سلام
من pc گیمینگ خریدم نزدیک 2 سال پش تا قبل از 2 ماه پیش خوب بودش ولی بعدش شروع کرد هنگ کردن نوار وضیفه وقتی کلیک میکنم رو نوار وضیفه صفحه یک پرش میگیره بعدش تمام پوشه ها بسته میشن و این هنگ همش پشت سر هم اتفاق میفته و برنامه هایی مثل مدیا پلیر هنگ میکنن یا بقیه نرم افزار ها از یک مغازه پرسیدن بهم گفت مشکل نرم افزاری ویندوزه احتمالا اپدیت کرده ویندوز خودشو یک جا رو خراب کرده ویندوز عوض کردم چند بار ورژن های مختلف ویندوز 10 از سایت های مختلف ولی هیچ به هیچ بعد چند روز باگ نوار وظیفه باز پیدا شد کار هایی که تو اینترنت دیدم را انجام دادم ولی درست نشد
الان لودینگ بعضی از برنامه هام بیشتر هم شدن نمیدونم به هم مربوط هستن یا نه شایدم این مشکل لودینگ از گرافیکم باشه چون دست دو گرفتم rx 580 8gb
یک چی جالب در مورد این مشکلم این است وقتی کابل اینترنت رو قطع میکنم باگ نواروضیفه رفع میشه و نمیفهمم چرا
مشخصات سیستمم
i9 9900k
32gb ram ddr4 4000
mpg z390 gaming edge ac
gpu rx580 8gb ولی 3 ماه دیگه میخوام با 3070 تعویض کنمش ولی اگه میدانیم چه تایمی برا خرید خوبه اونم راهنمایی بدین ممنون میشم
power 800w
ویندوز تو ssd نصب هست samsung ssd 970 evo plus 250
2TB hdd
سیستم نو به جز گرافیک و cpu
اگه کسی league of legends بازی میکنه احتمال داره از اپدیت وانگاردش باشه؟ چون بعد اون حس میکنم پیدا شدن اینا اگه کسی میدانست کمک کنه دعاش میکنم.
امید وارم جای اشتباه ایجاد بحث نکرده باشم