سلام لپ تاپ i3 یا i5 ( ترجیحا i5 ) که همه چی تمام باشه نظیر سی پی یو قدرتمند با کش بالا و قابلیت ارتقا رم و کارت گرافیک مجزا قوی و ... حدود ۱۶ _ ۱۷ میلیون چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام لپ تاپ i3 یا i5 ( ترجیحا i5 ) که همه چی تمام باشه نظیر سی پی یو قدرتمند با کش بالا و قابلیت ارتقا رم و کارت گرافیک مجزا قوی و ... حدود ۱۶ _ ۱۷ میلیون چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام کسی راهنمایی نمیکنه؟ میخوام از دیجی کالا بگیرم
این مدل چطوره؟ Ideapad 130 - PI
قیمتشم زده 18/380/000
همین و بگیرم یا i3؟؟؟
i3 فکرنکنم قوی تر باشه؟
سلامنوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست دوم بگیر ولی پدر مادر دار
الان تو ایران نو بخوای بگیری درست حسابی هم باشه زیر 27 تومن پیدا نمی کنی
در حال حاضر تو این رنج قیمتی فقط میتونید یک لپ تاپ میان رده بگیرید سی پی یو نسل هشتم i5
کارت گرافیکی هم که رو این لپ تاپ هاست Radeon یا nvidia دو گیگ هستش که اصلا کارت گرافیک قوی محسوب نمیشه و سر بازی و این چیزا بهتره سرش حساب نکنید
و اصلا فکر نکنید که اینا قوی محسوب میشن ، بدرد مالتی مدیا و استفاده عادی و روزمره میخورن
اگه دنبال یک چیز خوب و قوی هستید سی پی یو سری HQ بگیرید چه i5 چه i7
و کارت گرافیکی که رو لپ تاپ باشه از GTX 1650 4GB پایین تر نباشه
Last edited by Cinema2Cinema; 14-12-2020 at 01:54.
اونقدی پول ندارمنوشته شده توسط Cinema2Cinema [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبورم یک l3 بردارم
تو رنج ۱۶ ،۱۷ میلیون i3 چی پیشنهاد میکنید که گرافیکشم خوب باشه؟
من خودم بودم چیزی در این رنج قیمت در حال حاضر نمیگرفتم اما اگه عجله داری یا حتما میخواینوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از بقیه بهتره
i3 نسل هشت هست - ۸ گیگ رم داره - ۲ گیگ گرافیک و صفحه نمایش هم FULLHD هست
b2n.ir/lap14
چون از دیجی کالا میخوام بخرم بهترین مدلی که پیدا کردم اینه Lenovo Ideapad 130 - JE - C 15 inch laptopنوشته شده توسط Cinema2Cinema [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قیمت 16/700 م
مشخصات فکر کنم از همه بهتره ... نظر شما چیه؟ چیزی کم و کسر نداره؟
البته همون پیشنهاد شماست فقط رمش بیشتره 12 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud-2014; 14-12-2020 at 23:37.
نوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که شما انتخاب کردید از همه به صرفه تره و رم ۱۲ داره ، نه چیزی هم کم نداره در این رنج قیمتی
از دیجی کالا هم بگیرید بهتره چون ۷ روز میشه مرجوعش کرد اگه مشکلی داشته باشه و از این جهات خوبه
حتما بیاد دیجی کالا بگیرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)