سلام
یه لپتاپی معرفی کنید که همزمان بتونم مثلا ده تا مرورگر باز بزارم و میخام همشون در حال کار کردن باشن. برای یه کاری همشون در حال رفرش باید باشن.
همینکارو با ایسر اسپایر E1-570G انجام میدم 6 تا بیشتر نمیتونم باز کنم کند و هنگ میکنه سیستم.
سلام
یه لپتاپی معرفی کنید که همزمان بتونم مثلا ده تا مرورگر باز بزارم و میخام همشون در حال کار کردن باشن. برای یه کاری همشون در حال رفرش باید باشن.
همینکارو با ایسر اسپایر E1-570G انجام میدم 6 تا بیشتر نمیتونم باز کنم کند و هنگ میکنه سیستم.
سلام اگه مشکل قیمت ندارین اینو بگیرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقت بخیر
برای کار کردن با ده مرورگر همزمان و حفظ عملکرد مناسب، به یک لپ تاپ با مشخصات قوی نیاز دارید. به این ویژگی ها باید دقت بیشتری کنید:
پردازنده (cpu) - حافظه رم - کارت گرافیک - ذخیره سازی - نمایشگر
لپ تاپ هایی که بهتون پیشنهاد میدم:
dell xps 15: با پردازنده های قوی و قابلیت ارتقای رم و ssd.
Appus ROG Zephyrus G14: برای عملکرد بالا و گرافیک قدرتمند.
با این مشخصات، می توانید ده مرورگر را به طور همزمان باز کرده و بدون مشکل کارهای خود را انجام دهید.
ادمین آزادکارشو
هیچ دستگاهی نمیتونه ضمانت کنه باز کردن صفحات وب رو میتونه سریعا و بدون فشار انجام بده
چرا نتونه ؟
فقط کافیه خربدار به پردازنده و رم و حافظه ssd توجه کنه
مثلا یک لپ تاپ i5 نسل دوازده با رم ۱۶ و حافظه ssd nvme نسل سه راحت میتونه ۴۰ تا صفحه هم در کسری از ثانیه باز کنه چون خودم دارمش
استارتر هم باید رم لپ تاپش رو ارتقا بده و یک حافظه ssd ب جای هارد hdd اضافه کنه اون موقع تفاوت رو متوجه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)