تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: با فامیل رفت و آمد کنم؟

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

9 با فامیل رفت و آمد کنم؟

سلام عزیزان وقتتون بخیر.
    بنده یه چند وقتیه که ذهنم در گیر اینه که با فامیل رفت و آمد کنم یا نه؟ از اونجایی که این جرقه در ذهن من زده شد رو زیر براتون مینویسم خودتون قضاوت کنید.
    بنده 2 سال پیش پدرم رو از دست دادم و از قرار معلوم طبق افرادی که در اطرافم دیدم کلا اکثرا با خانواده پدری رفت و آمدشون رو قطع کردن اما من حفظش کردم تا همین 5 6 ماه اخیر...
    عموهام از خانواده ی پدری ( من چون یه مدتی هست شغل ثابتی ندارم و در آمد درست و حسابی ندارم) گفتن که بیا توی املاک ما یه سرمایه ای بزار باهم کار میکنیم کمکت میکنیم شراکتی ماشین و خونه و .... خرید میکنیم . آقا من هرچی که داشتم و نداشتم رو فروختم و رفتم املاک .... گذشت 1 ماه 2 ماه 3 ماه 4 ماه!!! باز هم کسی باما چیزی نخرید... (البته بگم خودشون چندین مورد معامله های خوب کردن)تا اینکه فهمیدم دارم ضرر میکنم و روز به روز پولم از ارزش میوفته. خلاصه سرتون رو درد نیارم 6 ماه موندم تو اون املاک!
    دیدم هیچ به هییچ ! بعدم فهمیدم که میخوان پولایی که دارم رو یواش یواش از دستم دربیارن خلاصه یدونه معامله هم نکردم.. اومدم بیرون و پولم رو به طلا تبدیل کردم و بهشون هم نگفتم که دیگه اومدم بیرون...
    چندین بار مسافرت رفتن کل اعضای خانواده بودند به جز ما نه یکبار نه دوبار بلکه چند بار!!!(حتی اون زمان که پدرم زنده بود باغ و ویلا و مسافرت و ... می رفتن به ما نمیگفتن بعد ها صداش در میومد که آره اینا هفته ی پیش به فرض مسافرت بودن!!) الان که بابام نیست دیگه بدتر شده!
    یا مثلا مهمونی خانوادگی هست همه هستن اما ما نبودیم و نمیگفتن مارو بعدا صداش درمیومد که مهمونی بود و ما نبودیم!!!
    اینو هم بگم که من کاری به این ندارم که کی کجا میره و چیکار میکنه ولی کسایی که ادعای خانواده بودن دارن که آره ما خانواده ایم و ..... این توقع هست که چرا همه ی اعضای خانواده هستن به جز ما؟! اگر ادعا نداشتن باز یه چیزی...
    مثلا بهشون میگم بریم فلان تفریح یا جا منو میپیچونن بعدا صداش در میاد که خودشون رفتن و به ما نگفتن....
    اینو هم بگم که اصلا هیچ بی احترامی بهشون نکردم و همیشه حرمتشون رو نگه داشتم و اونا هم بهم احترام میزارن اما اینکارایی رو که گفتم میکنن و بار ها و بارها!!
    مثلا عموم بیماری گرفت و رفت بیمارستان اما به ما نگفتن که این اتفاق افتاده و بعداز چند روز تازه فهمیدم که آره عموم بیمارستانی شده و ....
    خیلی اینجوری دل مارو شکوندن و باعث ناراحتیمون شدن....
    بنظرتون رفت و آمد با چنین آدم هایی جایز هست؟

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

صله رحم خیلی مهمه ... اگر احساس میکنی تحویلت نمیگیرن ولشون کن

3. 2 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mi74d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

