سلام عزیزان وقتتون بخیر.
بنده یه چند وقتیه که ذهنم در گیر اینه که با فامیل رفت و آمد کنم یا نه؟ از اونجایی که این جرقه در ذهن من زده شد رو زیر براتون مینویسم خودتون قضاوت کنید.
بنده 2 سال پیش پدرم رو از دست دادم و از قرار معلوم طبق افرادی که در اطرافم دیدم کلا اکثرا با خانواده پدری رفت و آمدشون رو قطع کردن اما من حفظش کردم تا همین 5 6 ماه اخیر...
عموهام از خانواده ی پدری ( من چون یه مدتی هست شغل ثابتی ندارم و در آمد درست و حسابی ندارم) گفتن که بیا توی املاک ما یه سرمایه ای بزار باهم کار میکنیم کمکت میکنیم شراکتی ماشین و خونه و .... خرید میکنیم . آقا من هرچی که داشتم و نداشتم رو فروختم و رفتم املاک .... گذشت 1 ماه 2 ماه 3 ماه 4 ماه!!! باز هم کسی باما چیزی نخرید... (البته بگم خودشون چندین مورد معامله های خوب کردن)تا اینکه فهمیدم دارم ضرر میکنم و روز به روز پولم از ارزش میوفته. خلاصه سرتون رو درد نیارم 6 ماه موندم تو اون املاک!
دیدم هیچ به هییچ ! بعدم فهمیدم که میخوان پولایی که دارم رو یواش یواش از دستم دربیارن خلاصه یدونه معامله هم نکردم.. اومدم بیرون و پولم رو به طلا تبدیل کردم و بهشون هم نگفتم که دیگه اومدم بیرون...
چندین بار مسافرت رفتن کل اعضای خانواده بودند به جز ما نه یکبار نه دوبار بلکه چند بار!!!(حتی اون زمان که پدرم زنده بود باغ و ویلا و مسافرت و ... می رفتن به ما نمیگفتن بعد ها صداش در میومد که آره اینا هفته ی پیش به فرض مسافرت بودن!!) الان که بابام نیست دیگه بدتر شده!
یا مثلا مهمونی خانوادگی هست همه هستن اما ما نبودیم و نمیگفتن مارو بعدا صداش درمیومد که مهمونی بود و ما نبودیم!!!
اینو هم بگم که من کاری به این ندارم که کی کجا میره و چیکار میکنه ولی کسایی که ادعای خانواده بودن دارن که آره ما خانواده ایم و ..... این توقع هست که چرا همه ی اعضای خانواده هستن به جز ما؟! اگر ادعا نداشتن باز یه چیزی...
مثلا بهشون میگم بریم فلان تفریح یا جا منو میپیچونن بعدا صداش در میاد که خودشون رفتن و به ما نگفتن....
اینو هم بگم که اصلا هیچ بی احترامی بهشون نکردم و همیشه حرمتشون رو نگه داشتم و اونا هم بهم احترام میزارن اما اینکارایی رو که گفتم میکنن و بار ها و بارها!!
مثلا عموم بیماری گرفت و رفت بیمارستان اما به ما نگفتن که این اتفاق افتاده و بعداز چند روز تازه فهمیدم که آره عموم بیمارستانی شده و ....
خیلی اینجوری دل مارو شکوندن و باعث ناراحتیمون شدن....
بنظرتون رفت و آمد با چنین آدم هایی جایز هست؟