مشکل اینجاست که قیمت ها گزاف و نامنصفانه رفتن بالا، همین 3900x قیمتش 500 دلاره ولی 19 تا 24 تومن واسش قیمت گذاشتن. تا دو هفته پیش قیمتش حدود 16 بود!!نوشته شده توسط alottadamage [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دلایلی که من 3900x رو انتخاب کردم این بود که توی یه انجمن روسی نتایج خوبی رو برای بک-تست گیری از چندین میلیون کندل توی MT4/5 گرفته بودن. ترکیب این سی پی یو با 64 گیگ رم و یه ssd خوب خیلی عالی میشه. چون سایز کش 64 مگ با 32 مگ توی بک-تست گرفتن طبق بررسی هایی که انجام داده بودن تفاوت قابل ملاحضه ای ایجاد کرده بود، منتها سی پی یو ای که 32 مگ کش داشته نسل جدید 5800x نبوده بلکه 2700x بوده، ولی بازم به خاطر سایز کش نتایجش از 3900x پایینتر بوده. نمیدونم چرا ولی برای طراحی و تست اکسپرت سایز کش سی پی یو خیلی تفاوت ایجاد میکنه.
منتها اگر قراره با یکی دو تومن بیشتر بتونم 5900x رو بگیرم که حتما مد نظر قرار میدم، قیمت های اخیر 5900x رو چک نکرده بودم. ولی بازم 24 و 25 تومن خیلی زیاده برام!
ولی نتایج 5800x رو هم که الان دیدم خیلی خوب بود. 8 تا هسته هم فکر نکنم بیشتر لازم بشه. خود منم مطمئنم هسته زیاد سی پی یو خیلی به کارم نمیاد، ولی مسئله همین کشه. از بین سی پی یو هایی که میشناسین هیچکدوم هست مشابه 5800x باشه ولی کشش حداقل 64mb باشه؟