تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: شایعه: GTA 6 تا سال ۲۰۲۶ تاخیر خورده است + زمان عرضه نسخه PC...

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض شایعه: GTA 6 تا سال ۲۰۲۶ تاخیر خورده است + زمان عرضه نسخه PC...

بر اساس صحبت‌های جدید یکی از منابع داخلی راکستار، بازی مورد انتظار GTA 6 به صورت داخلی تا اوایل/اواسط ۲۰۲۶ تاخیر خورده است.
    Liam، منبع داخلی راکستار که برای اولین بار به رونمایی از آن در ماه دسامبر ۲۰۲۳ اشاره کرده بود، طی توییت جدید خود به تاخیر بازی تا سال ۲۰۲۶ اشاره کرده است. وی در این توییت نوشت:
    راکستار به صورت داخلی عرضۀ بازی GTA VI را تا اوایل یا اواسط ۲۰۲۶ به تعویق انداخته و نسخۀ PC برای ۱۲ تا ۱۸ ماه بعد از انتشار بازی روی کنسول‎‌‌ها برنامه‌ریزی شده است. این اطلاعات را از طریق چندین توسعه‌دهندۀ بازی در دو استودیوی مختلف راکستار به دست آورده‌ام.
    بازی GTA 6 هم‌اکنون به طور رسمی برای پاییز ۲۰۲۵ و کنسول‌های پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس/اس برنامه‌ریزی شده است، اما اگر این شایعه صحیح باشد، خبر تاخیر در تریلر دوم احتمالاً اعلام شود.

گیمفا

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پس از شایعه‌های فراوان مبنی بر تاخیر GTA 6 تا اوایل/اواسط ۲۰۲۶، سرانجام جیسون شرایر، خبرنگار بلومبرگ و تنها منبعی که تاریخ انتشار اولین تریلر GTA 6 را فاش کرده بود، در قالب یک توییت اعلام کرد که تا به این لحظه، راکستار این عنوان را به تعویق ننداخته است.
    شرایر در توییت جدید خود نوشت:
    اینترنت (و پیام‌های شخصی من) به خاطر یک شایعه حول تاخیر GTA VI روی هوا رفت! خبر خوب این است که شش توسعه‌دهنده در راکستار به من گفته‌اند که هیچ خبری مبنی بر تاخیر بازی نشنیده‌اند. خبر بد این که بازی بسیار عظیم و جاه‌طلبانه است و هر لحظه امکان دارد تاخیر بخورد! زمان زیادی تا انتشار باقی مانده و هیچ چیز قطعی نیست.
    می‌خواهم بسیار واضح صحبت کنم: این ۶ توسعه‌دهنده به من گفته‌اند که اطلاعی از یک تاخیر ندارند. این احتمال کاملاً وجود دارد که اعضای ارشد راکستار ماه‌ها پیش یک تاخیر را برای GTA VI در نظر گرفته و اصلاً به تیم توسعه خود آن را اعلام نکرده باشند. اما عدم اعلام چنین تاخیری به تیم توسعه، نشان می‌دهد که شایعۀ اخیر بی‌اساس بوده است.
    بازی GTA 6 هم‌اکنون برای عرضه در پاییز ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است.

گیمفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •