به نام خدا
سلام.
گفتم شاید خیلیا دوست داشته باشن این بازی خاطره انگیزو بازی کنن ولی از بسیاری از کاراکتر های زن برهنه و بد حجاب خیابان یا مراحل یا ... یا حتی بعضی مکان ها ووو ..... که بی بندوباری را ترویج می کنند خوششون نیاد و به خاطر همین این بازی را کنار بگذارند.
خبر خوب این که این پچ که آماده کردم خیلی از این مشکلاتو حل میکنه
و ویژگی های زیر رو داره:
1_پایه و اساس بازی تا جایی که شده سعی کردم عوض نشه.و کاراکتر های اصلی بازی عوض نشده.
2_ماشین های بازی ماشین های نسخه اورجینال هستند که هم تو مراحل مشکل ایجاد نمیکنه و هم به زمان داستان بازی میخوره(مثلا مشکل اون 2 تا مرحله که آدم های غیبی تیر میزنن یا مرحله که یارو میپره تو وانت و میمیره رو ان شا... ایجاد که نمی کنه هیچ حل هم می کنه. البته یه مشکل دیگه هم بازیای فارسی دارند(مرحله پمپ بنزین و سیاه شدن.) که به دلیل خراب بودن بعضی تکسچر ها پیش میاد که اونم به امید خدا پیش نخواهد اومد.
3_لود بازی و عکس های اول هم درست شده و تا جایی که در توان بوده مغازه ها عکس های بازی و .... هم اصلاح شده.
4_برای خاموش کردن رادیو که نخواهید هر دفعه تنظیم کنید رو off برید تو تنظیمات قسمت audio صدای رادیو رو به صفر برسونین.
5_لطفا بحث نکنید این چیه اصلا چرا و ... کسی که براش مهم باشه هر روز تو بازی از این چیزا نبینه استفادشو میکنه و لذتشم میبره!!
6_این بازی خیلی گستردست پس اگه چیزی از دستم در رفته بود شرمنده.
ببخشید اگه کم و کاستی داره تمام تلاش انجام شده تا بازی مشکلی نداشته باشه. امیدوارم خوشتون بیاد.
نحوه نصب:فایل فشرده پیوست رو که دانلود کردید با winrar یا 7zip باز کنید و اون رو رو تو محلی که فایل اجرایی بازی وجود داره (محل نصب ) استخراج (Extract) کنید. و یه سوال در باره جایگزینی می پرسه که تیک ...do this for the next زیر صفحه رو بزنید و از بین 2 تا گزینه بالایی گزینه اول یعنی Move and Replace رو بزنید و تمام.
و حالااااااا لینک دانلود :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید