تبلیغات :
راهنمای خرید دستگاه جوجه کشی
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: خرید آپارتمان کوچک و ارزان در تفلیس

اگه نباشه جاش خالی می مونه navidmay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

12 خرید آپارتمان کوچک و ارزان در تفلیس

درود
    بچه ها با سرمایه ای بین 10 تا 15 هزار دلار می توانید در شهر تفلیس پایتخت کشور زیبای گرجستان یک آپارتمان خوب و مبله و نوساز تهیه کنید. کاری که خودم تصمیم دارم انجام بدم. اما قبل از آن می خواهم تحقیقات لازم را انجام دهم. البته با این خرید به شما اقامت نمی دهند و اقامت را تنها با خرید یک ملک به ارزش 100000 دلار یا بیشتر می دهند. اما من می خواهم برای سرمایه گذاری و اینکه هر چند بار که رفتم آنجا یک جایی برای خودم باشد بخرم. واقعا قیمت مفتیه در یک کشور اروپایی. فروشنده های ملک در ایران خیلی توقعشون زیاده و گرون فروشند یک کشور ورشکسته مثل ایران باید قیمت املاکش هم پایین باشد اما من هر چند وقت یکبار میرم سایت دیوار همدان و وقتی قیمت ها را می بینم خندم میگیرد البته املاک توی ایران هم خریدار ندارد و تا چند ماه دیگر هم قیمت دلار 100 هزار تومان را تاچ میکند و دیگه ان موقع هیچ معامله ای در این کشور ورشکسته انجام نمی شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

برای خرید ملک در کشور گرجستان نیازی به داشتن اقامت نیست و تنها با پسپورت معتبر می توانید معامله کنید و مالیات بر ملک هم سالانه 1 درصد است که نرخ بسیار پایینی نسبت به کشور های دیگر است. و همونطور که می دانید کشور گرجستان دارای آب و هوای چها ر فصل و مردم بسیار بسیار مهربان و عالی است. فقط باید زبان این کشور را در حد محاوره بلد باشید چون تعداد افراد انگلیسی زبان کم است.

تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خانه ها هم بیشتر با دلار ایالات متحده امریکا معامله می شود. حالا که من می خواهم بروم این صرافی های قدرت اول منطقه ارز با کارت ملی نمی دهند و میگویند از اول امسال بانک مرکزی جلوی آن را گرفته متاسفانه به دلال ها هم اصلا نمی شود اعتماد کرد چون مبلغ بالایی میخواهم دلار بگیرم. این فرزین خودش و خانوادش تامین شده اند و دلار ها و پول هایش را فرستاده به بانک های خارجی و صداش را هم در نمیاره اونوقت یک آدمی مثل من که خریدار خرد است باید بره از دلال ها بطور مخفیانه ارز مورد نیاز ش را تهیه کند. از تهرانی ها هم هیچکس به این وضعیت اعتراضی نمی کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •