تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چرا تبلتم جریان نامنظم رو برای شارژ شدن نشون میده؟؟؟

داره خودمونی میشه یک.دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

14 چرا تبلتم جریان نامنظم رو برای شارژ شدن نشون میده؟؟؟

سلام

من امروز از طریق ماژولی که دارم و ولتاژ و آمپر رو بهم نشون میده، متوجه شدم تبلتم جریان نامنظمی رو برای شارژ شدن میکشه و مثل همیشه مثلا عدد ثابت ۰/۸ یا ۰/۹ نیست.

مدام اعداد متغیر رو برای شارژ شدن نشون میده، مثل ۲,۳,۴,۵,۶,...
    بررسی کردم مشکل از کابل ، سوکت و ... نیست. چه مشکلی میتونه وجود داشته باشه و آیا میتونم تو منزل خودم تعمیر کنم؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

یعنی چی یعنی دقیق بگو چقدر نوسان داره و چجوری یعنی همینطور دائم پایین بالا میشه یا هرچی میگذره اروم اروم بالاتر یا پایینتر میره ؟ فقط جریان نامنظمه یا ولتاژ هم ؟ از شارژر ولتاژ میگیری ؟
    شارژرها اگه جریان زیاد ازشون بگذره مثلا اگه 1 امپره بیشتر اگه بشه قطع میکنه یه ثانیه بعد دوباره وصل میکنه (با ورصل کردن یه ال ای دی کنارش میتونی متوجه قضیه بشی و این مدام تکرار میشه که مشکل امکان داره از اینجا باشه. از شارژر خودش استفاده کم نیاره . که البته اگه اینه مشکلی نیست اول باتری زیاد جریان میکشه هرچی پرتر شد کمتر میشه و وقتی به حد مورد نظر رسید دیگه شارژر قطع و وصل نمیکنه .

3. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه یک.دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

یعنی چی یعنی دقیق بگو چقدر نوسان داره و چجوری یعنی همینطور دائم پایین بالا میشه یا هرچی میگذره اروم اروم بالاتر یا پایینتر میره ؟ فقط جریان نامنظمه یا ولتاژ هم ؟ از شارژر ولتاژ میگیری ؟
    شارژرها اگه جریان زیاد ازشون بگذره مثلا اگه 1 امپره بیشتر اگه بشه قطع میکنه یه ثانیه بعد دوباره وصل میکنه (با ورصل کردن یه ال ای دی کنارش میتونی متوجه قضیه بشی و این مدام تکرار میشه که مشکل امکان داره از اینجا باشه. از شارژر خودش استفاده کم نیاره . که البته اگه اینه مشکلی نیست اول باتری زیاد جریان میکشه هرچی پرتر شد کمتر میشه و وقتی به حد مورد نظر رسید دیگه شارژر قطع و وصل نمیکنه .
    بله دائم نوسان داره . مخصوصا زمانی که شارژ تبلت مثلا به ٪۸۳ میرسه، کم کم افت شدیدی تو کشیدن جریان داره.
    الان شارژ ٪۸۵ هست ، اعدادی که روی ماژول میبینم و جریانی که تبلت میکشه (۰/۴۱ _ ۰/۲۱) هست، در حالی که قبلا (۰/۸۴ ) بود. ولتاژ هم ثابت ۵/۱۰ هست.

یه تست سلامت باتری هم دانلود کردم نوشته بود خوب.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2023
    محل سكونت
    گوشه ای از زمین خدا در گوشه ای از منظومه ی شمسی در گوشه ا

پيش فرض

طبیعیه و همه ی گوشی و تبلتها همینجوریه
    نیازی به استفاده از ماژول هم نیست
    برنامه های اندرویدی برای دیدن ولتاژ و جریان وجود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •