سلام
بچه ها همونطور که می دونید همتی مخالف حذف ارز توافقی بود و مخالف نفروختن ارز توسط صرافی ها. آیا با اومدن او خریداران می توانند دوباره از صرافی ها ارز مورد نیازشون را تهیه کنند؟
سلام
بچه ها همونطور که می دونید همتی مخالف حذف ارز توافقی بود و مخالف نفروختن ارز توسط صرافی ها. آیا با اومدن او خریداران می توانند دوباره از صرافی ها ارز مورد نیازشون را تهیه کنند؟
مگه الان صرافی ها ارز نمیفروشن ؟!
نه از اول سال بانک مرکزی با ریاست فرزین جلوی فروش ارز با کارت ملی را گرفته.نوشته شده توسط Sina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط navidmay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ارزی بود که بصورت محدود و یکم ارزونتر میفروختن و ...
ارز به قیمت بازار آزاد همیشه دارن میفروشن و میخرن
واقعا یعنی من الان برم صرافی بخوام دلار با قیمت 61 تومن بخرم بهم می فروشن؟ پس یکسال است که بی خود علافیم؟! من حاضرم 63 هم بخرم از صرافی اما 10 دلار هم بودجه ندارن که به کسی بدن رفیق!نوشته شده توسط Sina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by navidmay; 13-08-2024 at 06:37.
صرافی که بر اساس بودجه کار نمیکنهنوشته شده توسط navidmay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارز یکی دیگه رو یکم ارزونتر میخره میفروشه به شما
شما پس فکر میکنید صرافی ها دقیقا چیکار میکنن الان ؟
طرف میخواد بره ترکیه مثلا لیر میخواد یا هر ارز دیگری میخواد ( حتی دلار و یورو )
یا صرافی میخره یا از کف خیابان میخره یا دم مرز اگر زمینی بخواد بره به کشور های همسایه
اون چیزی که اشاره کردید فروشش متوقف شده ارز مسافرتی یا همچین چیزی بود که سالی یه مبلغ محدودی فک کنم 2000 تا رو با قیمت ارزونتر میفروختن طی یک فرایند که مثلا قیمت بازار آزاد رو بخوان کنترل و کاهشی کنند
ممکنه اونم شروع بشه که بعیده ولی ارز به قیمت بازار آزاد در صرافی ها هست همیشه
نخیر شما اطلاعات کافی ندارید. من یکسال است که می خواهم از ایران برم اما هیچ صرافی ارز نمی فروشد. صرافی ها اصلا سهمیه بهشون نمی دن دیگه که بتونن ارز به قیمت آزاد بفروشند. ارز مسافرتی 500 یورو هست که به کشورهای نیاز به ویزا می دن اونم بعد از عبور از گیت فرودگاه امام. تنها راه خرید از دلال های فردوسی است که اونم ریسک دارد. عزیزم صرافی باید بانک مرکزی بهشون بودجه بده تا بتونن ارز بفروشند وگرنه خودشون که چاپ نمی کنن اسکناس را. هیچکس هم الان فروشنده خرد نیستنوشته شده توسط Sina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط navidmay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانک مرکزی به صرافی ها مجوز میده نه بودجه ( مگه وزارت خونه هست بودجه بگیره )
مجوز فعالیت شامل خرید و فروش ارز هست
یعنی ارز مشتری دیگری رو میخره و میده به شما
بعد شما که میخوای از اینجا بری یعنی مهاجرت کنی ارز نقد میخوای ؟! چه مقدار ؟! تا اونجا که میدونم شما باید حواله کنید به حسابتون در خارج از کشور چون کشور مقصد محدودیت داره برای وارد کردن ارز بصورت نقد
اون بحث سهمیه ارز مسافرتی که قیمتش پایینتره هم که گفتم داستانش فرق میکنه و الان فقط همون متوقف شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)