درود؛ از دست دادن پدر اون هم در زمانی که نیاز به حمایت و همبستگی خانوادگی بیشتر احساس می‌ شه، تجربه‌ ای سخت و طاقت‌ فرساست. شرایطی که شما توصیف کردید به وضوح نشون میده که اعضای خانواده پدری شما در این دوره رفتاری که انتظار میرفت از خودشون نشون ندادن. اینکه شما در تلاش بودید تا ارتباط با خانواده پدری رو حفظ کنید، نشان از بزرگواری و حس مسئولیت‌ پذیری شما داره.
    با توجه به مواردی که گفتید، چند نکته مهم رو می‌ شه مورد توجه قرار داد:از دست دادن پدر شما رو در موقعیتی حساس و نیازمند به حمایت قرار داده، اما به نظر می‌ رسه خانواده پدری در این موقعیت کمکی نکردن و حتی در برخی موارد به نوعی باعث ضرر و زیان شما شدن.
    عدم دعوت شما به مسافرت‌ ها و مهمانی‌ ها، نشان از نادیده گرفتن و بی‌ توجهی به شما داره که به طور طبیعی باعث احساس انزوا و ناراحتی می‌ شه.
    عدم اطلاع‌ رسانی در مواقع مهم مثل زمانی که عموی شما بیمار شده و شما رو در جریان نذاشتن، نشان از عدم شفافیت و صداقت در ارتباطات خانوادگی داره.
    اگر تصمیم به ادامه رابطه دارید، انتظارات خود را از خانواده پدری به طور واضح بیان کنید. به آنها بگویید که به چه چیزی در یک رابطه سالم و احترام‌آمیز نیاز دارید.
    اگر احساس می‌کنید که آنها به شما بی‌ احترامی می‌کنند یا از شما سوء استفاده می‌ کنند، مرزهایی را برای خود تعیین کنید و به آنها اجازه ندهید که از این مرزها عبور کنند.
    با در نظر گرفتن این موارد، مهمه که به احساسات و نیازهای خودتون توجه کنید. اگر این ارتباطات براتون بیشتر از اینکه مثبت و مفید باشن، باعث ناراحتی و استرس می‌ شن، شاید بهتر باشه که روابطتون رو به شکلی مدیریت کنید که کمتر آسیب ببینید. البته قطع کامل ارتباط شاید راه‌ حل مناسبی نباشه، اما می‌ تونید ارتباطات رو محدود و به گونه‌ ای تنظیم کنید که انرژی و زمان شما رو کمتر بگیره.
    قبل از هر تصمیمی، با افرادی که بهشون اعتماد دارید (مثل دوستان نزدیک، مشاوران یا اعضای خانواده مادری) صحبت کنید و از تجربه و نظراتشون استفاده کنید. همچنین، می‌ تونید با افراد خانواده پدری که بیشتر بهشون اعتماد دارید صحبت کنید و نظرات و دلایلشون رو بشنوید.
    با خودتان صادق باشید، به احساسات خود توجه کنید و ببینید که آیا واقعاً می‌خواهید با این افراد در ارتباط باشید یا خیر. در نهایت، شما بهترین کسی هستید که می‌تونید تصمیم بگیرید که چه نوع ارتباطی برای شما و آرامش ذهنیتون بهترینه. موفق باشید و امیدوارم که به آرامش و تصمیم مناسبی برسید.

5. این کاربر از Mi74d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض ارتباط با این افراد میتونه بسیار خطرناک و حتی نابود کننده باشه .

سلام عزیزان وقتتون بخیر.
    بنده یه چند وقتیه که ذهنم در گیر اینه که با فامیل رفت و آمد کنم یا نه؟ از اونجایی که این جرقه در ذهن من زده شد رو زیر براتون مینویسم خودتون قضاوت کنید.
    بنده 2 سال پیش پدرم رو از دست دادم و از قرار معلوم طبق افرادی که در اطرافم دیدم کلا اکثرا با خانواده پدری رفت و آمدشون رو قطع کردن اما من حفظش کردم تا همین 5 6 ماه اخیر...
    عموهام از خانواده ی پدری ( من چون یه مدتی هست شغل ثابتی ندارم و در آمد درست و حسابی ندارم) گفتن که بیا توی املاک ما یه سرمایه ای بزار باهم کار میکنیم کمکت میکنیم شراکتی ماشین و خونه و .... خرید میکنیم . آقا من هرچی که داشتم و نداشتم رو فروختم و رفتم املاک .... گذشت 1 ماه 2 ماه 3 ماه 4 ماه!!! باز هم کسی باما چیزی نخرید... (البته بگم خودشون چندین مورد معامله های خوب کردن)تا اینکه فهمیدم دارم ضرر میکنم و روز به روز پولم از ارزش میوفته. خلاصه سرتون رو درد نیارم 6 ماه موندم تو اون املاک!
    دیدم هیچ به هییچ ! بعدم فهمیدم که میخوان پولایی که دارم رو یواش یواش از دستم دربیارن خلاصه یدونه معامله هم نکردم.. اومدم بیرون و پولم رو به طلا تبدیل کردم و بهشون هم نگفتم که دیگه اومدم بیرون...
    چندین بار مسافرت رفتن کل اعضای خانواده بودند به جز ما نه یکبار نه دوبار بلکه چند بار!!!(حتی اون زمان که پدرم زنده بود باغ و ویلا و مسافرت و ... می رفتن به ما نمیگفتن بعد ها صداش در میومد که آره اینا هفته ی پیش به فرض مسافرت بودن!!) الان که بابام نیست دیگه بدتر شده!
    یا مثلا مهمونی خانوادگی هست همه هستن اما ما نبودیم و نمیگفتن مارو بعدا صداش درمیومد که مهمونی بود و ما نبودیم!!!
    اینو هم بگم که من کاری به این ندارم که کی کجا میره و چیکار میکنه ولی کسایی که ادعای خانواده بودن دارن که آره ما خانواده ایم و ..... این توقع هست که چرا همه ی اعضای خانواده هستن به جز ما؟! اگر ادعا نداشتن باز یه چیزی...
    مثلا بهشون میگم بریم فلان تفریح یا جا منو میپیچونن بعدا صداش در میاد که خودشون رفتن و به ما نگفتن....
    اینو هم بگم که اصلا هیچ بی احترامی بهشون نکردم و همیشه حرمتشون رو نگه داشتم و اونا هم بهم احترام میزارن اما اینکارایی رو که گفتم میکنن و بار ها و بارها!!
    مثلا عموم بیماری گرفت و رفت بیمارستان اما به ما نگفتن که این اتفاق افتاده و بعداز چند روز تازه فهمیدم که آره عموم بیمارستانی شده و ....
    سلام

◼️ در موردِ ارتباط با دیگران ، قوانین و مقرراتِ ثابتی وجود داره که رعایتش باعثِ کاهشِ خطرها و ضررها میشه .

◼️ ◼️ ارتباط با این افراد خطرناک و مُضِر هست :

◼️ ارتباط با افرادی که هزینه‌های مالیِ زندگیشون رو با سرقت و دزدی و حرام‌خوری با روشهای مختلف تأمین می‌کنند از همه‌ی مردم . چه خانواده و اقوام باشند چه دوست یا همکار یا غریبه .

مثال ۱ :
    وقتی برند مهمونی یا مهمون بیاد براشون و فرصتی مهیا باشه ، چیزهایی ازش می‌دزدند یا به اصطلاح کش میرند. یعنی دستشون کجه . چه خودشون چه بچه‌هاشون .

مثال ۲ :

طرف معتاده یا عیاش و خوشگذزونه یا تجمل گرا هست و برای تأمین پول موادش یا عیاشی یا تجمل‌گراییش دزدی می‌کنه با روشهای مختلف از همه ی کسانی که باهاشون در ارتباط هست مثل خانواده ، اقوام ، همسایه ، مشتری ، ارباب رجوع ، همکار ، غریبه و ...

◼️ افراد بدخواه و حسود که روحشون عذاب می‌کشه از پیشرفت دیگران . سعی می‌کنند مانع از پیشرفتشون بشند .

مثلاً اگه بشنوه فلانی قراره فرزندش رو بفرسته فلان کشور ، سعی می‌کنه راهشون رو بزنه با ترسوندنشون از مشکلات و هزینه‌ها ولی هدفش فقط اینه که کارشون رو متوقف کنه .

و یا ترساندن از ازدواج با فردی که آدم خوبی هست و وضع خوبی داره . سعی می‌کنه کاری کنه تا این ازدواج انجام نشه .

و یا مانع از خرید چیزی بشه فقط به علت حسادت .

◼️ افرادی که مادی و دنیاپرست هستند و برای رسیدن به مال و منالِ دنیا از هیچ کاری رویگردان نیستند . حتی از قتل اعضای خانواده ی خودش با روشهای مختلف مثل حوادث ساختگی برای به ارث بردنِ مال و اموال خانواده ش .

◼️ ارتباط با افرادی که مُفسِد هستند یعنی إفساد می‌کنند یعنی نه تنها خودشون فاسد و خراب هستند بلکه افراد سالم رو هم با روشهای مختلفی به فساد و فحشا و تباهی می‌کشند. یعنی به اعتیاد ، الکل خوری ، عیاشی ، فحشا ، دزدی و حرام‌خوری و غیره .

◼️ ارتباط با کسانی که عقایدِ خطرناک دارند یعنی مُشرِک یا کافر یا منافق و دورو و یا گمراه هستند و دیگران رو هم به کفر و بی اعتقادی به خدا و قیامت می‌کشند با روشهای مختلف .

◼️ افراد نادان و جاهل و احمق که از روی نادانی و جهالت و حماقت ، دیگران رو از راه درست منحرف می‌کنند و یا ضرر می‌زنند به دیگران با پیشنهادها و توصیه‌های ناآگاهانه و احمقانه‌ .

مثلاً از روی نادانی و حماقت ، به دیگران سیگار و الکل و مواد مخدر تعارف می‌کنند و باعث معتاد شدن دیگران میشند یعنی دوستِ نادان و احمق هست .

◼️ ارتباط با افرادی که دشمنی و کینه دارند ولی از درِ دوستی وارد میشند برای ضربه زدن و انتقام . دشمنان دانا

◼️ ارتباط با افرادی که چشم و گوش بسته به دیگران اعتماد می‌کنند ولی بعدش یهو طرف رو متهم می‌کنند به خیانت و دزدی!! .
    یعنی دچار افراط و تفریط هستند در اعتماد به دیگران و خائن دانستنِ دیگران بدون مدرک و دلیل و فقط از روی شک‌ !

◼️ افرادی که امانتدار و رازدار نیستند و خبرهای زندگی خصوصی مردم رو همه جا پخش می‌کنند و به اصطلاح خبرگزاری هستند و با این کارشون ضررهای زیادی به دیگران میزنند و یا باعثِ اختلافات بین دیگران و درگیری و غیره میشند .

◼️ افرادی که تعادل روانی ندارند و هر لحظه ممکنه رفتاری خطرناک و آسیب رسان ازشون سر بزنه .

◼️ افرادی که به ناموس دیگران چشم دارند و با نسبت به ناموس خودشون بی‌تفاوت هستند یعنی بی‌غیرت هستند .

◼️ افرادی که انحراف جنسی دارند .

◼️ افرادی که ایمنی رو سرسری می‌گیرند و بالاخره هم به خودشون و دیگران صدمه می‌زنند.

◼️ افرادی که اهل جادو و جمبل هستند .

◼️ افرادی که غرور و تکبر زیاد و دردسر ساز دارند یعنی خیلی خودبزرگ‌بین هستند .

◼️ افرادی که بخل و خساستِ زیاد دارند تا حدی که آبروی بخل و خساست ، حق مردم رو هم بهشون نمی‌دند .

◼️ افرادی که متهور هستند یعنی شجاعتِ منفی دارند یعنی شجاعت و نترسی در انجام کارهای شَر و خلاف و قانون شکنی و بی‌حرمتی و جرم و جنایت.

◼️ افرادِ بددهن و فحًاش .

