تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آیکون بک آپ کلاد Google Authenticator در اندروید آنلاین نشان نمی دهد و بک آپ کلاد نمی گیرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Free Spirit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض آیکون بک آپ کلاد Google Authenticator در اندروید آنلاین نشان نمی دهد و بک آپ کلاد نمی گیرد؟

سلام

من اندروید 6 که حسابی قدیمی شده روی گوشی هوآوری دارم. برنامه Google Authenticator روی گوشی نصب هست ولی با وجود آنلاین بودن آیکون بک آپ گیری یا نسخه پشتیبان از اکانت‌ها رو حساب جی میل در کلاد را انجام نمی ده و یک خط کوچک روی این آیکون بک آپ هست. آیا بخاطر اندروید پایین هست؟‌ بعید می دونم چون خود برنامه نصب هست و کار می کنه. اگر این بک آپ را نگیرم دفعه بعد که گوشی را به هر علتی فکتوری ریست کنم یا مشکلی پیش بیاد نمی تونم به کد دوم امنیتی برای حساب ها دسترسی داشته باشم و حتما حتما باید بک آپ کلاد انجام بشه.
    باید تصویر این آیکون مثل تصویر پایین باشه که با پیکان نشون داده شده:

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

سلام
    باید ای پی خارجی داشته باشید

3. این کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Free Spirit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام
    باید ای پی خارجی داشته باشید

بله درسته نیاز به فیل‌شکن بود. ولی برای امتحان چند حساب کاربری از یک authenticator دیگه وارد Google authenticator کردم و بعد در حساب گوگل انتخاب شده و فضای ابری/کلاد ذخیره کردم و تیک سبز هم نشان داد که درست ذخیره شده. بعد برنامه را پاک کردم و دوباره نصب کردم ببینم حساب‌هایی که قبلا اضافه کرده بودم رو از کلاد دوباره بر می گردونه یا نه که متاسفانه هیچی رو برنگردوند و معلوم نیست چطوری در کلاد ذخیره شده. این مشکل را چند سال پیش هم با همین برنامه کد دوم گوگل داشتم و باعث شد چند تا حساب را نتونم دیگه واردشون بشم.

در حال حاضر از LastPass authenticator استفاده می کنم که این مشکل را اصلا نداره ولی بخاطر یک مشکل دیگه می خوام یک authenticator دیگه رو جایگزین lastpass authenticator کنم که نیاز هم به قند شکن نداشته باشه و امن باشه.

آیا کسی مشکل برگردوندن حساب های اضافه شده در Google authenticatorرو داشته در حالیکه قبلش به درستی در کلاد بک آپ گرفته؟
    Last edited by Free Spirit; 18-07-2024 at 15:07.

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

به نظر من بکاپ دو مرحله ای روی یک اکانت گوگل زیاد جالب نیست
    همین برنامه Google authenticator رو بصورت آفلاین استفاده کنید + اینکه کد اولیه ساخت دو مرحله ای یا کد بازیابی رو در نرم افزار مدیریت پسوردتون در کنار اطلاعات اکانت اصلی ذخیره کنید و داشته باشید تا در صورت از بین رفتن برنامه Google authenticator و کد هاش بتونید همه چیز رو بصورت آفلاین بازیابی کنید

6. این کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •