سلام
من یه سی دی آموزشی رو از یکی از دوستان گرفتم . فعال هم کردم . وقتی شروع میکنه و پلیر تحت اتوران میخواد آموزش رو پخش کنه سیستم ریستارت میکنه .
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون
مدل سیستم :
لبتاب لنوو z500
سلام
من یه سی دی آموزشی رو از یکی از دوستان گرفتم . فعال هم کردم . وقتی شروع میکنه و پلیر تحت اتوران میخواد آموزش رو پخش کنه سیستم ریستارت میکنه .
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون
مدل سیستم :
لبتاب لنوو z500
سلام دوست عزیز
بهتر هست از سازنده یا پشتیبان این موضوع رو پیگیری کنید، معمولا این گونه موارد با توجه به تجربه ای که از کاربران دریافت میکنند راه حل دارند.
اما اینطور که مشخص هست باگ نرم افزاری هستش ممکنه به مشخصات سخت افزاری سیستم هم مرتبط باشه. در کل نظر دادن از راه دور در این مورد کمی سخت هست.
----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by TURBO_BOY2006; 22-12-2020 at 11:25.
سلام مال شرکت نرم افزاری سینا یا لوح گسترش هست؟نوشته شده توسط Переклад не [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید درایور گرافیک اینتل و انودیا تون رو آپدیت کنید.
ضمنا آموزش های این شرکت ها با بعضی از نسخه های ویندوز 10 (2018 به قبل) سازگار نیست. به پشتیبانی شون پیام بدید راهنمایی می کنن.
موفق باشید.
نوشته شده توسط TURBO_BOY2006 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برا شرکت آریا گستر افزار هستش . تو لبتاب رفیقم اجرا میشه . سیستم عاملش ویندوز 7 هستشنوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس جان اين مشكل احتمالا همون بحث ناسازگاري با ويندوزتون هست. من چنين مشكلي برخوردم پشتيباني شركت توي تلگرام برام لينك نسخه سازگار رو ارسال كرد و بعد سريال فعال سازي جديد داد.نوشته شده توسط Переклад не [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا روي ويندوز 7 همه چيز عالي بود...
اگر بحث نصب و آپديت درايور گرافيك ها رو امتحان كرديد. تمام كدك هاي پخش فيلم رو پاك كنيد و بذاريد فقط مال همين نرم افزار اجرا شه. يه احتمال خيلي بعيد هم اينكه ممكنه نرم افزاري در سيستم شما نصب يا اجرا مي شه كه براي كپچر هست و قفل نرم افزاري باعث ريست بشه.
ضمنا منم لپ تاپ Z500 دارم استفاده مي كنم. گرافيك 740ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)