◼️ افرادی که بیماریهای خطرناکِ واگیردار دارند .

و غیره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-07-2024 at 09:10. دليل: تصحیح

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

درود؛ از دست دادن پدر اون هم در زمانی که نیاز به حمایت و همبستگی خانوادگی بیشتر احساس می‌ شه، تجربه‌ ای سخت و طاقت‌ فرساست. شرایطی که شما توصیف کردید به وضوح نشون میده که اعضای خانواده پدری شما در این دوره رفتاری که انتظار میرفت از خودشون نشون ندادن. اینکه شما در تلاش بودید تا ارتباط با خانواده پدری رو حفظ کنید، نشان از بزرگواری و حس مسئولیت‌ پذیری شما داره.
    با توجه به مواردی که گفتید، چند نکته مهم رو می‌ شه مورد توجه قرار داد:از دست دادن پدر شما رو در موقعیتی حساس و نیازمند به حمایت قرار داده، اما به نظر می‌ رسه خانواده پدری در این موقعیت کمکی نکردن و حتی در برخی موارد به نوعی باعث ضرر و زیان شما شدن.
    عدم دعوت شما به مسافرت‌ ها و مهمانی‌ ها، نشان از نادیده گرفتن و بی‌ توجهی به شما داره که به طور طبیعی باعث احساس انزوا و ناراحتی می‌ شه.
    عدم اطلاع‌ رسانی در مواقع مهم مثل زمانی که عموی شما بیمار شده و شما رو در جریان نذاشتن، نشان از عدم شفافیت و صداقت در ارتباطات خانوادگی داره.
    اگر تصمیم به ادامه رابطه دارید، انتظارات خود را از خانواده پدری به طور واضح بیان کنید. به آنها بگویید که به چه چیزی در یک رابطه سالم و احترام‌آمیز نیاز دارید.
    اگر احساس می‌کنید که آنها به شما بی‌ احترامی می‌کنند یا از شما سوء استفاده می‌ کنند، مرزهایی را برای خود تعیین کنید و به آنها اجازه ندهید که از این مرزها عبور کنند.
    با در نظر گرفتن این موارد، مهمه که به احساسات و نیازهای خودتون توجه کنید. اگر این ارتباطات براتون بیشتر از اینکه مثبت و مفید باشن، باعث ناراحتی و استرس می‌ شن، شاید بهتر باشه که روابطتون رو به شکلی مدیریت کنید که کمتر آسیب ببینید. البته قطع کامل ارتباط شاید راه‌ حل مناسبی نباشه، اما می‌ تونید ارتباطات رو محدود و به گونه‌ ای تنظیم کنید که انرژی و زمان شما رو کمتر بگیره.
    قبل از هر تصمیمی، با افرادی که بهشون اعتماد دارید (مثل دوستان نزدیک، مشاوران یا اعضای خانواده مادری) صحبت کنید و از تجربه و نظراتشون استفاده کنید. همچنین، می‌ تونید با افراد خانواده پدری که بیشتر بهشون اعتماد دارید صحبت کنید و نظرات و دلایلشون رو بشنوید.
    با خودتان صادق باشید، به احساسات خود توجه کنید و ببینید که آیا واقعاً می‌خواهید با این افراد در ارتباط باشید یا خیر. در نهایت، شما بهترین کسی هستید که می‌تونید تصمیم بگیرید که چه نوع ارتباطی برای شما و آرامش ذهنیتون بهترینه. موفق باشید و امیدوارم که به آرامش و تصمیم مناسبی برسید.
    درود به شما خیلی زیبا فرمودید
    باید مدیریت شده این ارتباط رو ادامه داد تا دیگه بیشتر از این ناراحتی پیش نیاد.
    ممنونم از شما موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2023
    محل سكونت
    گوشه ای از زمین خدا در گوشه ای از منظومه ی شمسی در گوشه ا

