سلام
من برای پسرم که 15 سالشه دنبال یک سیستم میگردم که برای بازی کردنش مناسب باشه و اگر در ادامه خواست استفاده غیر از بازی داشته باشه هم بهش جواب بده.
تا سقف بودجه 40-45 میلیون چه سخت افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
مانیتور دارم.
سلام
من برای پسرم که 15 سالشه دنبال یک سیستم میگردم که برای بازی کردنش مناسب باشه و اگر در ادامه خواست استفاده غیر از بازی داشته باشه هم بهش جواب بده.
تا سقف بودجه 40-45 میلیون چه سخت افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
مانیتور دارم.
INTEL Core i3-12100F Tray
ASUS PRIME H610M-A Wi-Fi D4
CORSAIR Vengeance LPX 2×8GB 3200MHz CL16
FSP HV PRO 550W
SEAGATE SKYHAWK 1TB SATA HDD
LEXAR NM620 M.2 NVMe Gen3x4 256GB
ZOTAC GAMING RTX 3050 ECO SOLO 8GB GDDR6
DEEPCOOL GAMMAXX 200 V2
کیس:
MASTERTECH Apachi ARGB Gaming
درود، اگه مانیتور و ماوس و کیبورد داریننوشته شده توسط reXam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این بودجه نمیشه برای بازی سیستم بست چون فقط کارت گرافیکی که بتونه حداقل بازیهای روز رو اجرا کنه قیمتی حدود 30 تا 40 میلیون داره، مابقی قطعات بماند
برای حداقلیترین سیستم گیمینگ نیاز به 70 تا 80 میلیون هست، اون هم با قیمت امروز
اگه فقط برای 1080p و ۶۰ فریم بخوایم میشه تا ۶۰ تومن (بدون مانیتور و موس و کیبورد البته) یه سیستم تهیه کرد که بازیای روز رو به صورت نیتیو با فریم دهی خوب تا چند سال آینده اجرا کنه؟نوشته شده توسط EHSANRF [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی عصر تکنولوژی نمیشه روی چندسال حساب کرد، با این بودجه "فعلا" میتونین یه سیستم با این وضعیتی که فرمودین تهیه کنین، تمایل داشتین بفرمائین تا پیشنهاد بدمنوشته شده توسط mehrzad21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمی که الآن داره خیلی قدیمی شده و تقریباً به جز بازی های خیلی قدیمی چیز خاصی رو روش اجرا نمیکنه.نوشته شده توسط radarz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم یکم بازی های روز تر رو بتونه اجرا کنه. اسم بازی خاصی توی ذهنم نیست به جز فوتبال و جی تی ای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)