر ها رو باز کنم یا همه مرورگرهایی که باز هستند خود به خود بسته میشن و یک دقیقه بعد دوباره میتونم بازشون کنم.میشه لطفا در رابطه با این مشکل راهنماییم کنید من نمیخوام صفحات مررگر که بازشون کردم بسته بشن

در آغاز فعالیت MHN131's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من ویندوز 10 روی یک سیستم با این مشخصات نصب کردم 6 گیگ رم ،هارد ssd 120 گیگ،مادربورد ASUS P8H61-MLE و سی پی یو core i3-2100 cpu 3.10 GHz در حال حاضر مشکل اینجا هست که این سیستم در بوت اولیه درست کار می کنه ولی وقتی سیستم sleep میشه و دوباره بخوام از سیستم استفاده کنم وقتی از حالت sleep خارج میکنم در حدود 30 الی 60 ثانیه سیستم به سختی کار میکنه نمیتونم مروگر ها رو باز کنم یا همه مرورگرهایی که باز هستند خود به خود بسته میشن و یک دقیقه بعد دوباره میتونم بازشون کنم.میشه لطفا در رابطه با این مشکل راهنماییم کنید من نمیخوام صفحات مررگر که بازشون کردم بسته بشن
    سلام
    آیا درایور ها به درستی نصب شده؟
    از سایت سازنده درایور بگیرید
    ورژن ویندوز چنده؟

4. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •