تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: راهنمایی در مورد آنلاک TF-i60 G1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض راهنمایی در مورد آنلاک TF-i60 G1

دوستان کسی در مورد آنلاک مودم ایرانسل TF-i60 G1 اطلاعاتی داره؟؟
    میخوام آنلاک موقت انجام بدم،داخل device management هم هرچقدر دنبال telnet و ssh میگردم که فعال کنم نیست!از طرفی Restore Configuration file هم نیست!! $(":hidden").show(); هم وارد کردم نبود!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Sponge-BoB; 18-06-2024 at 08:32.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اینم از صفحات مودم پیدا کردم!!البته و خوشبختانه به لطف انجمن های فیلیپینی!
    اینجا سئوال میپرسی درجا پول میخوان!!

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوبار ارسال شده!
    Last edited by Sponge-BoB; 19-06-2024 at 13:19. دليل: دوبار ارسال شده!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میخوام آنلاک موقت انجام بدم،داخل device management هم هرچقدر دنبال telnet و ssh میگردم که فعال کنم نیست!از طرفی Restore Configuration file هم نیست!! $(":hidden").show(); هم وارد کردم نبود!!

فکر کنم مودم های جدیدی که داخل بازار میاد آپدیت داشته و فقط آنلاک موقت میشه .

روش آنلاک موقت هم استفاده از بکاپ یک مودم دیگر هست .

باید دوستان دیگر راهنمایی کنند .

5. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان بهترین تنظیمات برای سرعت بیشتر و اختلال کمتر رو این مودم جی هست؟

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اول صبحت بگم نه برا تبلیغ جواب شما رو دارم میدم نه برا اینکه مشتری برا خودم جذب کنم یک سری ادم نافهم در انجمن ها هستن تا میخوای به یکی جواب بدی میگن مشتری داره جمع میکنه و برا همین من زیاد فعالیت نمیکنم اینجا . اما پاسخ شما
    این ورژن شما آخرین جدیدترین و آپدیت آنلاین هست در این نسخه اون صفحات html و js تلنت و ssh فعال کردن و همچنین بک اپ گرفتن و بک اپ زدن به مودم به کل از داخلش حذف شده حتی اون اسم و رمز لاگین تلنت و ssh هم هش رو عوض کردن و دیگه
    root
    root123
    نیست و حتی جالبتر کاری کردن شما اگر بتونی دسترسی تلنت یا ssh هم بگیر و وارد شل مودم بشی به اون فایل ها و روش های قدیمی نه انلاک موقت بشه نه دایم . همه اینها رو میگم تست زدم کارم اینه . علتش هم اینه plmn خودش رو ایرانسل هارد کد کرده داخل مودم اونم داخل یه فایل elf که ویرایش اون کار هر کسی نیست . پس این نسخه شما موقت هم نمیشه انلاک کرد مگرنه الان اینجا بهت یاد میدادم چطور موقت انلاک کنی .

یک نسخه هم داره ایرانسل توزیع میکنه تو بازار و از کارخونه اپدیت خوردن و اونها برعکس ماله شما گزینه ری استور و بک اپ دارن و تلنت و همه چی هم همون قدیم هست و بازه و انلاک موقت هم میشه راحت و اونها هم یک مشکل دارن حافظه اونها پر شده و نمیشه دایم انلاک کرد
    و در پایان چون کار من اینه و وقت میزارم مودم خراب میکنم و انواع اقسام تستها رو میزنم خداروشکر هر دو نسخه رو تونستم دایم انلاک کنم البته میگم اونی که انلاک موقت میشه اصلا به نظر من لازم به انلاک دایم هم نداره
    و جدیدا هم ایرانسل داره در برخی شهرها در برخی ساعات همین اپدیت که رو مودم شما هست رو میفرسته رو مودم هایی که کارخونه ای هستن و قبلا انلاک نشدن و همون هایی که حافظه اونها پر هست رو تبدیل میکنه به نسخه شما و کار رو سخت تر میکنه کسی نتونه حتی موقت انلاک کنه .
    تو فروم می چرخیدم البته خیلی کم میام داخل فروم دیدم این مطلب برجسته شده و وارد اینجا شدم و گفتم حال و حوصله دارم جواب شما رو هم بدم . موفق باشید .

8. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •