سلام عزیزان من
چند وقتیه ویندوزم وقتی اینترنت رو وصل میکنم این پیغام رو میده
ویندوزمم 7 هستش
سلام عزیزان من
چند وقتیه ویندوزم وقتی اینترنت رو وصل میکنم این پیغام رو میده
ویندوزمم 7 هستش
معمولا وقتی این پیغام را نشون میده که از طرف اپراتور پیغام دارید ..
مثلا حجم ت تموم شده یا دوره اشتراک ت به پایان رسیده و یا پیام دیگری از طرف اپراتور دارید
نه اتفاقا حجم و مدت تمدید هم دارم ولی وقتی این پیغام برام میاد دیگه بعضی از سایتها برام باز نمیشننوشته شده توسط لیونل_مسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تجربه خودم جواب این سوال رو میدم:
معمولا وقتی کاربران با این ارور مواجه میشن که کانکشنشون به اطلاعات اضافی مثل یوزر نیم یا پسورد برای متصل شدن به اینترنت نیاز داشته باشه.
بهتره کانکشن اینترنت و نوعش رو بررسی کنید. توصیم اینه که با ISP تون در این مورد صحبت کنید.
جای نگرانی نیستنوشته شده توسط روانپریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت ایران را با طرح صیانت انقدر دستکاری کردن که از این ارور ها زیاده ..
شاید رفتید تو طرح اینترنت طبقاتی
شما مستقیم به اینترنت وصل نمیشی، اول به شبکه مودم خونت وصل میشی که اون شبکه هم وصله به شبکه ISP (جایی که ازش نت می خری)
شبکه ISP هم وصله به شبکه محابرات (نمیگم اینترنت) کشور. شبکه مخابرات دسترسی تنظیم شده ای (فیلترینگ بعضی سایت ها) به اینترنت داره
از اونجایی که مستقیم به اینترنت وصل نمیشی، ویندوز هر وقت به مودم وصل میشی یه درخواست به سایتی میفرسته که اگه جوابش اومد مطمئن بشه به اینترنت وصل شدی
نوابغ و نخبگان کشور زدن اون سایتو فیلتر کردن (برای همینم به شبکه مخابرات نمیگم اینترنت) برای همینم جواب درخواست ویندوز نمیاد و فکر می کنه به اینترنت وصل نیستی.
شاید اگه کانکشن رو پاک کنی دوباره بسازی ارورش از بین بره.
اگه سایتایی که باز نمیشه ایرانی هستن از سایت شکن استفاده کن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه
ممنوننوشته شده توسط mgh345 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکشن ندارم وقتی مودم رو روشن میکنم مستقیم به نت وصل میشم
بله سایتهای ایرانی باز نمیشن
سایت شکن چجوری هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)