سلام.
دوستان صاحبنظر لطفا بفرمایید که آیا مصرف کمتر اس اس دی در لپ تاپ در مقایسه با هارد، اونقدری هست که تاثیر گذار باشه؟ یعنی مثلا اگه لپ تاپی با هارد، شارژش دو ساعت دووم بیاره، با اس اس دی خیلی بیشتر میشه یا کلا اونقدر محسوس نیست؟
با تشکر
سلام.
دوستان صاحبنظر لطفا بفرمایید که آیا مصرف کمتر اس اس دی در لپ تاپ در مقایسه با هارد، اونقدری هست که تاثیر گذار باشه؟ یعنی مثلا اگه لپ تاپی با هارد، شارژش دو ساعت دووم بیاره، با اس اس دی خیلی بیشتر میشه یا کلا اونقدر محسوس نیست؟
با تشکر
درود
راستش من اول خیال می کردم hdd بعلت دارا بودن الکتروموتور و سیستم مکانیکیش باید پرمصرف تر باشه و ssd بعلت کاملا الکترونیکی بودنش باید خیلی کم مصرف تر باشه
اما جالبه بدونین روی هارد سیگیت ۵۰۰ گیگ لپتاپی نوشته ۰٫۴۵ آمپر یعنی از نیم آمپر هم کمتر ولی روی ssd یک ترابایت evo سامسونگ که از سال ۹۴ استفاده می کنم نوشته ۱٫۴ آمپر! یعنی ۳ برابر مصرف بیشتر! بعله می دونیم این اعداد و ارقام حداکثری هستن اما مقایسش نشون میده ssd اگر پرمصرفتر نباشه مزیت توان مصرفی نسبت به hdd نداره. اما بدیهیه ما ssd رو بابت سرعت بیشتر و مقاومتش در برابر ضربه و بی صدا بودن و عمر بیشترش در انواع باکیفیت تهیه می کنیم
در لپتاپها غالبا hdd بعلت تکون دادن لپتاپ بدسکتور میگیره و زود خراب میشه پس ssd جزو واجباتشه
راجع به هارد ۲/۵ اینچی صحبت کردن نه ۳/۵ اینچی و مطالبی که کپی کردی غلطه جانمنوشته شده توسط shabnam1986 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی که هوش مصنوعی و گوگل نشون میده که درست نیست گلم
هارد 2.5 با باد هوا کار میکنه؟نوشته شده توسط pcworld.user [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگرفتی؟ اطلاعات اشتباه دادینوشته شده توسط shabnam1986 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب نظرم خیرنوشته شده توسط noisymind [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاب های امروزی گرافیک و سی پی یو قوی دارن و و در کل مصرف هارد زیاد ب چشم نمیاد واسه برنامه های سنگین امروزی...
SSD و M2 خیلی کم مصرف هستند ... ولی حساسیت رو باتری لپ تاپ اشتباست اگر باتری قوی تر میخواین باید هزینه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)