خدایا خودت ظهور کن.نوشته شده توسط shabnam1986 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا خودت ظهور کن.نوشته شده توسط shabnam1986 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط mohsen_blid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه فرمودید روزی 16 ساعت لپ تاپ روشن هست ، به جای خرید هارد اینترنال یک ترابایت ( که پیدا کردن یک گزینه ی خوبش خیلی راحت نیست ) ، یک عدد هارد اکسترنال خریداری کنید که 16 ساعت در روز روشن نباشه و فقط در زمان نیاز وصل کنید و از طرف دیگه خیالتون راحت باشه که هارد نو و غیر ریفر خریداری کردید
SSD هم حتما 512 گیگ بگیرید و دو پارتیشن بسازید ، مثلا دو پارتیشن که هر کدوم 200 و خرده ای فضا داشته باشه
پارتیشن اول برای نصب ویندوز و نرم افزارها و پارتیشن دوم برای نگهداری دیتاهایی که هر لحظه ممکنه بهشون نیاز داشته باشید
هارد اکسترنال هم برای نگهداری دیتاهایی که کمتر بهشون نیاز دارید
نوشته شده توسط nsm22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعات کامپیوتر با گارانتی های مختلفی فروخته میشن که اکثرشون بهانه گیر هستن ، به همین خاطر تجربه ی آدم ها از خدمات گارانتی متفاوته
شخصا فقط یکبار نیاز به گارانتی پیدا کردم ، هارد لپ تاپ آکبند ایسر خراب بود و گارانتی سازگار بدون هیچ بهانه گرفتنی به جای هارد معیوب توشیبا یک عدد هارد صفر سیگیت انداخت
ممکنه من نوعی تجربه ی خوبی از فلان گارانتی داشته باشم و فرد ذیگری تجربه ی بدی داشته باشه
با این حال ، آواژنگ و سازگار بهترین هستن . بعد از اینها متین ، الماس ایرانیان ، آونگ و ماتریس هم نامی هستن
باقی گارانتی ها هم کلا ولشون کن
آواژنگ ، دو مرتبه در مورد گارانتی سوال داشتم که دفعه اول نتم قطع شد و دفعه دوم دیدم اپراتور جواب نمیده ارتباط را قطع کردم . هر دو مرتبه یک دقیقه بعد از قطع شدن از تهران با من تماس گرفته شد و در مورد سوالی که داشتم و به صورت آنلاین تایپ کرده بودم توضیح داده شد ! مقایسه کنید با گارانتی حامی که حتی یک سایت درست و حسابی نداره
آواژنگ و سازگار خیلی قدیمی هستن ، حس اعتماد بیشتری نسبت به این دو دارم
ممنون از شما بزرگوارنوشته شده توسط mehr1362 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ارائه مطالب شما از روی سند و مدرک هست.
ولا تجربه بد از گارانتی که هیچ طرف اومده میگه اصلا گارانتی نیاز نداره
آخه این حرف زد با کدوم سند و مدرک ؟ با کدوم منبع؟ اصلا با کدوم عقل ؟
شاید یکی تمام زندگی خودش داخل هارد باشه و هارد خراب بشه زندگیش نابود میشه
فقط خواستم بگم تا وقتی یک عده دانش و فهم ندارن بازار هارد تقلبی هم داغه
وقتی اوضاع کشور اینه باید با صرف نظر از نوع برند فقط به گارانتی اکتفا کرد و حالا هم میگه گارانتی نیاز نداره
Last edited by nsm22; 01-09-2024 at 16:53.
من خودم قطعه کامپیوتر زیاد خریدم ولی خوشبختانه جز یک مورد به خدمات گارانتی نیاز نداشتم ، بهتر اینه که موقع خرید تحقیق بشه که بعدا احتمال درگیری با خدمات گارانتی کمتر بشهنوشته شده توسط nsm22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال قطعه کامپیوتر ممکنه یک دقیقه کارکنه یا بیست سال ! حتی قطعه آکبند هم ممکنه خراب باشه ، پس بهتره یه گارانتی داشته باشه که شاید بعدا بشه جبران خسارت کرد
بعضی گارانتی ها موقع خدمت رسانی که میشه باید کفش آهنی پا کنید و با شکایت و شکایت بازی کار رو پیش ببرید ، اگر قطعه ارزش بالایی نداشته باشه کلا بیخیال میشید
من یه لپ تاپ خریدم با گارانتی سریر ، میخواستم هارد یک ترابایت را بردارم به جاش M2 بزارم و یه رم 16 گیگ هم اضافه کنم ، با گارانتی تماس گرفتم گفت برای تعویض هر قظعه 300 میگیره ( یک سال و نیم قبل ) !
بیخیال گارانتی 2 ساله شدم ، خودم لپ تاپ را باز کردم و قطعات را از دیجی کالا خریدم و نصب کردم ، این گارانتی به چه درد میخوره ؟
حالا شما ببین هر چی لپ تاپ هست همین شرکت های دوزاری که خدمات نمیدن گارانتی میکنن ! مشتری چاره ای نداره با یه گارانتی الکی لپ تاپ بخره
به نظرم موقع خرید لپ تاپ باید خوش شانس باشید جنس خراب نگیرید ، خصوصا در زمان خرید آنلاین ، چون نمیشه به گارانتی هاشون امیدوار بود
در مورد هارد ، دیجی کالا را نگاه کنید انواع هاردهای ریفر با حجم های مختلف فروخته میشه با گارانتی های الکی ، مشتری هم میخره به خاطر قیمت پائینترش یا از سر ناچاری
الان شما بخوای یه هارد 2 ترا یا 4 ترا بخری ، گارانتی آواژنگ و سازگار خیلی سخت پیدا میکنی و قیمتشون هم خیلی خیلی بیشتر از گارانتی های متفرقه هست ، مشتری چاره ای نداره یه هارد ریفر بخره ( که خیلی هاشون 24 ساعته برای دوربین مدار بسته استفاده شدن و طرف اومده کارکرد و خطاهای هارد را 0 کرده )
ما تو همه چیز عقب افتادیم ، قوم حاکم بر ما جز عقب ماندگی ما هدف دیگری نداشتند
کاربر شبنم جز کاربرای قدیمی و بسیار فعال اینجاست ، به خاطر وجود همین کاربرهاست که یه فروم میتونه زنده بمونه ، سرنوشت پرشین تولز را ببینید
نظرات ممکنه متفاوت باشه به خاطر تجربیات متفاوت ، با هم مهربون باشیم
Last edited by mehr1362; 02-09-2024 at 16:41.
خیلی ممنوننوشته شده توسط mehr1362 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین کاربر محترم shabnam1986 با اینکه وسط بحث اومد سنگ انداخت مشکلی نیست
ایشون کاربر قدیمی هستن و چون سنگ اندازی وسط بحث هم حالت دفاعی داره به همین خاطر من ناراحت نشدم
و با ایشون مودب بودم. ادامه بحث هم فقط برای این بود که کاربر خریدار گمراه نشه
بله دقیقا گارانتی خوب یعنی اینکه هیچ وقت مجبور نشیم به آنها مراجعه کنیم نه اینکه بهشون نیاز نداشته باشیم
و در مورد جمله آخرتون بله اما:
قوم حاکم که از آسمان بر ما نازل نشده.... شده؟
ما خودمان آنها را انتخاب کردیم ( البته انتخاب نسل قبلی بوده ) نه منو شما
همان نسل قبلی که همینجا هست بین ما
از ماست که بر ماست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)