سلام
یکی از آشناهای ما حدودا 20 سالشه جدیدا دچار بیماری وسواس از نوع شستشو شده برای درمانش ابتدا باید به متخصص روانپزشکی مراجعه کنه یا روانشناس؟
(حقیقتش نسبت به مصرف دارو هم نظر مساعدی نداره)
سلام
یکی از آشناهای ما حدودا 20 سالشه جدیدا دچار بیماری وسواس از نوع شستشو شده برای درمانش ابتدا باید به متخصص روانپزشکی مراجعه کنه یا روانشناس؟
(حقیقتش نسبت به مصرف دارو هم نظر مساعدی نداره)
سلام
بیماری وسواس در حیطه کاری روانپزشک هست و با تجویز دارو کنترل میشه
روانشناس وقت هدر دادن و اعصاب خوردی بیشتر هست
روانپزشک خیلی کمک میکنه
هر دو همزمان . ولی اصلش روانشناس هست که از طریق روش مواجهه درمان انجام میشه.نوشته شده توسط afshin.npps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شمانوشته شده توسط afshin.npps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه می فرمایید وسواس دارند و تشخیص بیماری میدید شاید صحیح نباشه . امکان داره یه اختلال گذرا باشه که در این سن بسیار رایج هست و برطرف میشه.
به نظر من بهتره با یک روان شناس در حد یک جلسه صحبت بشه تا ایشون ارزیابی بشند. در صورتی که روان شناس تشخیص دادند به دلایل بسیار مثل شدت , میزان تاثیر در زندگی شخصی یا اجتماعی به روان پزشک ارجاع میدند.
به نظر من برادر درمان وسواس باید آدم های اعصاب خورد کنی که دور و برمون هستند رو قلع و قمع کنیم
بهعنوان کسی که تمام عمرش در گیر وسواس فکری بوده اینو می گم شاید هم برا همه انیطور نباشه ولی برا خودم ریشه وسواسم رفتار های رو مخ افراد دورو برم از نزدیک تا دور بوده همچنین رفتار عوممی و فرهنگ شخمی جامعه
وسواس چیزی نیست که با مشاوره حل بشه.به روانپزشک مراجعه کنه.
مهم ترین کاری که میشه برا در مان وسواس کرد اینه که مهاجرت کنید از این مملکت به یه جایی از دنیا که ملت اش به فلان دین خاص معتقد نباشند
این مسئله خیلی جدیه .............به قران مجیدینا
هر چی بد بختی و فلاکت کشیدیم و نکشیدیم از شر این ملت با این اخلاق های زیبا و جا دار مطمئنشون بود
Last edited by Yuri Gagarin; 02-06-2023 at 19:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)