پيش فرض

اقارب ( aqAreb) یعنی خویشاوندان
    عقارب : یعنی مار و عقربها
    شما انگار گیر دومی‌ها افتادی
    من بشما کاری ندارم ولی اگه جای جنابعالی بودم از یک کیلومتری هم به افرادی نزدیک نمی شدم که دنبال سوء استفاده ازم هستن و ته دلشون میگن اهه عجب اسکولی گیر آوردیم تا میتونیم توی پاچش کنیم نمی فهمه
    خود دانی

10. این کاربر از pcworld.user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2023
    محل سكونت
    گوشه ای از زمین خدا در گوشه ای از منظومه ی شمسی در گوشه ا

پيش فرض

از قدیم هم گفتن برای کسی بمیر که برات تب کنه
    اگرم روزی روزگاری به هر دلیل و علت این اشتباه مرگبار رو کردی و رفتی سراغشون مدام توی این فکر باش چطوری یک تیکه از این بی همه چیزها جدا کنی تا جبران ضرری که بهت زدن باشه
    شعری که توی امضای منه
    Last edited by pcworld.user; 20-07-2024 at 13:17.

12. این کاربر از pcworld.user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوست من اگه وضعیت مالیشون خوبه و با اینکه سرمایه از خودت بوده هیچ کاری برات نکردن روشون اصلا حساب نکن فامیل یا خواهر یا برادر فقط یه اسمه رابطس که نزدیکی رو به وجود میاره خدا رو شکر ما خانوادمون همدیگرو دوس داریم(خواهر داداش و زیر مجموعه ) با دیگران هم دوس داشته باشن رفت و امد میکنیم دوس نداشته باشن اصراری نیست برو با اونا که بهت خوش میگزره وقتی کنارشونی فکر این مسائلم نکن اینا تو هر خانواده ای کم و زیاد هست

- - - Updated - - -

دوست من اگه وضعیت مالیشون خوبه و با اینکه سرمایه از خودت بوده هیچ کاری برات نکردن روشون اصلا حساب نکن فامیل یا خواهر یا برادر فقط یه اسمه رابطس که نزدیکی رو به وجود میاره خدا رو شکر ما خانوادمون همدیگرو دوس داریم(خواهر داداش و زیر مجموعه ) با دیگران هم دوس داشته باشن رفت و امد میکنیم دوس نداشته باشن اصراری نیست برو با اونا که بهت خوش میگزره وقتی کنارشونی فکر این مسائلم نکن اینا تو هر خانواده ای کم و زیاد هست

- - - Updated - - -

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

آیینه رفتار اطرافیانت باش . کسایی که دوس ندار باهات رفت و آمد کنن و حتی مثل یه غریبه میخان سرت کلاه بزارن رو کلا" بریز دور بازم خدا رو شکرکن واسه شناختنشون هزینه بیشتری ندادی. واتسه شناخت آدما باید هزینه داد گاهی اوقات پس سعی کن اولین باری که قراره باهاشون کاری انجام بدی با یه مبلغ کمتر تستشون کنی سوما" رو کمک کسی حساب نکن ولی فامیل خوب هم پیدا میشه عمو عمه عمو و عه کمتر خوبشون پیدا میشه پس اگه دارین قدرشو بدونین . من که کلا با خانواده مادریم بیشتر جورم مثلا چند تا خاله دارم شا نداره یه عمو خوب دارم ، یه دایی و عمه خوب دارم . خوب نه به این معنی که بهم پول دادن یا میدن به این معنی که وقتی میبینیشون حس میکنم میفهمنم احساس خوبی دارم کنارشون . با پسر خاله ها هم که رفیقیم همه با هم البته زمانی همه با هم بودیم الان هر یکی با اون یکی قهره دیگه جمعمون از هم پاشیده ولی من هیچکدومو از دست ندادم .
    واسه سرمایه گذاری پیشنهاد میکنم همون طلا رو فعلا داشته باش تا یه کار با ریسک پایین که خودت بتونی انجام بدی پیدا بشه به امید این و اون نمیشه
    Last edited by Reza Azimy_RW; 28-01-2025 at 15:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •