تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: هنگ نوار وظیفه و windows explorer

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

14 هنگ نوار وظیفه و windows explorer

سلام
    من pc گیمینگ خریدم نزدیک 2 سال پش تا قبل از 2 ماه پیش خوب بودش ولی بعدش شروع کرد هنگ کردن نوار وضیفه وقتی کلیک میکنم رو نوار وضیفه صفحه یک پرش میگیره بعدش تمام پوشه ها بسته میشن و این هنگ همش پشت سر هم اتفاق میفته و برنامه هایی مثل مدیا پلیر هنگ میکنن یا بقیه نرم افزار ها از یک مغازه پرسیدن بهم گفت مشکل نرم افزاری ویندوزه احتمالا اپدیت کرده ویندوز خودشو یک جا رو خراب کرده ویندوز عوض کردم چند بار ورژن های مختلف ویندوز 10 از سایت های مختلف ولی هیچ به هیچ بعد چند روز باگ نوار وظیفه باز پیدا شد کار هایی که تو اینترنت دیدم را انجام دادم ولی درست نشد
    الان لودینگ بعضی از برنامه هام بیشتر هم شدن نمیدونم به هم مربوط هستن یا نه شایدم این مشکل لودینگ از گرافیکم باشه چون دست دو گرفتم rx 580 8gb
    یک چی جالب در مورد این مشکلم این است وقتی کابل اینترنت رو قطع میکنم باگ نواروضیفه رفع میشه و نمیفهمم چرا
    مشخصات سیستمم
    i9 9900k
    32gb ram ddr4 4000
    mpg z390 gaming edge ac
    gpu rx580 8gb ولی 3 ماه دیگه میخوام با 3070 تعویض کنمش ولی اگه میدانیم چه تایمی برا خرید خوبه اونم راهنمایی بدین ممنون میشم
    power 800w
    ویندوز تو ssd نصب هست samsung ssd 970 evo plus 250
    2TB hdd
    سیستم نو به جز گرافیک و cpu
    اگه کسی league of legends بازی میکنه احتمال داره از اپدیت وانگاردش باشه؟ چون بعد اون حس میکنم پیدا شدن اینا اگه کسی میدانست کمک کنه دعاش میکنم.
    امید وارم جای اشتباه ایجاد بحث نکرده باشم

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دمای گرافیک و سی پی یو رو دایم چک میکنین؟
    سلامت هارد ها رو تست کردین؟
    اتصالات کابل های هارد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

پيش فرض

گرافیکم که تو گیم نباشم 44 تو گیم بستگی داره تا 79 میره تو بعضی از بازی ها مثل cyberpunk بعضی مواقع بعد هنگ اگه سیستم رو ریست بدم بلافاصله یک صدای زیادی میاد از سمت گرافیکم فن هاش میرن رو دور خیلی تند حتی زمانی که دماش بین 44تا50 هستش اگه از فن cpu نباشه فن cpu من ml360r rgb هستش نو گرفتم. احتمال داره فن اون رفته باشه روی دور تند؟ 3 تا فنی که رو سقف کیس هستن نمیرن رو دور تند ولی نمیدونم اونا مربوط میشن یا نه
    cpu رو نمیدونم برم ببینم نرمافزار چی پیدا میکنم مشخص کنه دما رو
    سیم های هارد رو نمیدونم چون بردم بیرون برام سره هم کردن میتونم ببرم یک جا نشان بدم ولی هارد هارو گفتن برام تست زدن بعد زمانی که اسمبل کردن سیستم. رو گفتن سالمن هارد ها ولی از اون موقع نزدیک 2 ساله میگذره ببینم نرم افزار میتونم پیدا کنم برای تست چون هیچی بارم نیست باید گوگل کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

پيش فرض

یک همچین چیزی نشان داد تو نرم افزاره الان دمای cpu من اوکیه؟ من که سردر نمیارم
    الان برا این که هنگ نکنه wifi زدم بهتر شده چون مادربردمقابلیتشو داشت تازه فهمیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

پيش فرض

یک همچین چیزی نشان داد تو نرم افزاره الان دمای cpu من اوکیه؟ من که سردر نمیارم
    الان برا این که هنگ نکنه wifi زدم بهتر شده چون مادربردمقابلیتشو داشت تازه فهمیدم

این الان خوب زده یا داغونه؟

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این الان خوب زده یا داغونه؟
    سلام گرافیک سالمه
    اگ هارد سالم باشه ی تست آنتی ویروس بگیرین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2024

پيش فرض

چشم الان میرم دنبالش ببینم نرم افزار چی پیدا میکنم برای تست
    الان با این که wifi بود بازم هنگ کرد نواز وضیفه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •