سلام و عرض ادب ...
مدتیه دنبال لپتاپم و حفیفتش cpu برام خیلی مهمه و بین
این سه مدل گیر کردم ... هر سه تاشون سری 10 هستن:
1- i7 1065g7
2- i7 10510u
3- i5 1035g1
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام و عرض ادب ...
مدتیه دنبال لپتاپم و حفیفتش cpu برام خیلی مهمه و بین
این سه مدل گیر کردم ... هر سه تاشون سری 10 هستن:
1- i7 1065g7
2- i7 10510u
3- i5 1035g1
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
سری u که کلا بهینه شدست و بیشتر برای کاهش مصرف باتری لپ تاپ هست.انتخاب مدل اوله،البته دوستان نظر دقیق تر میدن.
این محدوده فرکانس 10510u بیشتر نیست؟نوشته شده توسط armin_punisher6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو رنکینگها هم همش مدل اولی سرتر بوده؟
بهترین سی پی یو در لپ تاپ سری HQ هستن
مطمئنا تو قیمت هم با قیمت های نسل ۱۰ U تفاوت زیادی ندارن
اما به شدت قوی تر هستن و ارزش بیشتری دارن
یک i5 نسل ۹ HQ از یک i7 نسل ده U قوی تره در بنچمارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این مقایسه اولیه بهترهنوشته شده توسط Cinema2Cinema [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دنبال یک لپ تاپ قدرتمند هستید چه جهت بازی چه کار های گرافیکی هیچ لپ تاپی نمیتونه بهتر از سری سی پی یو های HQ باشه ، ضمنا کارت گرافیک هم کنار سی پی یو خیلی خیلی مهمه و سری های HQ الان معمولا کارت گرافیک GTX 1650 4GB دارن (( اکثر لپ تاپ های حال حاضر فروشگاه های اینترنتی )) که کارت گرافیک قوی محسوب میشهنوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا بر لپ تاپ های متعددی که باهاشون سر کار دارم سی پی یو HQ رو پیشنهاد میدم
بازم میل خودتون هستش .
سلامنوشته شده توسط Cinema2Cinema [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدودیت بودجه دارم تا ۲۳ میلیون و پولم به اون مدلها نمیرسه
فعلا میتونم از بین این سه مدل یکی رو انتخاب کنم و مرددم و ظاهرا اولی بهتره،
با این بودجه نهایت گرافیک mx330 nvidia
با بودجه شما این لپ تاپ ها پیدا میشهنوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Last edited by Cinema2Cinema; 27-01-2021 at 01:23.
سلام ...نوشته شده توسط Cinema2Cinema [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید که 1065g7 ارزش cpu mark بیشتری رو آورده؟
سلام مجددنوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 1 خب قطعاً از قدرت بالاتری برخورداره.
شماره 2 مصرف انرژی کمتری داره.
شماره 3 هم قبلا راجع بهش خدمت تون توضیح دادم، اگر بودجه تون به اولی نمی رسه در اولویت دوم تهیه ش کنید.
یه نکته : لپ تاپی با سوکت M.2 تهیه کنید که بعدا بتونید روش SSD ببندید اگر هم براتون مقدور نبود مشکلی نیست همون هارد اصلی رو یا درایو نوری می تونید با SSD تعویض کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)