تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: وصل نشدن USB گوشی به کامپیوتر در اندروید ۱۳

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    iran.tehran

14 وصل نشدن USB گوشی به کامپیوتر در اندروید ۱۳

سلام گوشی من موتورولا g14 رو امروز خریدم نو هست و خواستم اینترنت تترینگ USB اون رو به کامپیوتر خودم که ویندوز ۱۰ هست وصل کنم و اینترنت اون رو استفاده کنم ولی متصل نمیشه چندین بار سعی کردم و متصل نشد حتی فایلهای گوشی در کامپیوتر دسکتاپ بالا نمیان چطوری فایلها بالا میاد و اشتراک اینترنت اون فعال میشه؟ من به قسمت تنظیمات شبکه و اینترنت رفتم بعد به اون قسمت که تصویر آن را ارسال کردم رفتم اون دو گزینه روشن نمیشه و در تصویر می‌بینید که غیر فعاله! (گوشی با USB وصل بود)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    iran.tehran

پيش فرض

USB type C v2 هستش که البته یک سر اون به نظر میاد USB استاندارد هست چون به کامپیوتر خوردش. میشه اگه مشکل اینه درایور اون را بدید من چیزی پیدا نکردم. ویندوز ۱۰ ۶۴ بیت هست و گوشی من موتورولا g14 256 گیگ.
    در ضمن درگاه USB سالم هست چون گوشی دیگه متصل شد

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام گوشی من موتورولا g14 رو امروز خریدم نو هست و خواستم اینترنت تترینگ USB اون رو به کامپیوتر خودم که ویندوز ۱۰ هست وصل کنم و اینترنت اون رو استفاده کنم ولی متصل نمیشه چندین بار سعی کردم و متصل نشد حتی فایلهای گوشی در کامپیوتر دسکتاپ بالا نمیان چطوری فایلها بالا میاد و اشتراک اینترنت اون فعال میشه؟ من به قسمت تنظیمات شبکه و اینترنت رفتم بعد به اون قسمت که تصویر آن را ارسال کردم رفتم اون دو گزینه روشن نمیشه و در تصویر می‌بینید که غیر فعاله! (گوشی با USB وصل بود)

درود
    گوشی به سیستم کانکت نشده ، روی پورت های دیگه سیستم تست بزنید . گاهی گشاد شدن پورت USB مادربرد یا لپ تاپ باعث این مشکل میشه
    گاهی قطعی کابل اتصال ( که بیشتر در دو سر کابل اتفاق می افته ) باعث این مشکل میشه
    اگر گوشی وصل باشه ، گزینه ی مربوطه فعال میشه و میتونید روشنش کنید

از تنظیمات گوشی گزینه ی Developer Options و سپس USB debugging را فعال کنید
    اگر با مراجعه به منوی تنظیمات (Settings) گوشی خود گزینه Developers Options را نیافتید، باید ابتدا گزینه About device را انتخاب کنید و سپس چند بار پیاپی بر روی گزینه Build Number ضربه لمسی بزنید تا پیغامی بر روی نمایشگر دستگاه به تصویر کشیده شود. سپس بار دیگر به منوی تنظیمات مراجعه کنید و گزینه Developer Options که فعال شده است را انتخاب نمایید.
    ( تصویر زیر برای سامسونگ هست ولی کلیت کار یکسان هست )

اگر باز هم جواب نداد ، ممکن هست مشکل از درایورهای ویندوز شما باشه ، فکر نمیکنم درایور مجزا و خاصی برای حل این مشکل نیاز باشه
    مورد دیگه ای به ذهنم نرسید

4. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    iran.tehran

پيش فرض

درود
    گوشی به سیستم کانکت نشده ، روی پورت های دیگه سیستم تست بزنید . گاهی گشاد شدن پورت USB مادربرد یا لپ تاپ باعث این مشکل میشه
    گاهی قطعی کابل اتصال ( که بیشتر در دو سر کابل اتفاق می افته ) باعث این مشکل میشه
    اگر گوشی وصل باشه ، گزینه ی مربوطه فعال میشه و میتونید روشنش کنید

از تنظیمات گوشی گزینه ی Developer Options و سپس USB debugging را فعال کنید
    اگر با مراجعه به منوی تنظیمات (Settings) گوشی خود گزینه Developers Options را نیافتید، باید ابتدا گزینه About device را انتخاب کنید و سپس چند بار پیاپی بر روی گزینه Build Number ضربه لمسی بزنید تا پیغامی بر روی نمایشگر دستگاه به تصویر کشیده شود. سپس بار دیگر به منوی تنظیمات مراجعه کنید و گزینه Developer Options که فعال شده است را انتخاب نمایید.
    ( تصویر زیر برای سامسونگ هست ولی کلیت کار یکسان هست )

اگر باز هم جواب نداد ، ممکن هست مشکل از درایورهای ویندوز شما باشه ، فکر نمیکنم درایور مجزا و خاصی برای حل این مشکل نیاز باشه
    مورد دیگه ای به ذهنم نرسید
    ممنون درست شد. من خیلی تو گوگل جستجو کردم حتی درایور USB type C پیدا نکردم ولی شما مشکلم رو حل کردید کارتون درسته.

6. این کاربر از majidlovio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •