سلام وقت بخیر
دوستان با حداقل بودجه چه سیستمی میشه بست که فتوشاپ راحت توش اجرا بشه؟ کارم در حد قالب پستی برای تلگرام و اینستاگرام هست
ممنون میشم جواب بدید
سلام وقت بخیر
دوستان با حداقل بودجه چه سیستمی میشه بست که فتوشاپ راحت توش اجرا بشه؟ کارم در حد قالب پستی برای تلگرام و اینستاگرام هست
ممنون میشم جواب بدید
Adobe Photoshop Minimum System Requirements
- CPU: Intel or AMD processor with 64-bit support, 2 GHz or faster processor.
- RAM: 2 GB.
- HDD: 3.1 GB of storage space.
- GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 or equivalent.
- Screen Resolution: 1280 x 800.
- Network: Broadband Internet Connection.
نوشته شده توسط بامدادنیکنفس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چقدر میشه حدودا؟ کم نمیاره؟ با توجه ب رمش؟
اگه سیستم عامل ویندوز 7 استفاده کنید کم نمیاره ولی باسه ویندوز 10کمهنوشته شده توسط sasan.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سیتم هایی که رم ddr 3 میخوره ببندید نباید اون قدر گرون بشه .
سلامنوشته شده توسط sasan.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیستم برای فتوشاپ حداقلی هست و کمتر و انتظار سریع انجام شدن و بدون لگ بودن رو نداشته باشید.
من پیشنهادم رم حداقلی 8 گیگ هست. نسخه های جدید باید روی ویندوز 10 نصب شن. گرافیک 1050 بسیار عالیه ولی در بازار کم هست. اگر دقیقا سیستم بالا رو بخواید (فقط کیس) حدودا و گرافیک هم ایسوس 1050ti باشه حدودا 15 تومن درمیاد ولی درنظر داشته باشید با سیستم ضعیف این گرافیک که خودش 13 تومن هست نهایت کارایی رو نداره و مشکل گلوگاه پیدا می کنید.
نوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسگویی شما فکر کنم با مانیتور و هارد ssd بیست تومن ر باید درنظر داشته باشم
خواهش می کنم.نوشته شده توسط sasan.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب ساسان پیشنهاد می کنم با همین بودجه یه سیستم با رم و سی پی یو و گرافیک متناسب بردارید که حداکثر کارایی رو براتون داشته باشه. SSD هم بسیار عالی حتما اگر بودجه اجازه می ده سامسونگ گارانتی اصلی بردارید اگر نه وسترن سبز هم خوبه. اگر مادربورد بهتری برداشتید پورت m.2 داشت که عالیه. برای اون گرافیک هم یه پاور 550 تا 600 real حتما بردارید که مشکلی نداشته باشید.
اگر مایل بودید یه سیستم پیشنهادی با همین بودجه براتون بنویسم که متوجه منظورم بشید.
هرموقع وقت کردید خوشحال میشمنوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب ساسان بزرگوار براتون یه سیستم نوشتم که با همون حدود 13 تا 14 تومن جمع بشه و انتخاب مانیتور و SSD با خودتون.نوشته شده توسط sasan.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TOSHIBA P300 1TB SATA HDD -----1000هارد
GREEN GP350A-ECO Rev3.1-----750پاور
KINGMAX 8GB 2666MHz CL17-----1000رم
GIGABYTE H310M S2V------1750مادربورد
INTEL Core i3-9100 Tray------3100سی پی یو
GIGABYTE GT 1030 Low Profile 2GB----3650گرافیک
DEEPCOOL Gammaxx 400 V2 Blue-----825خنک کننده سی پی یو
GREEN Z1 Ario-----1120کیس
مجموع : 13200
الان این سیستم خیلی بهتر هست. در مورد SSD گفتم نظر خودتون استفاده بشه 480 تا 512 گیگش حدود 1200 تا 1500 هست. خیلی برای کار با فتوشاپ و اتوکد و تری دی مکس و. ... سرعت کارتون بالا می ره.
مانیتور خیلی گرون شده. نمی دونم چی پیشنهاد بدم. چون هیچ کدوم از مدل های موجود قیمت واقعی شون نیست. بازم اگر بگید براتون یه مدل MSI معرفی کنم که کیفیتش خیلی بالاست و حدود 5 تا 6 تومن و اگر نخواستید ایسوس هم هست ولی من خیلی برای کار گرافیکی توصیه نمی کنم. بیشتر برای گیمینگ خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)