دوستان عزیز مشخصات سیستم فعلیم اینا هست
قصد ارتقا مادر برد سی پی یو و رم را دارم
نیاز با کارت گرفیگ قوی ندارم (انبرد هم جواب میده)
هارد نیاز ندارم
دوستان عزیز مشخصات سیستم فعلیم اینا هست
قصد ارتقا مادر برد سی پی یو و رم را دارم
نیاز با کارت گرفیگ قوی ندارم (انبرد هم جواب میده)
هارد نیاز ندارم
نوشته شده توسط hbm_7052 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما که قراره پلتفرم رو عوض کنید. دیگه باید بودجه رو مشخص کنید تا دوستان بهتون پیشنهاد بدن.
درودنوشته شده توسط hbm_7052 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بودجه شما بسیار کم هست با این بودجه نمیتوان جنس نو پیشنهاد داد توصیه میکنم یک باندل 1150 تهیه کنید یک ترکیب i5 4460 با یک مین ایسوس یا گیا h 87 و 16 گیگ رم برای گرافیک هم از انبورد استفاده کنید
سلام به نظرم با 8 تومن پیشنهاد دوستمون در انجمن شهر سخت افزارو درنظر داشته باشید ولی چون پاورتون تعمیریه بهتره یه مبلغی رو برای پاور اضافه کنید یا اینکه از قطعات پیشنهادی اون دوستمون مدلای پایین تر انتخاب کنید تا از بودجه 8تومن شما بیشتر نزنه
یعنی الان اگر بخوام پاور را عوض کنم چقدر باید اضافه کنم؟
نوشته شده توسط hbm_7052 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این سیستمتون رو بفروشید که یه مبلغی از فروش این سیستم گیرتون بیاد. محاسبه کنید چندوات نیاز دارید. برید سایت گرین و توی محاسبه گرش حساب کنید ولی فکر کنم بین 350 وات تا 450 وات کافیه و 450 هم به نظر زیاد میاد ولی خب برید سایت گرین بهتره.
نهایت باید 1 میلیون اضاف کنید
نوشته شده توسط ali2424 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سی پی یو رو از نوع amd انتخاب کنیم چطور؟
(قیمت شamd و مادر بردهاش نصبت به اینتل مناسب تر نیست؟
ممنون از کمک شما
راستش فکر میکنم مادر برد مرخص شده چون پیغام خطا بایوس میدهنوشته شده توسط محمد7966 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همین نمیدونم این نوع مادر برد ها رچند میخرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)