درود
۱: این سیستم مورد قبول است!؟ ایرادی نداره؟! پیشنهاد بهتری دارید؟! من خودم بخوام بردارم اینطوری انتخاب نمی کنم. رم رو همون 8 بردارید ولی 3200 نه 2666. CPU هم i5 نسل ده. i3 10100 خیلی جالب نیست. حتی رایزن 5 بگیرید بهتره. حالا اگر تصمیم تون قطعی شد یه سیستم بهتر پیشنهاد می دم. از i5 یا رایزن
۲:این گرافیک با این مادربرد ها همخوانی دارد! میشه استفاده کرد اصلا؟ مشکلی نداره. بله می شه استفاده کرد ولی گلوگاه می شه دیگه. گرافیک هم خیلی گرون شده طوری که نمی تونید زیر 4 تومن چیز جالبی پیدا کنید.
۳ :ویندوز ۱۱ پشتیبانی میکنه بدون مشکل؟ بله مشکل خاصی نیست ولی اگر 11 می خواید رم رو 16 ببندید. پیشنهاد می کنم همچنان روی 10 بمونید تا نسخه بهتری از 11 بیاد. ولی سیستم تون مشکلی نداره.
۴_بین دو مدل مادربرد بالا نظر شما با کدام است؟(جواب این سوال خیلی اهمیت داره.) قطعا ایسوس رو ترجیح می دم. خودم نمایندگی ایسوس هستم
. گارانتی بهتری داره و قطعات هم موجوده. گیگا خیلی خوبه ها ولی الان کمتر کسی بر می داره. برای خودم بخوام سیستم ببندم یا ایسوس یا MSI بر می دارم.
ببینید بودجه و هدف استفاده از سیستم رو نفرمودید و من سلیقه خودم رو گفتم. اگر بودجه بگید می تونم یه سیستم بهتون پیشنهاد بدم.