بعید میدونم اگه اونجوری بود مسدودش میکردن کلا صاحب پی تی خیلی ادم پولداریه به خاطر همین سایت رو نفروخت
بعید میدونم اگه اونجوری بود مسدودش میکردن کلا صاحب پی تی خیلی ادم پولداریه به خاطر همین سایت رو نفروخت
چه بهتر که تعطیل شد دلیل پر طرفدار شدن پی تی این بود موقعی شروع ب کار کرد که تقریبا شبکه اجتماعی خاصی نداشتیم و جز اولینا بود همین الان مدیراش ی فروم جدید بزنن از صفر شروع کنن با همون مدیریت سابق یک صدم قدیماش نمیتونن کاربر بگیرن ,فرومی پر از مدیران بی سواد و عقده ای که کلی کاربر نازنینفراری دادن آخرش بلانسبت چنتا کاربر خوب هرچی روانی و مطرود اجتماع توش پلاس بود آخراشم برای جذب کاربر حمید 2 دی میرفت تاپیکای گذشته رو میاورد بالا آزادی بیانش هم که قربونش برم به یه ساندیس خور ب اسم لئو گفتم رئیسی رفته پیش اجدادت تو کنیا بن دائم شدمم بعد اون کاربرایی ک باعث تحریک دیگران میشدن کاری باش نداشتن ,بازارچش هم که هرچی دزد میدون شوش توش پلاس بود بلانسبت یه عده ,اینقدر تاپیک کلاهبرداری و شکایت توش بود قشنگ انگار تو دادسرایی همون بار اولی که بن دائم شدم فهمیدم اشتباهه توش موندن
بعد از ....مال شدن فروم وزین پرشین خوشحالم تو محیط نت همچون روانیایی نمیبینم
واقعا قدر پی سی ورلد بدونید اینجا با صدنفر بحث کردم نهایتش نوشته هام پاک شد![]()
دوران فروم بازی هم داره تموم میشه ...دور همی ها داره میشه حریم خصوصی
دورهمی دل شاد میخواد اعصاب راحت بری دورهم آی سیب زمینی گرون شد آخوند اونطور شد شاه اونطور شد بیشتر اغتشاشیده میشه تواعصابت بر میگردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)