دوستان من سرمایه حدود 600 میلیون دارم. به نظرتون کجا مهاجرت کنم؟ آیا ایران بمونم برام بهتر نیست؟
دوستان من سرمایه حدود 600 میلیون دارم. به نظرتون کجا مهاجرت کنم؟ آیا ایران بمونم برام بهتر نیست؟
با عرض معذرت فکر نمیکنم بشه . همینجا پیش خودمون بمون
من پارسال یه مدت سرچ میکردم توی سایتها. توی ترکیه با خرید خونه میتونید اقامت موقت بگیرید یکساله ولی دائم زیاد بود، باید نزدیک 2.5 میلیارد داشته باشید تا با خرید خونه اقامت دائم بگیرید. این صحبت ها قببل از گرونی ها اخیر بود.نوشته شده توسط navidmay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا باز یکی از بچه ها که تخصص داشته، تونسته ویزای کاری بگیره برای دبی سال پیش یعنی 1400. برای 3 سال ویزای کاری گرفت به ارزش 100 میلیون. اینم راهیه که پول زیادی نمیخواد ولی خب ویزای کاری گرفتنش سخته
داداش الان برای اقامت دائم توی ترکیه باید خونه به ارزش 400 هزار دلار بخری. خیلی پول زیادیه. اگر کسی 400 هزار دلار داشته باشه مگه دیوانست بره ترکیه. دبی هم خوبه اون دوستتون حتمن پیشنهاد کاری داشته. خوش بحالشنوشته شده توسط محمد7966 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من پارسال حساب کردم دیدم 2.5 میلیارد میخواست. بعد توی بعضی از سایتها خوندم که اقامت موقت با خریدن خونه در شهرهای پایین ترکیه هم میتونید بگیرید. در حد 700 میلیون تا 1 میلیارد بود اگر اشتباه نکنم.نوشته شده توسط navidmay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون هم دوستم نیست. توی گروه دواپس یه نفر گفت دوستی داشته که رزومه فرستاده برای شرکتهای حوزه خلیج فارس، شرکت آلمانی بوده که توی دبی دفتر داشته. کار شرکته هم در حوزه هوشمندسازی هست. خلاصه ویزای کاری تونستند براش بگیرند.
توی اینترنت هم سرچ کردم دیدم، راست میگه ویزای کاری پول زیادی نمیخواد ولی خب اینکه شرکت خارجی رزومه تو رو ببینه و بین این همه آدم تو را بپذیره کار سختیه
نوشته شده توسط mitokomon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم نهایتاً بتونید برید ترکیه به خصوص الان که نرخ لیر ترکیه رو به پایینه احتمالا بتونید با سرمایه 600 میلیون پیش پرداخت یک آپارتمان معمولی رو بدید و پیگیر کارهای مهاجرت باشید. البته اقیمت لیر به شدت نوسانیه. قیمت ها رو از سایت کانون صرافان ایرانیان پیگیری کن چون نرخ صرافی های مختلف رو میذاره ببین 600 میلیون در نهایت میشه چند لیر؟ و تو کدوم صرافی می تونی با ارزون ترین قیمت خرید کنی؟ آدرس سایتشو پایین میذارم برات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز ترکیه دیگه ویزای توریستی 1 ساله با اجاره ملک نمیده. فقط باید دانشجویی اقدام کنی که حدود 50 میلیون برای هر سال در میاد به صرفه نیست. آلمان داره یک سیستم امتیاز بندی تصویب میکنه. احتمال زیاد برم آلمان اگه شدنوشته شده توسط sajjadhajbashi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)